2010 Aralık Anneleri

teşekkürler cucum... inşallah canım hepimize hayırlısı olsun sezeryandan biraz tırsıyorum ama hayırlısı

kızlarrrr NERYUN doğurmuş sonunda face e yazmış

3300 eymeni oğluşu gelmiş dün 50cm boyu
kalp atışları yavaşlamış miniğin sezeryan olmuş 40+1de
çok iyilermiş,hastanedelermiş daha

cucum benim diğer cumartesi 40 doluyor ogüne kadarbeklicezz zaten
gelir sanırım haftaya hafta içi ama gelmezse günüm gelince sezeryan olcazz diye konuştuk
şimdilik öle bişey yok yani 10günüm var daha

Son düzenleme:
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye

Ben de tam olarak aynı durumdayım.benim doktor "bu saatten sonra zor döner,pzt duruma bakalım dönmemiş olursa perşembe alırız" dedi.

ayyyyy neryunnn doğurmuş muuuuuuuuu
aman yarabbimmmmm hadi ne güzel kavuştu meleğine
sporstar saol şekerim merak edip duruodukk

ayyyyy neryunnn doğurmuş muuuuuuuuu
aman yarabbimmmmm hadi ne güzel kavuştu meleğine
sporstar saol şekerim merak edip duruodukk

evet valla canım direk anladık valla yokluğunda neryunun,
bi yok oldu oda doğum içinmiş,
topikte istikrarlılık önemli iştee

dodobasi seninkide bayağı tembel çıktı daha dönmemiş bile hıı
neryuna da çok sevindim normal istiyodu gerçi ama olsun sağlıkla kavuşmuş ya

selam kızlar henüz doğurmamış arkadaşlar lütfen bol bol uyuyun sonra çook uykusuz kalacaksınız...

Slm kizlar tekrardan dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun masaalah diyorum darisi hayirlisiyla basimiza. Kizlar acilma degilde iki parmak kadar rahimde kisalma varmis. Sabah dusumu aldim kuvete kaldim bi saat iyi geldi agri kesici aldim gece uyuyamistim bir iki saat uyudum sancilarim hafifledi ama halen sancim var bzen 5 bazen 10-15 dk bir oluyor adet agrisi hep cekerdim zaten adet agrisi Gibi agri hic gecmiyo zaten. Sabah bir saat nst deydim. 4 kez 100 u gecti 4-5 kez70-80 lik olduson yarim saat en dusuk 45-50 likti sancilarim. Bekliyom bugece olmazsa belki yarin gelir minik kelebegim

şekerim sabahtan beri ben de sana bakıodum
hadi hayırlsı olsun
biz doğuramıoz sen dopur bari

Hapşuruukk, mesajını birinin alıntısında gördüm, içinin rahatlamasına ve suyunun artmasına çok sevindim canımm gözün aydın olsun inşallaaahhh

canım zannetmiyorum tetikleyeceğini o psikoloji ile gitme muayeneden sonra ağrın oluyo uzanıp dinlenince geçiyo sıkma canını

Saolun kızlar, doktorumla konuştum madem öyle eşin gelince yaparız herkeste farklı oluyor kesin diyemem ama tetikleyebiliyor doğumu dedi. Nts ye gidicem ama muayeneyi haftaya çarşamba olucamm

Şehri hüzün yazmıştım ama belki gözünden kaçmıştır, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaahhh

halhalla canım ya benim son haftam hiç çatı muayenesinin adı bile geçmedi bence senin içinde erken zaten. NE garip bu doktorlar yaa, benim ki üstten ultrasonla bakıp tıkaç duruyor bir sorun yok der hep.

Valla 38+0 için demişti, çatı muayenesini. Dediğin gibi hepsi başka bişey söylüyoo

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin arkadaşım, çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. Ultrasonda baya bi yanılmış yani

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye

O kadar enerji gönderdim hala gelmedi yaaa tosuncukk, maşallah iyice büyümüşşşş

Hadi sınırı aşmış kızın canım gözün aydın, benim oğluşta 3000 i bi vursa bakalım ne kadar doğacaklar çok merak ediyorummmm

Ben erteledim alttan muayeneyi sen yaptır belki faydası olur

Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallaaahh, az kalmışşşşşşşş

ay 2 tane daha bebiş gelmiş hayırlı olsun kızlar darısı bekleyenlere :92::92: benim evde yarın temizlik var bende kadına yardım etsemmi diye düşünüyorum belki doğururum bu vesileyle

canım gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.kolay da olmuş ne güzel.:118:ayrıca maşallah tosuncuk olmuş

Diğer topiğe de yazdım.Allah analı babalı büyütsün canım.Detay ver azıcık ama : ) sancılandın mı? neden spinal sezeryan ?Normal olmadı mı?

canım gozlerınız aydın olsun cok sevındım daırısı burda tum arkadasların sa salım bebıslerıne kavusmasına ıns...

bu arada dogum kılosu ıle cok farklı cıkmıs masallah kuzuna

katrecim gozun aydin allah anali babali buyutsun
ne mutlu sana
darisi basimiza insallah

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün... maşallah oğluşunada canım allah sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Maşallah oğluşa tosuncuk olmuş .Darısı biz bekleyenlerin başına :))

Arkadaşlar sağolasınız bebişi gelmemiş olanlar sizde tez vakitte kuzularınıza kavuşun.:)

Bu arada şu sezaryen anlattıkları kadar korkunç birşey değilmiş.
Yada ben canı tatlı olmayan rahat birisiyim ondan öyle diyorumdur.
Spinal sezaryeni sezaryen doğum yapacak olan arkadaşlara mutlaka öneririm.
Astımdan ötürü normal doğum yapamayacağım ve sezaryen olacağım kesinleşince spinalden tırsmıştım ama iyi ki de spinal olmuşum.
İlk 24 saat sonda takılı olduğu için zor oldu ama sonrasında rahattım.
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa anlatayım bu arada vakit bulunca doğum hikayemide yazacağım.:)

ben sormaya başlayayım canım o zaman antastezi yaparken sakinleştirici felanda yapıyolar mı... benimde eğer olursa spinal olacak ve ben acaip paniğim

canım evde mi bekliyorsun peki ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Hayırlısı ile kolayca bebişini kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…