2010 Aralık Anneleri

ben demedimmi sana.
bence arttı
boşuna sıkma canını diye.
çok sevindim canımmmmmm
böle gzüel haberler hep devam etsin iinşallah.
maşallah yavruşuna.

canım sen de gzüel aherlerle gelmişsinn...
ohh gzüel güzel kiloları da almış bebiş.
hadi bakalım hayırlısı artık nezman gelmek isterse ozman gelicek kuzun.

Slm kizlar kimsecikler yok saat birden beri uykum yok sanirim sancilarim var 10. Dk bir geliyor ama bu sanciyla hast gidemem tam uykuya dalcam kalcamdan karnimdan belimden agri giriyor sabahi bekliyom

günaydın kızlar...
ya kafayı yiyecem bu uykusuzluk yüzünden 3 gündür bunaldım yaa uyku ilacı alsam bebeğe bir zararı olur mu?:84:
birazdan doktora gidecez kızlar bize bol bol dua edin

günaydın kızlar...
ya kafayı yiyecem bu uykusuzluk yüzünden 3 gündür bunaldım yaa uyku ilacı alsam bebeğe bir zararı olur mu?:84:
birazdan doktora gidecez kızlar bize bol bol dua edin

ben de bugün doktora gidicem.
hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
kendii eviniz olduğu halde neden gitmekk istiyorkii birde öğretmensinn değilmiii canımm sen anladığım kadarıylaaa
ay sormna canım yaaa bebeğe annesinin bakmasını istior ama direticem sonuna kadr
Slm kizlar kimsecikler yok saat birden beri uykum yok sanirim sancilarim var 10. Dk bir geliyor ama bu sanciyla hast gidemem tam uykuya dalcam kalcamdan karnimdan belimden agri giriyor sabahi bekliyom

ekince meraklandım walla yaaaaa

günaydın hatunlar
doktor randevumuz var bizim de bugün
öğleden sora ama uyuyamadım
neryundan bi haber yok hala uçurum da görünmüo
doğurdular mı naptılar acaba

günaydın kızlar

ayy üç gündür giremedim nasıl merak ettim sizi...
serhrihüzün doğum yapmış allah analı babalı büyütsün canım.....
başaka da kimse yok galiba

bende son eksiklerimi falan tamamladım evim temizlendi falan işelrim anca bitti..
nasıl heyecanlıyım anlatamam zaman geçniyo artık ah bi yarın olsa da bbeişime kavuşsam

gunaydın aralık anneleri....bu forumu 2 hafta önce keşfettim,gıyaben hemen hepinizi tanıyorum artık.Doğuranların gözü aydın,sağlıkla sıhhatle büyütün bebişlerinizi inşallah,benim gibi sırasını bekleyenleri allah kurtarsın diyeyim:)ben 38 haftalık gebeyim ,40. haftamız 21 aralıkta doluyor.oğluşumun vakti var daha ama ben bebişimle tanışmak için çoook sabırsızlanmaya başladım artık.bugün kontrolümüz var,bakalım doktor amcamız ne diyecek.

dilşadddd sen yarın ne güzel kavuşuosun bebeğine biz de kavuşsak artık yaaaa
dodabasi hoşgeldin canım

dilşadddd sen yarın ne güzel kavuşuosun bebeğine biz de kavuşsak artık yaaaa
dodabasi hoşgeldin canım

evet canım allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almyı nasib etsin inşş önmeli olan o
ben şu an sadece ''bebeğiniz sağlıklı'' denceği anı hayal ediyorum çünkü kızım doğar doğmaz ameliyata alınmıştı bende tramva bıraktı zatenn...
gerçi kızımdaki bulgular falan yok oğlumda ama işte korkuyorum

canımm inşallah sorunsuz sağlıklı bi doğum olur
meleğini verirler hemen kucağına

Son düzenleme:

canım benim öyle iyi anlıyorum ki seni,inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu ve bize de müjdeleri uçurursun buradan

canımm inşallah sorunsuz sağlıklı bi doğum olur
meleğini verirler hemen kucağına

amiiinnn saol canım benim dularınızı bekliyorum

canım benim öyle iyi anlıyorum ki seni,inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu ve bize de müjdeleri uçurursun buradan

amiinn inşallah canım hemde nasıl haber vermezmiyim hiç hastaneye laptopu da götürücem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…