benden ümidi kesin valla
ben dönemeyince kalkamayinca yardim edecegine kahkalarla gülen,
yürüyüsümü penguene benzetip,arkamdan "agir vasita saga cek" diyen bi kocisle hayatta bu olayi paylasipta iyice alay konusu olamam sanirim :122:
benden ümidi kesin valla
ben dönemeyince kalkamayinca yardim edecegine kahkalarla gülen,
yürüyüsümü penguene benzetip,arkamdan "agir vasita saga cek" diyen bi kocisle hayatta bu olayi paylasipta iyice alay konusu olamam sanirim :122:
kız doğru sezmişsin wallaaa o yüzden hiiç sesimi çıkarmıcam benben seninkinde kovalama performansı sezdim nedense
benimkine gelince valla hiç de korkmaz saniye kaybetmez:78:
kızlar kaplumbaga modundayız hepımız ve konustugumuz konulra bak bu arada sız onlara hala koca mı dıosunuz bız cokkttaaaaannnn kardes olduk valla ... canım kardesım yatakta bıle en ucda yatıo dokunmuoz bıle bırbırımıze
ay ben kocişime sarılmadan uyuyamammm kiii
ewlendiimiz gün nası sarıldıysam hala öleyiz :))))
ben hiç rahatsız olmadım hatta uyurken elini göbişime koyuyo sarıo bebeğimizi çok hoşuma gidiooo
ay ben kocişime sarılmadan uyuyamammm kiii
ewlendiimiz gün nası sarıldıysam hala öleyiz :))))
ben hiç rahatsız olmadım hatta uyurken elini göbişime koyuyo sarıo bebeğimizi çok hoşuma gidiooo
tokadı yer wallaYAN yatıp kocama sarlıyorum bebısh hareket edınce duzgun yatalım bebıss sıkısıo dıo gıdıo yanımdan..
tokadı yer walla
bebeğini düşünüo ama anneye yazık deil mi
bizim duygusal açlıımız da gelmeli akıllarına di mi kuzum
kızlar kaplumbaga modundayız hepımız ve konustugumuz konulra bak bu arada sız onlara hala koca mı dıosunuz bız cokkttaaaaannnn kardes olduk valla ... canım kardesım yatakta bıle en ucda yatıo dokunmuoz bıle bırbırımıze
kesılıkle katılıyorum bunuda zevkle ıletıcem sevglı kocama..kızlr doguramayanlara bır onerı korku fılmı ızlese k ıse yararmıkı:26:
kesılıkle katılıyorum bunuda zevkle ıletıcem sevglı kocama..kızlr doguramayanlara bır onerı korku fılmı ızlese k ıse yararmıkı:26:
korku filmmi?
ben izlemem ya bebiste korkar
elm sokaginda kabusu izleyelim dedik
ben dayanamadim kapattim walla
:18:
diger secenek daha eglenceli gorunuyo bence
Yarın annem geliyor memleketten
2-3 aydır görüşmedik
Çok özledimmmm
Yarın ben de belki çok giremem
Sabah girerim
Sonra hazırlık yaparım anneciğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?