iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm
ayyyyy ben doktordan geldim yağız'ım çarşamba günü kollarımda olucak inşaallah
çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum bu akşam
slm kızlar ...
nasuılsınız..bengeldim ama benim oğlanın gelme niyeti yok...
nstye girdik bugün yine tık yok...
nalan (names)doğum yapmış..
gözü aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
geçmişe dönemiyrm varmı başka doğum yana annemler olduğu için çok fazla kalamıyrm...
Niye böyle olduk kızlar ya. Okuyup okuyup çıkıyorum bende,halsizlikten ölüyorum.
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
pelin87,NerYun,GULSEMEDIHA+,ayseeylul,tellinaz+,asigul,Gurbet_gelini,sporstar+,hapsuruk+,
Bu kadar kişiyiz hiç hareketlilik yokNeryun doğurda atraksiyon olsun bacım....
bende hafta sonu sonkez sinemaya gidelim dedim dun kocise
guzel filmler var bu ara sekerim
Selam hatunlar, ne var ne yok bugün ilk defa girebildim, biri bana haberleri verebilir mi? Çok uykummm vaaarr ve merak içindeyimmmmm..
slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!
sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???
hosgeldin sekerim!
nerelerdesin yahu?
bende seni merak etmistim
slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!
sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???
Bugün Av mevsimi başlamışşşş, bizde gideceğiz inşallah!! Otobandan önce son çıkış
Ohooo, sabah bi iki saate geliriz diye çıktık ablamla daha yeni eve girdikÇookk yorulduuukkkkk
kız Surmelibiz daha doğurmadık canım,siz daha çoook beklersiniz :))
canim senin sancin tutmus yaaslm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?