kızlarrrrr heyecan dorukta..yarın 8 de hastaneye gtcez.9 da doğum..minik kelebegımı kollarıma almaya saatlar kaldı..........
nihade ben çıkcam sen gırcen doğuma allah hepimizi kurtarsın..........
kızlarrrrr heyecan dorukta..yarın 8 de hastaneye gtcez.9 da doğum..minik kelebegımı kollarıma almaya saatlar kaldı..........
herkese merhaba , bir süredir takip edemiyorum, 3 aralıkta epidura-spinal sezeryanla doğum yaptım hala inanamıyorum ben de.3600 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda bir oğlum var.darısı doğumu bekleyen arkadaşlara, bu süre için de doğum yapanları da tebrik ederim.
herkese merhaba , bir süredir takip edemiyorum, 3 aralıkta epidura-spinal sezeryanla doğum yaptım hala inanamıyorum ben de.3600 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda bir oğlum var.darısı doğumu bekleyen arkadaşlara, bu süre için de doğum yapanları da tebrik ederim.
herkes dizi izliyo galbaaa
bu yaprak dokumu geri sayim yaptikca heycanlaniyorum
sanki benim dogumumu sayiyo gibi
Kızlar oğluşumdan dolayı siteye sürekli giremiyorum.
Ya bu yeni doğan sarılığı ne kadar kötü bir hastalıkmış
Bugün oturdum ağladım valla
yavrumun gözlerinin içi sapsarı ve gün boyu uyku eğilimi var gece durmuyor ama
Doğumdan beri toplasanız 10 saat uyku uyumamışımdır.
süpersin sinemimtuğbacım dua edicem canım inşallah istenbul veya civarı olur,sende rahat rahat beklersin nevanın babacığını
ne zaman belli oluyo tatlım,haberdar et bizi
sağolasın canım.. burada o kadar süre kalamam yaw, kaçarım annemgile.. benim kız ne fena bir bilsen.. bende şaşırıyorum adam gibi yüzüme bakmıyor ama ellerini çok nitelikli kullanıyor.. bu yüze vurma vakası ilk değil aslında bir gecede babaya benzeri bişey yapmıştı.. ama ona karşı daha kibar, babacı veled :))Selam canım.
Allah sana da kolaylık ve aynı zamanda sabır versin : ))Mecburen bir süre Kayınvalidenle haşır neşir olucaksın.İdare ediceksin artık: )Biraz da kendi Annen de kalırsın , Hımm? olmaz mı?
Neva bebek o kadar büyüdüde tırmalamaya mı başladı seni : ) bizde alsak da kucağımıza, bizi de tırmasalar, geçmiyor günler : )Ben şimdiden uykusuzluğa alıştırdım kendimi.Zaten 2 sene uykusuzluk tedavisi gören bir şahıs olarak antremanlı sayılırım : )Fosor fosur uyuyanlara zor gelir tabee: )
[/COLOR]
bencede inanma canım.. yok öyle birşey.. yapısal bir durum o.. biraz daha geç toparlanır ama toparlanır acele etme.. benim 1 hafta sonra dümdüzdü karnım çocuğu kontrole götürdüğümde arkadaşlar çok şaşırmıştı hatta.. normal doğum yapıpta göbeği kaç ayda eski haline dönenler var.. seninkide eski halini alacaktır ama dedim ya yapısal bir durumdur osezeryanda göbek kalır derlerdi de inanmazdım bugün 10. günümüz kocaman göbeğim var hala nasıl gidecek o göbek bilmem
kuzum ya lohusalıkta ne yapacaksın sen.. aman deyim.. ama bu tarz kaygılara kapılman güzel. anne oluyorsun işte tabii ki endişeleneceksin yawrun için.. koruyucu meleği olacaksın onun.. bende hiç ölüm korkusu yokru anne olana kadar.. şimdi deli gibi ölmekten korkuyorum..Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında
merhabalar annişler;
doğum yaklaştı , heyecan dorukta
bilenler bir aydınlatı verse beni, sezeryana aç karnına mı giriyoruz, tok karnına mı, bu konuyu doktorla konuşmayı unuttum ben, bir gün önceden yapmamız gereken bir hazırlık var mı acaba, yediklerimize falan dikkat edecekmiyiz, sezeryana aç mı gideceğiz.
cuma sabahı 10 da yatışını yaparız 11 de sezeryana alırız dedi, bu 10 ila 11 arasında neler yapılıyor?pijama falan mı giyiliyor, yoksa normal kıyafetleri çıkartıp direk ameliyat önlüğümü giyiliyor?
aman allahım, çok tırsıyorrruuummm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?