2010 Aralık Anneleri

meraba cnm benim popom agriyor bizim kiz kanala yerlesiyor sagli sollu ilerliyor sanirim ama en az bir hafta cikmaz itirekimi duymamisim tebrik ederim onu da gozu aydin
sende takma kafana bakmazssan daha merak ederler yuruyuse devam et
popo ağrıyınca kkanala mı girio bebek benim de ağrıo 2 gündür

Bir köy kızı olarak yorum yapıyorum
Çok bilimsel ve mantıklı
Çünkü traktör tepesinde hoplaya zıplaya giderken çocuk mecburen kanala girer
hmmmm yarın kayınvalidemler köye gidiolar ben de mi takılsam napsam peşlerineee
canim benimde cok olmadi baslayali
4-5 gün ancak oldu baslayali ama hurmaya epey oldu..
stillteede sanirim 4.kutumdayim :26:

ben ne hurma yiom ne bişe içiom yaaaa:26:

canim benimde cok olmadi baslayali
4-5 gün ancak oldu baslayali ama hurmaya epey oldu..
stillteede sanirim 4.kutumdayim :26:

ohh maşallah burcucum.. ben bile 3-4 bardak mı ne içip bıraktım.. tadı güzel ama sevdim.. sevmesem onuda içemezdim herhal..

popo ağrıyınca kkanala mı girio bebek benim de ağrıo 2 gündür

hmmmm yarın kayınvalidemler köye gidiolar ben de mi takılsam napsam peşlerineee

ben ne hurma yiom ne bişe içiom yaaaa:26:

amaaan cokta ise yaradi sanki
stilltee yariyor mu emzirirken anlicaz ama hurmadan bisii olmadi...:125: ancak fazla kalori aldim :26:

NERYUN her müzikte bende kalkiyorum epey dans ediyorum
ama tik yok tatlim yaa..benle beraber oglusumda tepiniyor icimde

ohh maşallah burcucum.. ben bile 3-4 bardak mı ne içip bıraktım.. tadı güzel ama sevdim.. sevmesem onuda içemezdim herhal..

tugbam gelmis hosgelmis
Neva nasil canim,hersey yolunda insallah
milupanin poset cayini almistim ya,bende sonradan sevdim,aksam sabah iciyorum..
4.paketteyim sanirim :26:
etki edermi bilmiyorum,artik zaman gösterecek canim bakalim kismet

Canım, ne yapsak da getirtsek şu bebişleri anlamadım gitti:78:

tugbam gelmis hosgelmis
Neva nasil canim,hersey yolunda insallah
milupanin poset cayini almistim ya,bende sonradan sevdim,aksam sabah iciyorum..
4.paketteyim sanirim :26:
etki edermi bilmiyorum,artik zaman gösterecek canim bakalim kismet

hoşbuldum canımcım.. Nevacık uyuyor.. dün gece sabahı ettik.. bugün sağlık ocağına götürdüm onu, bilgilerini verdik.. yine topuk kanı verdik :S
D vitaminimizi kaptık geldik..
şimdilik benim sütüm iyi olduğu için bıraktım still tee'yi ama gerekirse yeniden başlarım diyorum.. çok az içtim ama ben.. rutinler konusunda hep çok kötüyümdür zaten

Son düzenleme:
kizlar bu arada dun dra gittim
yine suyumuz olculdu
cuma 6.4tu dun 7 cikti
bol bol dinlen ve sivi tuket dedi dr
icim cok rahatladi
bide ben olcumu minimumda yapiyorum dedi
ama 5in altina inerse hemen alirim dedi
pzt tekrar gidicez

kızlar sırtüstü yatınca bebeğin kordonu dolanır diyorlar ama en çok öyle rahat ediyorum
sola yatıp uyuyorum, gecede ister istemez uykumda dönüp sırtüstü yatıyorum zararı olurmu ki acep:44:

ay canim ya kiyamam..kan verilecegi zaman ben yaninda kalamam sanirim,cok icime batiyor
massallah canim sütüne bence birakma sen yinede,en azindan 1 poset icebilsen keske..kanallarin tikanmasinida engelliyormus cünkü..
evet gebeliktede rutinleri sevmedin hic biliyorum bende aksine gebelikte degistim..dogum yapinca salabilirim yani

yine suyumuz olculdu
cuma 6.4tu dun 7 cikti
icim cok rahatladi
pzt tekrar gidicez

çok sevindim canım inşallah böyle devam eder
ve gününde sağlıkla alırsın kucağına bu arada bebiş nasıl boyu kilosu?

Canım, ne yapsak da getirtsek şu bebişleri anlamadım gitti:78:
hic bir fikrim yok canim...
Bir arkadasta yazmis ya hani,nefes alacagi gün,saat belli,sadece zamanini bekliyor diye..
bende Allah´a dua ediyorum,sag salim gelsin baska bisey istemiyorum diye..
artik cok zor ama beklicez,caremiz yok kader arkadasim

kızlar sırtüstü yatınca bebeğin kordonu dolanır diyorlar ama en çok öyle rahat ediyorum
sola yatıp uyuyorum, gecede ister istemez uykumda dönüp sırtüstü yatıyorum zararı olurmu ki acep:44:
canim öyle diyorlardi ama ben en basindan bu yana hic takmadim bunu..
sagimada yattim,solumada,sirt üstüde..hala yatiyorum valla..

yine suyumuz olculdu
cuma 6.4tu dun 7 cikti
icim cok rahatladi
pzt tekrar gidicez

massallah canim..hep sorunsuz gecsin insallahhh

aman aman sakın salma.. görmeden bebeni böyleysen gördükten sonra daha ne kadar deli olursun varya.. çok fenalar çok..
elinden de iki defa kan almışlardı hastanede onlarda hiç ağlamamış.. uyuyordu hatta uyanmamış bile.. iki defa topuk kanı alındı ikisindede ben vardım ikisindede yaygarayı kopardı cadı.. bilemedim nazı bana mı :26: yalnız sesimi çok tanıyor.. başta yenidoğanlar pek iyi göremiyorlar zaten sesten ve kokudan tanıyorlar.. ne zaman sesimi duysa sakinliyor.. babasıyla benim sesime tepki veriyor bi diğerlerinin seslerini sallamıyor hiç.. doğunca sende gözlemleyeceksin bak çok güzel bir durum

anne karnında kordon dolanmasını pek sorun etmiyordu benim hekimim.. doğumda sorun oluyormuş onda da doğru müdahale yapıldığı sürece sorun olmuyormuş.. uyurkende nasıl rahat ediyorsan öyle yat diyordu.. internette sola yatın felan der.. internet bilgilerine çok bel bağlama derdi. bu arada benimde favori uyku pozisyonum sırt üstü yatmaktı gebelikte.. ama son dönemlerde yatamıyordum damarları baskılıyordu bebek daralıyordum kan akışı zorlanıyordu.. şimdi hep yüzüstü yatıyorum.. amma özlemişim meğersem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…