gittim dr a sancilarim cikti. Ève yolladi sicak bir dus ve agri kesici ile gecmezse dogururum aksama yada yarina
gittim dr a sancilarim cikti. Ève yolladi sicak bir dus ve agri kesici ile gecmezse dogururum aksama yada yarina
herkese günaydın ....doğumuma 3 gün kaldı normalde bebeğim hep 2-3 hafta ielride çıkarken dün 37 haftalık oalrak gözüktü 2700 gr hep kilosu ielrde gidiyordu doktor normal diyo ama neden birden bire böyle oluyo anlamıyorum
ben de bugün doktora gidicem.
hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah.
Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlüVe taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..
Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor
şehr-i hüzüncüm;
canım geçmiş olsun gözünaydın,bebişini kucağına almışsın şükür,ohhh artık tadını çıkar:)))
darısı başımıza
şehr-i huzuncüm; allah analı babalı büyütsün... bebişine allahım sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallah...
etraf çok kounuşyor ya bende onlardan etkileniyorum ablam bile şehir dışında her telefonu açtığında doğutdun mu diyor bende aramıyorum yaaa millet ne meraklı haaaa
şehri hüzün Allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin.
hehehe cuma sabahı gittim 10.30 da doğum yapmıştım çarşamba günü de çatı muayenesinden sonra kanamam oldu çok korktumözümmm gel takil bize datlummm
kiz ben stres yapmiyorum..millet merakta kaldi..ben mutluyum,oglumda mutluuuu :87:
senden naber fistigimmm
SEHRI HÜZÜNNN topigimizin nesesiiiide dogum yapmiss,gözün aydin canimmm,ne ara gittin dogurdun geldin yahu sen
anlat anlat bekliyoruzzzz
inşaalah, dün gece sancım vardı ama bugün hoplayıp zıplayabilecek kadar enerjim var.
şehri hüzün doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, güzel, uzun ömür versin
Selam güzel anneler. Geçmişi okumaya başladım ama tamamlayamadım. Sehrihuzun doğum yapmış hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Biz bugün doktordaydık. Oğlum 3 kilo 100 gram. Doktor usg fazla tartar 2900 falandır dedi. Suyumuz,plesentamız iyiymiş. 1 hafta daha kalırsa sorunsuz,küvezsiz istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Nst ye girdik.26-27 civarlarında sancılarım çıktı. Normal olmalı ki haftaya çağırdı tekrar.
Yalnız herşey güzelde ben fenayım. Çatı ağrıları ne uyutuyor,ne yatırıyor. Karnım aşağı inmiş olmasına rağmen midem çok yanıyor. Ağrılarımın olması iyiymiş,doğumun kolay olur dedi doktorum. Artık hareketler canımı acıtıyor. Doğursam diyorum((
İnşallah 40 lara kalmam. Öpüyorum herkesi...
kızlarrr çok yazmışsınız. okuyamadımmm
kontrollere gidenelr umarım güzel haberlerle gelmiştir
sanrıım sehri-hüzün doğum yapmışşş.
sağlkla hayırlıısyla büyütmek nasip olun canımm
darısı bizim başımıza.
sanrıım elif bu hfat doğum yapıcakmıışş.
inşlalh senden de gzüel haberler alırız canımmmm
son haftaya gelenelr özellikle özüm ve cucum sizde de tık yok galiba
cucum senin sancı falanda çıkmamış
heralde rahatı yerlerinde kuzularınnn.
eeee varmı başka kaçırdığımm
günaydın kızlar
ayy üç gündür giremedim nasıl merak ettim sizi...
serhrihüzün doğum yapmış allah analı babalı büyütsün canım.....
başaka da kimse yok galiba
bende son eksiklerimi falan tamamladım evim temizlendi falan işelrim anca bitti..
nasıl heyecanlıyım anlatamam zaman geçniyo artık ah bi yarın olsa da bbeişime kavuşsam
Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlüVe taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..
Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor
maşşalah ne güzel olmuş kilonuz yahu.... canım sağlıklı olunda ikinizde ne yapalım doğum şekli önemli değil artık.biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?