2010 Aralık Anneleri

merhaba herkese bebek şekerleri, kapı süsleri ve sepetleri hazır olmayan hamişler varsa eğer benimle irtibata geçsin çünkü çok güzel modellerim var eminim çok beğeneceksiniz...

çatı ağrısı diyodunuz
ben yaşamamıştım
sanki bugün akşamüstü öle bia ğrım var.
şeyim sızlıyo gibbiiii.
bi garipp

Ah denizim ne kadar şanslısın. Yeni tanışmışsın bu ağrıyla. Ben neredeyse 3. ayımdan beri yaşıyorum. Oğlum biraz aşağıda olduğundan. B u gece de tavan yapmış durumda. Bakalım sabahı nasıl edeceğiz.

Yarın benimde nst günüm. Doğum yakın dese doktorum,sorun yok kilosu iyi dese :)... Der mi ki???

bebişleri kanala giren anneler bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi
yada girdikten snr nasıl hissettiniz kendinizi bi değişiklik oldumu
kendim anlayabilecekmiyim çok merak ediyorum

ben 3 tane çocuk doğurdumm anlamadıktann sonraa anlayacağınıı sanmıyporumm canımm,
amaa bebeğinn hareketlerii çokk serttiii hareket ederkenn hepp sankii suyumm patlayacakk gibii hissettiğimii söylemiştimm annemee
okadar içimii oyuyorduu resmennnn oynarkennnn

İnşallah benim paşam da
suni sancıya gerek kalmadan
normal yollardan gelirrr :26:

kendii sancılarınlaa doğurmakk kadar güzel bişii yokk canımmm
bunuu benn bu doğumda yaşadımm
okadar korkumm hepp suniymişş satennnnn
doktorumm uygulamadııııı,dedii seninn kendii sancılarınaa bırkacağımm sabahaa kadarr amaa açılmazsaa sabahh sunii veririmm dedii amaa gerekk kalmadııı şükürrr

oy canım benimmm çokk geçmişş olsunn ,bizdeee bayramınn 1 ncii günüü hastanedeydikk bebeğiminn sarılığıı 15.70tii ve süreklii uyuyannn bir bekk vardıııı,meme almıyorr aslında uyannca alanaa amaa uyanmasıı 5 saattenn fazlaa sürüyorduu
sarılıkk çok uyuturmuşş ne kadar emerse okadar iyii olur dedilerrr
ilk emzirdiğimm haftaa 15.40 düştüü sadece
neysee saonra bol şekerlii şeylerr yedimm sütümm çoğaldı o hafta daha düzegünn doyurdumm ve sık sıkkk uyandırdımm
1 saatte uyandırdık zorlaa memeyii verdimm ağzınaa ozamann 10 çıktıı
ondan sonra ayıkmaya başladııı
şimdii dahaa iyii dahaa çokk uyanıyorrrr
ilk zamaanlarr uyanmadığıı içinn benii çok korkuttuu şimdii ağlasaa bayramm ediyorumm acıktıı kalktıı diyeeee

bizde altınıı açarakk masaj yaparak uyandırdıkk

kizlar bu arada lohusalik nasil geciyo?
yani ben simdiden gerildim
20 gun kalincakmis bizde
bi haftayi anlarimda 20gunde bunalir insan ya
kociste pek istemiyo kalinmasini
siz naapiosunuz?

Aslında bakann varsaaa okadar iyii bencee
o halinle yemekk yapmakk çokk zorr
gelenlee ilgilenmekk çokk zorrrr
senn boşver yanında kim varsa onlar yapsınn yemeklerii senn bebeğinle ilgilenn sadecee
yoksaa yetişemezsinnn bol bol dinlenmişş olursunn banaa kalırsaaaaa
benimm deneyimlerimm bu yöndeee

:2::2:

vallaha canımm eğer yemeğinizii yapıyorlarsa,, geleninizle ilgileniyorlarsaa bırakınn sess et*****n amaa herşeyy halenn sizii bekliyorsaaaa ozamannn kötüü işteee

süper bir yazıııı

bebekk ne kadar sık sık emersee ozamann geliyorr sütlerrr
amaa sakınn doyduu ondann uyuyor demeyelim arkadaşlarr
ozamann sarılıkk oluyorlarr işteee ve uyandırmasıı çokk zor oluyoo
ilk günlerr mutlaka sık emzirelimmmm
aslında emzirdimde neden olduu anlamadımkii bendee

bu arda size gece yarılarıı katılıyorummmm
göktuğğ gece uyanıncaa uyumasıı uzunn sürüyorr bende o uyuyana kadarr sizii okuyorumm
onunnn uyuduğunuu görünce hopp bende yatağaa koşuyorummmm

günaydın kzılar
uyuyamadım bugün
ama uykum var
bi bakınayım dedim ne var ne yok
herkesin ii olmasına sevindim
benim nedense enerjim moralim çok düşük bugün

Günaydın kızlar
Birazdan annemle doktora gideceğiz
Önce size bakayım dedim

Pandammm ne oldu sana yavrumm
Neden moralin bozuk?
Uykun vardır ondan

Günaydın herkeslere,henüz kimse yok ama geleceksiniz nasıl olsa
Neryuncum iyi bari sende erken erken gidicen kuzunu görmeye.Güzel güzel haberlerle dönersiniz inşallah...

günaydın kızlar çileli bir doğumun ardından cuma sabahı kavuştum meleğime:)) keşke çok önceden yapsaymışım ne güzel bi duygu bu ya resmen aşık oluyosunuzz bebeğinize durup durup o süt arayan ağzını öpüyorum allah herkesi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…