kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye
maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallahKızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaabiz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallahkızlar bende dogurdum dun sancılandım normal dogum yapmak icin ugrastım ama olmadı sonunda yıne sezaryan oldum oglum 3 kılo 48 cm olarak dunyaya geldı oysakı 37. haftada ultrasonda 3.5 kılo cıkmıstı cok farkettı
Ama Sinem teyzecimmm doktor dedi ki usg fazla ölçüyor şu an 2900'dür. Yani senin ince belli fıstık kızı alabiliriz. Vermezseniz de kaçırırz yani sorun yok
maşallah canım bebişine
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
maşallah canım prenseslerimizemeraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice
maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa
[/B]
saol canım
bu arada ben de 1 kilo kaybetmişim
acaba doğum yaklaştı mı
herlade yaklaştı yaniiii en geç 13 14 gün içinde alıcaz kucamıza öle ya da böle
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice
[/B]
ay ne biliim kızz açlığa dayanamam kiiiimaşallah canım ama artık doğsunlar ya ne yapcaz biz bu cadılarla...en iyisi açlık grevi falan yapalım yada ne bileyim dürtsek falan rahatlarını kaçırsakmıki
ayyy bende bugün okudum doğum yaklaşınca bir iki kg veriliyomuş ödem atılıyomuş vücuddan.inşallah öyledir
sinemcim gözün aydın tatlım sezeryan muhabbeti için erken değilmi yaa?
kızlar neryunun yada uçurumun nosunu bilen yokmu çooook merak ettim onları çatlicam
Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızımteyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.
ayy maşallah canım senin zilliye allah nazarlardan saklasınkızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
saol cnm,öle olcak gibi inşallah hayırlısıyla kendisi gününde gelsede bakalımmaşallah canım prenseslerimizedesene haftaya hepimiz pıtır pıtır dökülecez gelecek kuzularımız
evet cnm içim rahatladı valla,ama hala belimiz ince işteay sinemcim hadi gözün aydın masalcık 3 kiloyu geçmiş artık rahat rahat doğurabilirsindrısı benim başıma bende perşembe gitcem dr. işallah benim minişde büyümüştür :97: bide benim dr. kendisi gelmezse suni sancı deneriz dedi senin dr suni sancı vercekmi yoksa direk sezeryanmı diyo
ayyy bende bugün okudum doğum yaklaşınca bir iki kg veriliyomuş ödem atılıyomuş vücuddan.inşallah öyledir
sinemcim gözün aydın tatlım sezeryan muhabbeti için erken değilmi yaa?
kızlar neryunun yada uçurumun nosunu bilen yokmu çooook merak ettim onları çatlicam
Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızımteyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.
valla canım ya aldığı kilo sırf boya gidiyo sanırımOhh maşallah senin zilliye : ) Sende artık gününü doldurursun gibi geliyor bana.: )
Şurada 70 cm olmasına ne kaldı kiMaşaallah kiloda almış.Yanlız yemek yedikten sonra sola yatmak bebişlere çok güzel kilo aldırıyor.Bize de tabee : )
Normal isteyenler sezeryan olucak, benim gibi korkaklarda normal yapıcaköyle gözüküyor.
Ben habire doktor sezeryan desin diye bahane arıyorum.Geçen gittiğim de ''ben nefes alamıyorum, ameliyat olmam lazım , nefes alamam normal doğum da bir sorun yaratır mı ?'' dedim '' cık, bahane arama '' dedi. İşte belki çatı muyanesin de çatın der.Umut işte
offff çok sıkıldım bende bebişimi istiyorum artık cadı bi gelsin popişkosunu kıt kıt kıtlicam:125:
gözünaydın seyraa
mrb cnm lilypie da ticker yaptım bende ama kabul etmiyor site nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?