2010 Aralık Anneleri

narnisan şimdiden başla içmeye hastneyede götürr içersinnn sağsalim al kucagına inşş.kızlar bana dr 3600demişti kilosunu 3750doğduu siz takmayın kiloya bazen fazla bazen eksik çıkabilioo

ayy arkadaslar ya cok hevesleniyorum doguranlari okuyunca bende artik dogurmak istiyorum
hamilelikten cok SIKILdim oglumu kucagima almak istiyorum
insallah 40 haftayi tamamlamadan gelir minnosum

ayy arkadaslar ya cok hevesleniyorum doguranlari okuyunca bende artik dogurmak istiyorum

hapsurukcum canım doktorunun moral vermesıne vedegıstırmene sevındım acıkcası onemlı olan psıkolojınınde ıyı olması . oyuzden allah hepımıze yardımcı olsun..

hoşgeldin canım...
cnım bunlar normal şeyler artık,ultrasona çok güvenme...
ayyy ne güzel belirsizlikten kurtulmak,bide ben kavuşsaydım....
kızlar ben doktora gidiorum görüşürüzzzzzzzz:80::80::80:
güzel haberlerle inşallah...
vayyy be ne güzel yanılma payı :nazar hepimize iyi gelir bu haber... bu arada doğum hikayeni ve fotonuzu bekliyoz canım....

aynen sonlara doğru öyle oluyor canım...

Günaydın kızlarr nasılsınız katre ve julyet doğum yapmış kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bize artıkın:86:
hapşuruk gözün aydın canım dr. değiştirmekle çok iyi yapmışsın en azından içine siniyo bide senin diğer dr. sanki sezaryan için yol yapıyo gibi geldiydi bana:83:

tellinaz yakaladııım naber bebeğin kilosu nasılmış gittin demi dra

canım dr. yakalasam gitcem ama şehir dışındaydı ancak perşembeye randevu alabildik bakalım büyümüştür işallah ama ben o kadar pekmezden sonra tam tosuncuk oldum yani

Kızlar akşama görüşürüz,yarın bebişimin odası geliyo,biraz temizlik yapsam iyi olacak:)))

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Maşallah oğluşa tosuncuk olmuş .Darısı biz bekleyenlerin başına :))

maşşalah doğum yapanlara allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. yaaaaa bende hevesleniyorum ama normale karar vermemize rağmen sıpada tık yok ne tembel yaaa.

kızlar 3 gündür giremiyorum çok meraktayım hemen anlatıp geçmişe bakıcam
dün doktora gittim aslında 38. haftamda gidicektim doktorum o gün yokmuş dün çağırdı
bebeğim hala çok minik 37+0 da 2800 gr ve 47 cm sağlığı yerinde çok şükür plesanta su herşey normal
kanala da girmiş ama bi sorun var çatı muayenesini yaptı
ve kemik yapın çok dar normal doğum seni çok zorlar dedi
bebek şimdilik küçük eğer 1 haftaya kadar gelirse normal doğurabilirsin ama 1 haftayı geçerse yani 3kiloyu gecerse sezeryan olucaksın dedi
haftaya tekrar çağırdı doğurmamış olursam sezeryan günü vericek
bide muayene ederken yumuşama var dedi ni dimek ki acaba:44:

canım bebişinin kilosu gayet iyi benim o haftada 2571di aynı şeyleri bana da söyledi doktorum cnm

canım bebişinin kilosu gayet iyi benim o haftada 2571di aynı şeyleri bana da söyledi doktorum cnm

aynı şeyleri derken seninde mi çatın darmış canım
bu arada bana senin bebek gününü beklemez en fazla 10 gün dedi
bende kilosu söylediğinden dahada küçük doğarsa diye korkuyorum

aynı şeyleri derken seninde mi çatın darmış canım
bu arada bana senin bebek gününü beklemez en fazla 10 gün dedi
bende kilosu söylediğinden dahada küçük doğarsa diye korkuyorum

evet canım çatın dar bebek fazla büyümezse normal yapabilirsin demişti geçen hafta ve yumuşama olduğunu söylemişti korkma canım boşuna iyi düşün 2500 geçmiş rahat ol bak benim bebiş geçen hafta 2571di bugün 3000gr olmuş son zamanlar hızla alıyolar

sağlıkla dünyaya gelsinlerde inşallah snrdan büyütcez artık
peki sezeryan mı olucaksın sen

sağlıkla dünyaya gelsinlerde inşallah snrdan büyütcez artık
peki sezeryan mı olucaksın sen

canım benim suyum azalmış gerçi bu haftalarda normaldir dedi doktorum pazartesi tekrardan çağırdı eğer azalma devam ettiyse sezeryana alacak beni pazartesi hazırlıklı gel dedi... sordum bugün çatı dar normali deneyebiliriz dedi bende bebeği riske ederiyiz dedim şöyle bir açıklama getirdi bana: şuan yapılan çatı muaynesi o kadar net sonuç vermez dedi önemli olan sancı anında yapılan muayane dedi çatın çok müsait olur sancı anında bebek inmez felan dedi normal olmaz... çatın dar deriz dedi ama bebek çok rahat kayar normal doğum yapabilirz dedi...

anladım canım banada dedi sancı anında anlayabilirim diye
ozaman bekleyip göreceğiz hepimizin hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun
kolayca sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı kucağımıza

amin canım bende hep öyle dua ediyorum hayırlısı nasılsa öyle yapalım doğumlarımızı...
sağ salim alalım kucaklarımıza meleklerimizi yeter

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…