hoşgeldin canım...gunaydın aralık anneleri....bu forumu 2 hafta önce keşfettim,gıyaben hemen hepinizi tanıyorum artık.Doğuranların gözü aydın,sağlıkla sıhhatle büyütün bebişlerinizi inşallah,benim gibi sırasını bekleyenleri allah kurtarsın diyeyim:)ben 38 haftalık gebeyim ,40. haftamız 21 aralıkta doluyor.oğluşumun vakti var daha ama ben bebişimle tanışmak için çoook sabırsızlanmaya başladım artık.bugün kontrolümüz var,bakalım doktor amcamız ne diyecek.
cnım bunlar normal şeyler artık,ultrasona çok güvenme...herkese günaydın ....doğumuma 3 gün kaldı normalde bebeğim hep 2-3 hafta ielride çıkarken dün 37 haftalık oalrak gözüktü 2700 gr hep kilosu ielrde gidiyordu doktor normal diyo ama neden birden bire böyle oluyo anlamıyorum
ayyy ne güzel belirsizlikten kurtulmak,bide ben kavuşsaydım....biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
güzel haberlerle inşallah...kızlar ben doktora gidiorum görüşürüzzzzzzzz:80::80::80:
vayyy be ne güzel yanılma payıKızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
ayy arkadaslar ya cok hevesleniyorum doguranlari okuyunca bende artik dogurmak istiyorum
hamilelikten cok SIKILdim oglumu kucagima almak istiyorum
insallah 40 haftayi tamamlamadan gelir minnosum
tellinaz yakaladııımnaber bebeğin kilosu nasılmış gittin demi dra
Kızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
kızlar 3 gündür giremiyorum çok meraktayım hemen anlatıp geçmişe bakıcam
dün doktora gittim aslında 38. haftamda gidicektim doktorum o gün yokmuş dün çağırdı
bebeğim hala çok minik 37+0 da 2800 gr ve 47 cm sağlığı yerinde çok şükür plesanta su herşey normal
kanala da girmiş ama bi sorun var çatı muayenesini yaptı
ve kemik yapın çok dar normal doğum seni çok zorlar dedi
bebek şimdilik küçük eğer 1 haftaya kadar gelirse normal doğurabilirsin ama 1 haftayı geçerse yani 3kiloyu gecerse sezeryan olucaksın dedi
haftaya tekrar çağırdı doğurmamış olursam sezeryan günü vericek
bide muayene ederken yumuşama var dedi ni dimek ki acaba:44:
canım bebişinin kilosu gayet iyi benim o haftada 2571di aynı şeyleri bana da söyledi doktorum cnm
aynı şeyleri derken seninde mi çatın darmış canım
bu arada bana senin bebek gününü beklemez en fazla 10 gün dedi
bende kilosu söylediğinden dahada küçük doğarsa diye korkuyorum
evet canım çatın dar bebek fazla büyümezse normal yapabilirsin demişti geçen hafta ve yumuşama olduğunu söylemişti korkma canım boşuna iyi düşün 2500 geçmiş rahat ol bak benim bebiş geçen hafta 2571di bugün 3000gr olmuş son zamanlar hızla alıyolar
sağlıkla dünyaya gelsinlerde inşallah snrdan büyütcez artık
peki sezeryan mı olucaksın sen
canım benim suyum azalmış gerçi bu haftalarda normaldir dedi doktorum pazartesi tekrardan çağırdı eğer azalma devam ettiyse sezeryana alacak beni pazartesi hazırlıklı gel dedi... sordum bugün çatı dar normali deneyebiliriz dedi bende bebeği riske ederiyiz dedim şöyle bir açıklama getirdi bana: şuan yapılan çatı muaynesi o kadar net sonuç vermez dedi önemli olan sancı anında yapılan muayane dedi çatın çok müsait olur sancı anında bebek inmez felan dedi normal olmaz... çatın dar deriz dedi ama bebek çok rahat kayar normal doğum yapabilirz dedi...
anladım canım banada dedi sancı anında anlayabilirim diye
ozaman bekleyip göreceğiz hepimizin hakkında en hayırlısı neyse öyle olsun
kolayca sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?