çatı ağrısı diyodunuz
ben yaşamamıştım
sanki bugün akşamüstü öle bia ğrım var.
şeyim sızlıyo gibbiiii.
bi garipp
bebişleri kanala giren anneler bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi
yada girdikten snr nasıl hissettiniz kendinizi bi değişiklik oldumu
kendim anlayabilecekmiyim çok merak ediyorum
İnşallah benim paşam da
suni sancıya gerek kalmadan
normal yollardan gelirrr :26:
doğuralım ya Rabbim artıkkkkkkk
ayyy bebeğimi sewmek onunla uykusuz kalmak emzirmek yıkamak istiorummmm
oy canım benimmm çokk geçmişş olsunn ,bizdeee bayramınn 1 ncii günüü hastanedeydikk bebeğiminn sarılığıı 15.70tii ve süreklii uyuyannn bir bekk vardıııı,meme almıyorr aslında uyannca alanaa amaa uyanmasıı 5 saattenn fazlaa sürüyorduuÖncelikle herkese çok ama çok teşeküür ederim iyi dilekleri için :)
Neden bu kadar uzun zaman size dönemediğimi gelirse
Yavrumu 30.11.10 da kucağıma aldım
2.12.10 da akşam üzeri hastaneden çıktık
herşey yolunda tabi
bebeğim kakasını çişini yapmış ama hastaneden çıkış yapmadan bir önceki gece en son kakasını yapmıştı.
Doktorlar 48 saat içinde yapmaz ise hmen getirin dedi
Nitekim yapmadı ve götürdük.
Bebeğimin sarılığı 17.6 çıktı ve küvöze koyulması gerektiği söylendi.
tabi özel devlet hiçbir yerde boş küvöz yok.
En sonunda özel levent hastanesinde boş küvöz bulduk odamıza yerleştık ve bebeğimi 2'li ışın verdiler değerler ertesigünün akşamına doğru 13 e yani normale düştü.
bebeğim kakasını yapıyor :)
bu nedenle sizden uzun süre ayrı kaldım.
Çok kötü karamsar duygularla 2 günüm geçti ama şimdi bende Umut Kaan'ımda iiyiz.
bu arada hepinizi çok ama çok özledim.
gelişmeleri merak ediyorum
Eşimi yatağa yolladım
bende üçlü koltuğa serdim postu :))
Umut Kaan'ıda Tekli koltuğa yatırıp yanaştırdım koltuğumaaaa
Ohhh gel keyfim gel :))
kıyamamm yaaaaaCanım benim ya inan bana onun o çektiği sıkıntıları görünce
ne ameliyatlı olmmam ne acı çekmem inan gözümde değildi.
Şimdi oturdumda rahat rahat biraz biraz ağrım olduğunu farkettim
uyandırması bela olabiliyor bazen işte pelincim.. bi ara çocuğun şekeri düştüde komaya mı girdi diye bile korktuk.. yenidoğandan bi prof gelmişti o bile uyandıramamıştı sıpamı başta.. uyanmadığı gibi birde sırıtıyo veled sanki alay ediyor:)) soymak işe yarıyor ama aklınızda bulunsun.. hem cıbıl cıbıl hemzirmek çok zevkli hemde çok faydalı..
kizlar bu arada lohusalik nasil geciyo?
yani ben simdiden gerildim
20 gun kalincakmis bizde
bi haftayi anlarimda 20gunde bunalir insan ya
kociste pek istemiyo kalinmasini
siz naapiosunuz?
:2::2:keşke bende de bi kaç gün hatta bi kaç hafta kalmaları gibi bi durum olsa ama malesef.ben çok saf salak bi insan olarak birlikte yaşamayı kabul ettim ve bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum.annemlerde de rahat edemeyebilirim gerçi çalışıyo annem babam da biraz duruyo öğlen kahveye gidiyo akşama doğru geliyo abimin eşi benden 3 4 yaş ufak evleri yakın o gelir rahat rahat bakarız bebeğime.40ım çıkana kadar hatta 80 im 120mim çıkana kadarinsan kendi yuvasından nefret edermi ediyomuş işte.
benim de annem gelicek bakalım bu haftabaşında.
doğumdan sonrada 20 gün falan kalırım diyo ama belli de olmaz
heran gideyim diyebilir bakalımmmm
sonrada kayınvalidem gelicek
oda kalır bi okadar sanrıım
amannn uamrımm daha fazla kalamaz
benimde bi problemmim yok. hiç öle bilmişlik yaptığı işime karıştığı yok
çok sessizdir
ama yinde insan evinde çok uzun süre birileri kalınca rahat edemio
ki biz iki aileden de uzağız alışmışım tek olmaya
kafama eseni yapmaaya
bakalım lohusalık zamanı nasıl geçicek.
39. GEBELİK HAFTASI (38+0, 38+6. Günler)
Gebeliğinizi bu haftaya kadar getirdiğiniz için büyük bir takdiri hak ediyorsunuz. Bu ve takipeden hafta içinde doğum yapma olasılığınız oldukça yüksek. Geçen haftalardaki önerilerimiz aynen devam etmektedir: doğum sabır işidir ve bu sabrın sonunda bebeğinizi kucağınıza alıp onu emzirmeye başladığınızda ne kadar mükemmel bir iş başardığınızı göreceksiniz.
Doğum yapacağınız yere zamanında başvurmak normal doğum yapma olasılığınızı önemli oranda artırsa da bazı anne adaylarında doğum eylemi kasılmalarla başlamayabilir. Kanamanız olduğunda, bebek hareketlerinizde azalma hissettiğinizde, sularınızın gelmesi durumunda veya kendinizde normaldışı herhangi bir durum olduğunu hissettiğinizde hiç tereddüt etmeden sağlık kuruluşunuza başvurmalısınız. Doktorlar anne adaylarının her şikayetini ciddiye alırlar.
Dünyanın her doğumhanesinde şu anda doktorlar ve ebeler doğum başındalar. Siz de henüz katılmadıysanız kısa bir süre içerisinde senaryoya başrol oyuncusu olarak katılacaksınız.
kizlar uzerime alinayim ben takdirlik biriyim
kıslar geçmişe şöyle bi baktımda hapşurukcum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inş. yarınki kontrolünde çok iyi geçer canım.. küçükprensi bende görmedim kaç gündür senin bi bilgin var mı ?
Birde sarılık konusunu benimde aklımdan hiç çıkmıyor inş. minik kızım bu konuda şanslı bir bebek olur birde benim göğüslerimde hala pek bi değişik olmadı süt doluyormuş gibide gelmiyor bana inş. emzirme sıkıntısı yaşamam önümde 4 gün var süt yapıcı neler yesem içsem acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?