2010 Aralık Anneleri

maşşalah ne güzel olmuş kilonuz yahu.... canım sağlıklı olunda ikinizde ne yapalım doğum şekli önemli değil artık.

saol canım doktor bile inanamadı birkaç kere ölçtü evet canım zaten hep allaha hayırlı doğum şekli neyse onu nasip etsin diye dua ettim bakalım herşey pazartesi günü belli olacak

halhalla canım ya benim son haftam hiç çatı muayenesinin adı bile geçmedi bence senin içinde erken zaten. NE garip bu doktorlar yaa, benim ki üstten ultrasonla bakıp tıkaç duruyor bir sorun yok der hep.

saol canım doktor bile inanamadı birkaç kere ölçtü evet canım zaten hep allaha hayırlı doğum şekli neyse onu nasip etsin diye dua ettim bakalım herşey pazartesi günü belli olacak

senle aramızda bir hafta var hayırlısı olsun bakalım bende tırsıyorum. 13 ne kadar durursak bizimde o zaman belli olacak.

günaydın....bundan sonra uyumam dıye bugun uyudum 10.30 a kadar....kahvaltmı yaptım..son eksiklere bakıcam artık.....

slm kızlar günaydın herkese.bebeklerini görenler iyihaberlerle gelmişler gözünüz aydın dr gidenlerde iyi haberlerle gelir inşallah.
julyet Allah analı babalı büyütsün kuzun kollarındaymış.
neryun ve uçurum girmemişler hiç hayırdır.inşallah doğum haberiyle dönerler.

senle aramızda bir hafta var hayırlısı olsun bakalım bende tırsıyorum. 13 ne kadar durursak bizimde o zaman belli olacak.

canım hayırlı olsun,sezeryan,normal farketmez,bebişin sğlıklıymış nasılsa... fotoda isteriz ona göre haaa:)))

Kızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

canım gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.kolay da olmuş ne güzel.:118:ayrıca maşallah tosuncuk olmuş

Son düzenleme:

Diğer topiğe de yazdım.Allah analı babalı büyütsün canım.Detay ver azıcık ama : ) sancılandın mı? neden spinal sezeryan ?Normal olmadı mı?

canım gozlerınız aydın olsun cok sevındım daırısı burda tum arkadasların sa salım bebıslerıne kavusmasına ıns...

bu arada dogum kılosu ıle cok farklı cıkmıs masallah kuzuna

merhaba kıslar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun sağlıklı,sıhhatli büyütsünler bebişlerinizi ...
Katrecim maşallah bebişinekilosu boyu çok güzel darısı başımıza inş. ...
kıslar benim bilenlere bi sorum olucak ben perşembe günü sezeryan olucam süt olması içi humana still tee aldım içmeye ne zaman başlamalıyım doğumdan önce içsemyara veya zarar açısından durumu ne olur

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün... maşallah oğluşunada canım allah sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

bu ultrasonlara güven olmaz dimi:))) bebişin hayırlı olsun canım,isağlıklı olsunda normalmiş,sezeryanmış önemli değil....
inşallah canım,hayırlı haberlerle gel inşallah
iyiki değiştirmişsin canım,doktora güvenmek çok önemli,için rahatlamıştır...
benimde ocak baaşı gibi canım,hadi hayırlısı bakalım
insallah elifcim! allah o yolda her annenin yardimcisi olsun...
yok yok ben istemem haberler falan kalsin
dr bulamayiz o tarihte ondan korkuyorum walla:18:
bende termimi 1 ocakta dolduruyorum,aynı sıkıntı bendede var,doktora söyledim,hiç merak etme,öyle şey olurmu dedi,ama yinede tedirginim
Slm kizlar kimsecikler yok saat birden beri uykum yok sanirim sancilarim var 10. Dk bir geliyor ama bu sanciyla hast gidemem tam uykuya dalcam kalcamdan karnimdan belimden agri giriyor sabahi bekliyom

hadi bakalım,galiba bebiş geliyo

canm dun yzmısın ama en cıkmısım. ınan benımde aklımda bıdekılosuda az dıe kafama takıyorum am yapcak bısı yok bıde genetıkle de alakalı bısı hem ben hemde esım cok kucuk dogmusz o yuzden esım takmamamı soyluor .. benım dogum noal olucak ıns. dogum zamanım normalde 25 ı gorunuor amapasam n zam gelıcek bılınmez allh hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…