2010 Aralık Anneleri

hay maasallah ucurum 40 haftayi da tamamladin daha bi hareket yok senin oglandan insallah daha fazla bekletmez
bendede bugun biraz sanci vardi ne oldugnu anlamadim galiba gelecek bizimki dedim
dus falan yaptim sanci kalmadi yalanci sanciydi sanirim

Niye böyle olduk kızlar ya. Okuyup okuyup çıkıyorum bende,halsizlikten ölüyorum.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

pelin87,NerYun,GULSEMEDIHA+,ayseeylul,tellinaz+,asigul,Gurbet_gelini,sporstar+,hapsuruk+,

Bu kadar kişiyiz hiç hareketlilik yok Neryun doğurda atraksiyon olsun bacım....

Selam hatunlar, ne var ne yok bugün ilk defa girebildim, biri bana haberleri verebilir mi? Çok uykummm vaaarr ve merak içindeyimmmmm..

Valla ben de hayatımda bir hareketlilik istiyorum şu sıra
Ama tık yok
Sancının s'si bile yok

slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!

sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???

Evet, kızlar
Saat 12' yi geçti
Ve benim tickerım 40+0 'ı gösteriyor
Gebeliğimin süresi doldu çok şükür
Ama minik sıpamın hala gelmeye niyeti yok
Hayırlısı, beklemeye devammmm

e tabi hastaneye git canım. Nst ye bağlan baksınlar açıklık var mı? 39 olmuşsun,zamanıdır artık...

Dilemmm, senin bebiş yolda sanırım
Bu dediklerin hep doğum habercisi
Bence saat tut
Kaç dakikada giriyor sancı
Hemen hastaneye gitme
Evde çek sancını, tabi çok kötü olmazsan
Sabah da hastaneye gidersinnn

Allah yardımcın olsun canım

canim senin sancin tutmus yaa
sabaha dogurursun bence

#
# nida23
# kucukprens+
# Gurbet_gelini
# ayseeylul
# GULSEMEDIHA
# tellinaz

İyi geceler kızlar
Ben yatıyorum gari
Dilem, hayırlı haberlerle gel canım

İyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…