2010 Aralık Anneleri

meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice

maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah
maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa
jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
kilosuda görünenden az olmasına rağmen normale görede çok az değil cnm çekip çevirir kendini sende emzirince hemencik büyür o
Ama Sinem teyzecimmm doktor dedi ki usg fazla ölçüyor şu an 2900'dür. Yani senin ince belli fıstık kızı alabiliriz. Vermezseniz de kaçırırz yani sorun yok

sen bizim kıza abayı yaktın anlaşılan :)))ama öle kaçırmak falan olmadı şimdi,babamız bi görsün tanısın öle şimdi sonrası allah kerim,kaçırırsanızda basarız istanbulu :))

denizim saol cnm,sende güzel haberlerle gel inşallah
hapşurukcum çok sevindim suyuna cnm
artık herşey yolunda sen dinlenmene bak sadece,doktoruna da çok sevindim

bebeişlerini gören arkadaşlarında gözü aydın artık sayılı günlerimizzz valla

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye

maşallah canım ama artık doğsunlar ya ne yapcaz biz bu cadılarla...en iyisi açlık grevi falan yapalım yada ne bileyim dürtsek falan rahatlarını kaçırsakmıki

maşallah canım prenseslerimize desene haftaya hepimiz pıtır pıtır dökülecez gelecek kuzularımız

ay sinemcim hadi gözün aydın masalcık 3 kiloyu geçmiş artık rahat rahat doğurabilirsin drısı benim başıma bende perşembe gitcem dr. işallah benim minişde büyümüştür :97: bide benim dr. kendisi gelmezse suni sancı deneriz dedi senin dr suni sancı vercekmi yoksa direk sezeryanmı diyo

saol canım
bu arada ben de 1 kilo kaybetmişim
acaba doğum yaklaştı mı
herlade yaklaştı yaniiii en geç 13 14 gün içinde alıcaz kucamıza öle ya da böle

ayyy bende bugün okudum doğum yaklaşınca bir iki kg veriliyomuş ödem atılıyomuş vücuddan.inşallah öyledir
sinemcim gözün aydın tatlım sezeryan muhabbeti için erken değilmi yaa?
kızlar neryunun yada uçurumun nosunu bilen yokmu çooook merak ettim onları çatlicam

Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızım teyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı

Ohh maşallah senin zilliye : ) Sende artık gününü doldurursun gibi geliyor bana.: )

Şurada 70 cm olmasına ne kaldı ki Maşaallah kiloda almış.Yanlız yemek yedikten sonra sola yatmak bebişlere çok güzel kilo aldırıyor.Bize de tabee : )

Normal isteyenler sezeryan olucak, benim gibi korkaklarda normal yapıcak öyle gözüküyor.
Ben habire doktor sezeryan desin diye bahane arıyorum.Geçen gittiğim de ''ben nefes alamıyorum, ameliyat olmam lazım , nefes alamam normal doğum da bir sorun yaratır mı ?'' dedim '' cık, bahane arama '' dedi. İşte belki çatı muyanesin de çatın der.Umut işte

maşallah canım ama artık doğsunlar ya ne yapcaz biz bu cadılarla...en iyisi açlık grevi falan yapalım yada ne bileyim dürtsek falan rahatlarını kaçırsakmıki
ay ne biliim kızz açlığa dayanamam kiiii
eşim çok bozuldu artık doğsun yaa diyip duruo
koklamak istio bebişi

doktor da dedi ödem atmışsındır die
ben de çatlıcam neryunla uçurum kesin doğurdu yoksa haber gelirdi illa ki

bu arada haftaya pazartsi doğmazsa bebişim 7 gün daha verio doktor
açıklığın olursa suni sancı veririm dedi
yoksa sezeryan

Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızım teyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.

Gözünaydın.Sağlıkla büyüt minik kızını : ) ayy doğum yapanlar haber verip gidiyor.Detay verin: ) memnun musun spinal sezaryan dan.Acın var mı? offf : )

Son düzenleme:
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
ayy maşallah canım senin zilliye allah nazarlardan saklasın
maşallah canım prenseslerimize desene haftaya hepimiz pıtır pıtır dökülecez gelecek kuzularımız
saol cnm,öle olcak gibi inşallah hayırlısıyla kendisi gününde gelsede bakalım
evet cnm içim rahatladı valla,ama hala belimiz ince işte
2ayrı cihazda da öle çıktığı için yanılma payının çok az olduğunu düşünüyorum ama sağlığı çok iyi şükür
hiç suni sancı falan demedi haftaya gününde gelmezse alırız bebişi artık dedi
tamam dedim bende risk atmanın anlamıyok
bebeğinde iyi gelişiyorken bekleriz gününe kadar alırız dedi
inşallah senin bebişinde çooook güzel büyümüştür cnm perş. yi sabırsızlıkla bekli,yorum bende

teşekkür ederim canım
zaten doktorum hep normal doğum yanlısı kendisi beni teşvik ediyordu normal için
ama bizimkarın çevremiz ince ya dengeli gelişmiyor bazen bugün bir bayanı böyle zorunlu doğum almışlar
karın çevresi kaç haftadır geriliğini koruyormuş ama kiloda almıyormuş onunki
bebek geriye doğru gidiyormuş kakasınıda yapmış 2-3gün daha kalsa yaşamazdı dedi
2100gr. doğmuş ama çok iyimiş maşallah
banada senin hiç öle bi riskin yok gerileme yok hatta ilerliyor sürekli ama riske atmayalım 40+0 ı bekleriz
bebiş gelmezse alırız dedi
bende tabi normal diye körü körüne diretmiyorum anne ve bebek için hangisi en iyi olcaksa o olsun dedim
zaten haftaya cumartesi tam 40bitiyo sanırım ogünlerde bişey olucak,önümüzde salı kontrolde adını koyucaz hayırlısıyla

offff çok sıkıldım bende bebişimi istiyorum artık cadı bi gelsin popişkosunu kıt kıt kıtlicam:125:

valla canım ya aldığı kilo sırf boya gidiyo sanırım
oyüzden karında şişmiyo,bebek dediğin azıcık göbekli olur ya
ya bi çıksa rahatlıcam kız sopa gibi çıkmıcak belki
çok merak ediyorum örtüşcekmi bu değerlerle bakalım
şaka maka haftaya benim günüm geliyormuş farkında değildim pek ya
ama bika arkadaşın 39un içinde kendiliğinden sancısı gelivermiş
bana bekle bekel haftaya görürsün sancıyı diyorlar
bugünde 1tane sancım çıktı hepsi 0-5 arasıydı ya şaka gibi
resmen geri çekildi sancılarr
bakalım hayırlısı valla artık günümde ne olursa kabulüm yani
inşallah seninde hayırlısı olur valla
şaka maka senin doktor normale doğru ilerletiyo valla seni

canım maşallah bebişineee allah nazarlardan saklasın,

ay çok merak ediyorum topiğimizde kız denilip erkek bebişi olan olcak mı yada tam tersi

Son düzenleme:

gözün aydın canım

carnacım, sportstarcım teşekkür ederiz oynaşıp duruo karnımda doldurcam günümü belli
sportstar senn kuzuya da maşallah
inşallah nırmal doğum yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…