2010 Aralık Anneleri

isis a. slm cnm tşkler iyiyim kendi adıma bakınıyorum öyle dogum hikayelerine filan
az kaldı doguma başka bişi düşünemez olduk artık

ayyy suyun gelmiyo dimiiii..... dikkat et.....
yok canım suyum gelmio afedersin tuvalete gidiorum ama bişe yok geri dönüorum
mersi kızlar

bende de yoktu hiç baskı falan şu iki gündür var ve iki de bir wc deyim heralde aşağıya yolculuk başladı.

.
umarım öledir yaaa insn artık bebişim aşağıya
canım dikkat et suyun felan gelmesin... bende bu aralar çok sık ihtiyaç duyuyodum suyum azalmış

yok tatlım keşke suyum gelse de doktora gitsek

isis a. slm cnm tşkler iyiyim kendi adıma bakınıyorum öyle dogum hikayelerine filan
az kaldı doguma başka bişi düşünemez olduk artık

Valla öyle olduk artık aklımız fikrimiz doğumda hayırlısıyla hepimiz alsaydık kuzucukları kucağımıza :))

Yuppiiii kocam gitmiyoooooooo Bugün iptal olmuş toplantılarııı çook mutluyuummmmm Dolayısıyla çatı muayenesi de yaptırabiliriimmmm

Bana da mail geldi kutunuz dolu diye boşalttım Yok canım yaa ben muayeneden korkmuyorum, doktorum doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol demişti eşim gideceği için erteletmiştim şimdi iptal olmuş işi bende randevu aldımmmm
Ben öyle olumsuz konuşanlara hiç cevap vermiyorum, he he diyorum geçiyorum. İnsanlar ne tuhaf yaa, moral vereceklerine moral bozuyorlar

Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.

Hoşgelmiş İnci hanımmm, maşallah çok güzel boyu kilosu, Allah analı babalı büyütsün

Umarım bende aynı haberle gelirimmm, bakalım bizim çatı ne durumdaaa

Ben o muhabbeti kaçırmışım canım, ondan doğurdun sanmıştımm

Evet araya kaynak yapalımmmm

4 te kızımın odasını kurmaya geliyolar çilekten ,offf bekle bekle çok sıkıldım yaaa... gelsinler artık...:122::122::122:

Güle güle kullanın inşallah ağız tadıyla..

Yoksaaa ödem atmaya mı başladın, doğuracakmısın
Ay ben bugün doğurmak istiyorum, ablam yaprak dökümünün bütün bölümlerini kaçırmadan izlemiş, bu akşam izleyemesin diye doğurmam gerekk

hadi gözün aydın şeker
ayy benim çok ağrım var yarım saattir
vajinamda inanılmaz bi ağırlık baskı var
2 dk ya bi tuvalete gitme ihtiyacı hissediorummmmm

Gel pandanın kuzusuu geeel geeel geeeel, sende bana enerji gönderebilirsin artık canımmm, eşim gitmiyooooooo

:
Gel pandanın kuzusuu geeel geeel geeeel, sende bana enerji gönderebilirsin artık canımmm, eşim gitmiyooooooo

ay şekerim saol
doğurursam bu hafta senin enerjin sayesnde doğurcam zaten :)
küçükprensinnn yawrusuuuuu sen de gelllllll geeeel geeeeelllll
bak baba da gitmiomuşşşşgözün aydın canım

Küçükprensin göüzn aydın canım sevindim adına canım.Sende muyaneden güzel haberlerle gel inşallah canım.BEnde muyane tetiklermi diye içim içimi yedi bir müddet ama Allahtan birşey olmadı :))

iyilik isiscim seni sormalı?
şşşşş araya kaynak yapmayın bakim sırasını bozana ceza var:104:
pandam göbüş aşağı indimi ben bakıyorumda bayağı indi ama sabahları geri çıkıyo yerçekimi sanırım

prensim gözün aydın canım. Eş desteği çok önemli çok sevindim senin adına. Kızlar pek takılamıyorum uykum falan düzensz ne zaman yatıp ne zaman kalktığım belli olmuyor ama hepiniz aklımdasınız.
Şimdi dışarı çıkacağız bir şeyler atıştıracağız,akşam belki anneme giderim.
Öptüm herkesleri...

ay şekerim saol
doğurursam bu hafta senin enerjin sayesnde doğurcam zaten :)
küçükprensinnn yawrusuuuuu sen de gelllllll geeeel geeeeelllll
bak baba da gitmiomuşşşşgözün aydın canım

Küçükprensin göüzn aydın canım sevindim adına canım.Sende muyaneden güzel haberlerle gel inşallah canım.BEnde muyane tetiklermi diye içim içimi yedi bir müddet ama Allahtan birşey olmadı :))

Saolun kızlaaarrr

Pandam valla benim enerjim işe yarasa şimdiye doğururdun herhalde Kelin ilacı olsa başına sürermiş
İsis im inşallah benimkide normal çıkar bakalım ne olacakk

göbüş 3 haftadır aşağıda canım yaa
doktorum da dio göbeğin inmiş bebek de inmeliydi die ama bizim ki bacaklarını çekio sanırım aşağı dopru
topak bişe olacak manyak kızım
bi insin artık yaaaaa

İyiyiz canım napalım ev hali yat kalk :)) BEkleyiş var işte heyecan tavan yapıyor düşündükçe :87:

Teşekkür ederim, valla onun gideceğini düşününce bile gözlerim doluyordu çok şükür iptal olmuşşş Afiyet olsun size de güzelimm..

küçükprens gözün aydın canıummmm ne güzel....

bu arada ben çıkıyorum akşam olmuş mutfağa yemek hazırlamaya iyice ev hanımı olduk....

küçükprens gözün aydın canıummmm ne güzel....

bu arada ben çıkıyorum akşam olmuş mutfağa yemek hazırlamaya iyice ev hanımı olduk....

Kolay gelsin canım.Valla artık yemek yapmak bile zor gelir oldu :84:

kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.(benden iyi uyku terapisti olur)
Teşekkür ederim, valla onun gideceğini düşününce bile gözlerim doluyordu çok şükür iptal olmuşşş Afiyet olsun size de güzelimm..

evet ya çok zor bişey şehir dışına bile yollayamıyorum ben bide seninki çoook uzaklara gidicekti.gözün aydın tatlım işi gereği gitmek zorunda sanırım ama kuzucuk geldikten sonra daha kolay olur

napıyosunuz kızalrrrrr.
doktora gidenelr qadife ve fenerbahcemre bebişleri görmüşsünüz.
gözünüzaydıınnn.
küçükprenscimm seninde kociş gitmiomuşş.
hadi baaklım rahatlamışsındırrr.
yarım saate annem bzide olucakkkk
akşama da kardeşim gelicekk.
yupppiiiiii

Gözün aydın canım oh ne güzel annen kardeşin yanında doy doyabildiğin kadar BEnde gidim geç olmadan karnımı ve oğluşu doyuruyum Gelirim yine.

ne sorucam sana hiç bir belirti varmı kafası doğum kanalına girdimi senin bizim beyfendinin keyfi yerindde totosunu büyütüyooo ... hiç bi şey yok...

dün dr gitmistm daha kafası kanalı girmemiş demişti ama bu gün aşaga tarafım cok agrıyo yürüdükce sızlıyo belkide bugün giriyo baskada bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…