- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
slm yaa bende gitmek istiyorumhangi filme gittiniz? esim iste gelsinde aksam kandirayim onu
Selam canım.Av mevsimine gittik. Güzledi tavsiye ederim. Banada süpriz oldu dün gerçi :)) İyi ki de gitmişiz ama.Tabi biraz zorlayıcı oluyor sürekli oturmak :) Hamileleri düşünüp insan yatan koltuk yapar ama dimi
iyilik canım valla kk.la uğraşıyoruz bi, geliyo bi gidiyo siteslm herkese diycem ama kimse yoksporstar meraba nasilsin
yok cnm sanırım aaa yasminaa vardıı oda doğurmuşSelam kızlar.dün yoktum koçişle son bir sinema yaptık.Itırekimden başka doğuran yok galiba :))
aynen canım benimde 7ay anlaşılmadı bile hamileliğim şimdi görenler anlıyo bıdır bıdır konuşuyorlar yollarda hatta sırf karnı şişmiş falan diye ama yokk işin gerçeği o değil :)))evet yalniz degilmisim bende 68 im ama ben 13 kilo aldim aynen yiyip icip yatiyorum ama pekmezi yiyemembende valla hamilelik anlasiliyor en cok daha aksamlari sistikce sisiyor karnim.sabahlari normal.hatta bes alti aylik gibi duruyormus ama yine de kilo aldim
Teşekkürler canım
Site gelip gidiyor, ondan yazdıkların silinmiştir
Bebişimin kilosu için doktor hep normal dedi
En son 3350 gr'dı sanırım
O yüzden pekmez hiç içmedim
İçmeyim de zaten
Kilom oldukça fazla, bir de pekmez içersem yarım dünya olurum
Kızlar 1 saat sonra anneciğim gelecek
Ben çıkıyorum
Biraz uzanayım
Sonra annişle muhabbete doyum olmaz
Öpüyorum hepiniziii
cnm buraya gelmiyor fazla turk filmleri.ama merak ediyorum nasil bir film? biz sinemya gittigimizde genellikle on koltuk bossa oturuyorus;film basladiktan sonra ayaklarimi uzatiyorum on koltugayoksa dayanamam kimseyede zararim olmuyor hamile olunca
kızlaaaarrrr napıosunuzzzz yaaa
sıkıldım ben bugün iyiceeeeeeeeeee
oo kızlar sizin bbeişler gelince o yemekler nasıl yapılcak şimdi besleyin eşleri sonra sizden yemek beklemesinlerr
hep yanındamı olucak kv demakarna yaparim artik bugunluk idare eder;canim ya kv yapacak ya ben . simdi kv yok yaa evde eczane kapanmadan ilacimida alim daa..havada soguk usengec oldum iyice yaa:26::26:
merhaba güzel anneler , istediğim gibi resim ekleyemedim alışveriş topiğine foto boyutları büyükmüş nasıl yapıcam bilemedim ama kızıma yaptığım cicileri çok beğendim ben
birdeee bugün dr. gittik doğum yapacağım gün belli oldu inş. kısmet olursa 9 aralık perşembe günü ipoşumla tanışıcas ... hem korku hem heyecan hepsi mevcut şuan ...
merhaba güzel anneler , istediğim gibi resim ekleyemedim alışveriş topiğine foto boyutları büyükmüş nasıl yapıcam bilemedim ama kızıma yaptığım cicileri çok beğendim ben
birdeee bugün dr. gittik doğum yapacağım gün belli oldu inş. kısmet olursa 9 aralık perşembe günü ipoşumla tanışıcas ... hem korku hem heyecan hepsi mevcut şuan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?