e tabi hastaneye git canım. Nst ye bağlan baksınlar açıklık var mı? 39 olmuşsun,zamanıdır artık...
Dilemmm, senin bebiş yolda sanırım
Bu dediklerin hep doğum habercisi
Bence saat tut
Kaç dakikada giriyor sancı
Hemen hastaneye gitme
Evde çek sancını, tabi çok kötü olmazsan
Sabah da hastaneye gidersinnn
Allah yardımcın olsun canım
slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!
sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???
Evet, kızlar
Saat 12' yi geçti
Ve benim tickerım 40+0 'ı gösteriyor
Gebeliğimin süresi doldu çok şükür
Ama minik sıpamın hala gelmeye niyeti yok
Hayırlısı, beklemeye devammmm
öyle olacak sanirimmm siz dogurunda bebek sevelim artik dimi kiz yengoooss
canim senin sancin tutmus yaa
sabaha dogurursun bence
#
# nida23
# kucukprens+
# Gurbet_gelini
# ayseeylul
# GULSEMEDIHA
# tellinaz
İyi geceler kızlar
Ben yatıyorum gari
Dilem, hayırlı haberlerle gel canım
İyi gecelerrr
newyorkta 5 minareye gitmedim ben ikisinin
arasinda secim yapicam canim
banyoya bi gireyim belki biraz rahatlarim gecmezse direk hastane yolcusuyum, sanki 30dkda bir oliuyo, ama iste yalancisimi gercegimi bilmek zor, ama en cok belim agriyo
#
# nida23
# kucukprens+
# Gurbet_gelini
# ayseeylul
# GULSEMEDIHA
# tellinaz
İyi geceler kızlar
Ben yatıyorum gari
Dilem, hayırlı haberlerle gel canım
İyi gecelerrr
banyoya bi gireyim belki biraz rahatlarim gecmezse direk hastane yolcusuyum, sanki 30dkda bir oliuyo, ama iste yalancisimi gercegimi bilmek zor, ama en cok belim agriyo
ay insallah kizlar, saglicakla gelsinlerde, ama eger bu yalanci sanciysa gercegini dusnmek bile sitemiyorum ben
Ben 5 minareye gittim ama çok sevmedim, harry potter ada gittim onu da ikiye bölmüşler sinir oldummm!! Bakalım av mevsimi nasılmışşş
Ben 5 minareye gittim ama çok sevmedim, harry potter ada gittim onu da ikiye bölmüşler sinir oldummm!! Bakalım av mevsimi nasılmışşş
hadi ya kotumu?
bakalim yarin karar verirm artik hangisine gidecegime
sanirim av mevsimine gidicem
Bende bugün doktora gittim, haftaya çatı muayenesi yapacakmışş, çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol dedi banaaa
neyse ben banyoya giriyorum ordanda hemen hastaneye, dakiaka tutmadim ama periyodik gibi..
dualariniz esirgemeyen, insallah bosa heyecanlamamisizdir...
iyi geceler..
cnm benimde bu pazartesi çatı muaynem.doğumu tetikleyip tetiklemediğini düşünüyordum ben de ama benim dokorum öyle birşey demedi hiç
neyse ben banyoya giriyorum ordanda hemen hastaneye, dakiaka tutmadim ama periyodik gibi..
iyi geceler..
neryun iyi geceler canım
dilem hadi hayırlısı bir bebiş daha geliyo gibi nşallah...
bende kaçar kızlar hepinize iyi geceler tatlı uykular...
canim ben hani bi doktora daha gittim yaBende bugün doktora gittim, haftaya çatı muayenesi yapacakmışş, çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol dedi banaaa
hmmm anladimmmYani kötü diyemem görüntüler ve sesler güzeldi ama konu kopuk kopuktu, mahsun zaten rol yapamıyor sandal ondan iyi oynadı bence. Sinemada izlenesi bir film aslında ama beni pek sarmadı yani bi filmde duygu olur ya gülersin ağlarsın korkarsın falan bunu öylee izleyip çıkıyorsun bi duygu yaşatmadı bana.
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?