küçükprens gözün aydın canıummmm ne güzel....
bu arada ben çıkıyorum akşam olmuş mutfağa yemek hazırlamaya iyice ev hanımı olduk....
Kolay gelsin canım.Valla artık yemek yapmak bile zor gelir oldu :84:
kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.(benden iyi uyku terapisti olur )
evet ya çok zor bişey şehir dışına bile yollayamıyorum ben bide seninki çoook uzaklara gidicekti.gözün aydın tatlım işi gereği gitmek zorunda sanırım ama kuzucuk geldikten sonra daha kolay olur
napıyosunuz kızalrrrrr.
doktora gidenelr qadife ve fenerbahcemre bebişleri görmüşsünüz.
gözünüzaydıınnn.
küçükprenscimm seninde kociş gitmiomuşş.
hadi baaklım rahatlamışsındırrr.
yarım saate annem bzide olucakkkk
akşama da kardeşim gelicekk.
yupppiiiiii
Yuppiiii kocam gitmiyoooooooo Bugün iptal olmuş toplantılarııı çook mutluyuummmmm Dolayısıyla çatı muayenesi de yaptırabiliriimmmm
Bana da mail geldi kutunuz dolu diye boşalttımYok canım yaa ben muayeneden korkmuyorum, doktorum doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol demişti eşim gideceği için erteletmiştim şimdi iptal olmuş işi bende randevu aldımmmm
Ben öyle olumsuz konuşanlara hiç cevap vermiyorum, he he diyorum geçiyorum. İnsanlar ne tuhaf yaa, moral vereceklerine moral bozuyorlar
Hoşgelmiş İnci hanımmm, maşallah çok güzel boyu kilosu, Allah analı babalı büyütsün
Umarım bende aynı haberle gelirimmm, bakalım bizim çatı ne durumdaaa
Ben o muhabbeti kaçırmışım canım, ondan doğurdun sanmıştımm
Evet araya kaynak yapalımmmm
Güle güle kullanın inşallah ağız tadıyla..
Yoksaaa ödem atmaya mı başladın, doğuracakmısın
Ay ben bugün doğurmak istiyorum, ablam yaprak dökümünün bütün bölümlerini kaçırmadan izlemiş, bu akşam izleyemesin diye doğurmam gerekk
Gel pandanın kuzusuu geeel geeel geeeel, sende bana enerji gönderebilirsin artık canımmm, eşim gitmiyooooooo
kızlar heinizi çok opuyorum.biz iyiyiz ama ben atrık patlamak üzereyim...normalmı sezeryanmı belli değil..haftaya salı tekrar doktora gidicem.gecende mavrulamı sormöusdum bi haber yokmu ondan..
kızlar heinizi çok opuyorum.biz iyiyiz ama ben atrık patlamak üzereyim...normalmı sezeryanmı belli değil..haftaya salı tekrar doktora gidicem.gecende mavrulamı sormöusdum bi haber yokmu ondan..
selam sekerler ben geldim
kucukprens gozunaydin canim
allah gonlune gore verdi walla
esin yokken dogurmasan bile stres olmustun canim ya
teşekkür ederim ezocum fakültede doğurmadım cünkü tayfun hoca şehir dışındaydı benim aniden sancım geldi anaklinige gittim 4cm acılma olmuştu taşkın beyi istedim gelsin diye doktor geldi normal doğum icin ugraştık fakat bebeğin kafası aşağı inmediği için doğuramadım mecburen spinal sezaryan oldum gece 12 den sabah 5 e kadar normal doğurmak icin ugraştım ama olmadı böyle işte aylarca tayfun hocaya git git sonra git anakilinkte doğur nasip ama memnun kaldım
Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında
Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında
kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.(benden iyi uyku terapisti olur )
evet ya çok zor bişey şehir dışına bile yollayamıyorum ben bide seninki çoook uzaklara gidicekti.gözün aydın tatlım işi gereği gitmek zorunda sanırım ama kuzucuk geldikten sonra daha kolay olur
Yuppiiii kocam gitmiyoooooooo Bugün iptal olmuş toplantılarııı çook mutluyuummmmm Dolayısıyla çatı muayenesi de yaptırabiliriimmmm
Yoksaaa ödem atmaya mı başladın, doğuracakmısın
Ay ben bugün doğurmak istiyorum, ablam yaprak dökümünün bütün bölümlerini kaçırmadan izlemiş, bu akşam izleyemesin diye doğurmam gerekk
göbüş 3 haftadır aşağıda canım yaa
doktorum da dio göbeğin inmiş bebek de inmeliydi die ama bizim ki bacaklarını çekio sanırım aşağı dopru
topak bişe olacak manyak kızım
bi insin artık yaaaaa
merhabalar annişler;
doğum yaklaştı , heyecan dorukta
bilenler bir aydınlatı verse beni, sezeryana aç karnına mı giriyoruz, tok karnına mı, bu konuyu doktorla konuşmayı unuttum ben, bir gün önceden yapmamız gereken bir hazırlık var mı acaba, yediklerimize falan dikkat edecekmiyiz, sezeryana aç mı gideceğiz.
cuma sabahı 10 da yatışını yaparız 11 de sezeryana alırız dedi, bu 10 ila 11 arasında neler yapılıyor?pijama falan mı giyiliyor, yoksa normal kıyafetleri çıkartıp direk ameliyat önlüğümü giyiliyor?
aman allahım, çok tırsıyorrruuummm:84:
merhabalar annişler;
bilenler bir aydınlatı verse beni, sezeryana aç karnına mı giriyoruz, tok karnına mı, bu konuyu doktorla konuşmayı unuttum ben, bir gün önceden yapmamız gereken bir hazırlık var mı acaba, yediklerimize falan dikkat edecekmiyiz, sezeryana aç mı gideceğiz.
cuma sabahı 10 da yatışını yaparız 11 de sezeryana alırız dedi, bu 10 ila 11 arasında neler yapılıyor?pijama falan mı giyiliyor, yoksa normal kıyafetleri çıkartıp direk ameliyat önlüğümü giyiliyor?
çok sevindim eşinin gitmemesine. benimki de erteleyip duruyo, bu saatten sonra doğurmadan gitmez herhalde diye umuyorum. neyseki gidip gitmemek kendi elinde benimkinin... bu arada 29 aralıkta sanırım finali varmış yaprak dökümünün. az sık kendini o gün kaçırsın...:)
canım ya benim göbeğim 32. haftadan beri aşağıda
merhabalar annişler;
ucurum86 dogurdumu acaba yok kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?