2010 Aralık Anneleri

pelincim massallah melegine canim
sancilar normal canim..benim sanci sifir dedigi aralik 20-30 oluyor..hatta bazen 40..
kiyamam yaa,o mide yanmasi cok illet bisey..ilik süt ise yaramiyor mu?
insallah gönlünden gecen olur melegin 38-39 gibi gelir

slm kızlar nasılsınız.bnim oğluşun kafası 2 hafta küçük çıkıo d,ğer heryeri normal...bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmıı?
canim hic takma..milimetrelik yanlis ölcüm degeri epey bi degistiriyor..rahat ol yani
canim massallah melegine
manken gibi olacak prenses

canim nasilsin?nasil gidiyor annelik?
aynen,dedigin gibi bende hic inanmiyorum bu ölcümlere,hep ortalama bir deger veriyor ve milimetrik yanlis bi ölcüm epey bi yanlis cikariyor..
bizimkide 2 hafta öndeydi ama gecen hafta yavas yavas normale döndügünü söyledi..

kızlar bende dogurdum dun sancılandım normal dogum yapmak icin ugrastım ama olmadı sonunda yıne sezaryan oldum oglum 3 kılo 48 cm olarak dunyaya geldı oysakı 37. haftada ultrasonda 3.5 kılo cıkmıstı cok farkettı

aaaaa gözün aydin canimmmm cok sevindimmm
massallah meleginee ve sana
kilosuda boyuda cok iyi,yakinda o farki kapativerir annesiii...
önemli olan sizin iyi olmaniz

Ama Sinem teyzecimmm doktor dedi ki usg fazla ölçüyor şu an 2900'dür. Yani senin ince belli fıstık kızı alabiliriz. Vermezseniz de kaçırırz yani sorun yok

Soda içiyorum cucum bolca. Sen bu haftalara kadar bekledin,şikayet etmeye utanıyorum ama 40 ı beklerse de annesini üzmesin :)

Ay canım hayırlı olsun. Sağlıklı olun da nasıl doğduğunun önemi yok. Maşallah miniğine. Hastanedesiniz değil mi?

kizlar dogumu bekleyen kac kisi kaldik??
topik cok sessiz..demekki hep buralarda olan kizlar dogum yaptilar :44:

Evet cucum eskiden okumaya yetişemezdik. İzine çıkanlar,doğuranlar gidince kaldık bir avuç aralık annesi :)

ayy canim benim estafirullah..36dan sonra artik cok zorluyor zaten,dogumu iple cekmen cok normal
bebisler üzmüyorda annesi,uyumak,yürümek falan zorluyor..yoksa bebislerimiz massallah cok akillilar,hic stres yaratmadilar cok sükür

evet canım suan hastanedeyız

maşallah canım allah analı babalı büyütsün...

aynen pelincimm,eskiden yetisemezdik,kaldik simdi..
yakinda dogum yapan anneler gelirler,sohbetler baslar,biz dogum yapar gelemeyiz

julyet canım sancın olmadığı için mi sezeryan oldu,yoksa sancı çektin de doğmadı mı?

Aaa sende mi doğurdun Allah analı babalı büyütsün, maşallaaahhh oğlunun kilosu boyu çok güzel

Gözün aydın canım.Hayırlı olsun maşallah oğluşuna annesi

julyet canim tekrardan gözün aydin canim..dikkat et kendine,eve ciktiginda bol bol görüsürüz insallah...

kizlar cucu kacar..midem acayip yaniyor,deli gibi asit yapacak seyler yedim...
uyku bastirdi simdi,yarin görüsmek üzere..öpüldünüzzzzz

iyi geceler tatlı uykular...

iyi geceler tatlımmm

canım gözünaydınnn. demekki hayırlısı böleymişşş.
bebişine de maşallah. ekliyorum seni de listemize.
bu ultrasonalr aldatıcak bizi demkki.
uamrım iyi yönde aldatırlar.

canım gözünaydınn sen de gzüel haberler getirmişsin
bence sende doktorun aksi bişi sölemediği sürece takma kafana karın çevresini.
çünkü kilosu boyu posu maşallah gayet iyii.
sağlıklı olsunalr yeterki.

aynen pelincimm,eskiden yetisemezdik,kaldik simdi..
yakinda dogum yapan anneler gelirler,sohbetler baslar,biz dogum yapar gelemeyiz

evet çok sessiz. bende pek takılamadım buaraalr.
biz en sona kalanalr olarak doğum yaptığımızda siz sohbeti koyulaştırmış olursunuz

Gozun Aydin canim bebisinede Allah uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…