2010 Aralık Anneleri

Ellbette tek olduğumuz zamanlar gibi olmazda onlarlada ayrı bir zevki olur canım.Arada anneye ya da kv ye satıp yalnız kalınır :)) (tabi bu bir kaç yılı bulabilir )

fistik arkadaslarimmmm..cucu yatmaya gidiyor..
eger haftasonunda dogum yaparsam mutlaka haberiniz olur.
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn,oglusumda bende kocaman öpüyoruz siziiiii

İyi geler canım inşallah en kısa zamanda gelir oğluş.hayırlısıyla.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sen Gölcük tarafındaydın galba,o taraftada bi pazar vardı perş.veya cuma günleri.Çok güzel olduğunu duydum ama görmedim. Dediğin gibi bende karnım burnumda olduğu için çıkamıyorum yoksa daha neler neler yapacaktım :)

Meraklanma canım 1-2 ay sonra onuda yaparsın sen,sende o kapasiteyi gördüm bak şimdi :) Koyarsın kızını kanguruna,fıldır fıldır gezersiniz ana kız

fistik arkadaslarimmmm..cucu yatmaya gidiyor..
eger haftasonunda dogum yaparsam mutlaka haberiniz olur.
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn,oglusumda bende kocaman öpüyoruz siziiiii

İyi geceler canım,doğurupta haber vermezsen ayıp edersin zaten Topikcek senin doğumunu bekliyoruz,herkesten önce bizim haberimizin olması lazım hatta Herkesin rüyasına girer oldun

Ellbette tek olduğumuz zamanlar gibi olmazda onlarlada ayrı bir zevki olur canım.Arada anneye ya da kv ye satıp yalnız kalınır :)) (tabi bu bir kaç yılı bulabilir )

:

Annem'in başında yiğenim var.Kayınvalideciğimin kendine hayrı yok gölge etmesin yeterr : )

Haberok canım yaparım valaha.Beni doğum sonrası bunalıma sokacak tek şey -Asosyal- olmak olur.Aman Allah göstermesin : )

Son düzenleme:
Hadi kızlar ben gidim azcık kavak yelleri bakim uzanım bu arada ilerleyen saatlerde yine gelirim

Hadi git uzan bakalım.Bende kocişi uyandırayım,accık meyve hazırlayayım.Bende gelirim yine..

canım inşallah sende bebişinde sağ salim kurtulursunuz...

özüm Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz geçer.
Zeyl aşağıda ismin görünüyo naber nerelerdesin ne yaptın bebişe kavuştunmu?

canım Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al inş oğlunu kucağına....

canimm hakkinda hayirlisi olsun,sag salim gelsin melegin..Allah yardimcin olsun,güzel haberlerini bekliyoruzz

canım hadi bakalım hayırlısı.
inşallah güzel haberler alıcaz.
bizi abersiz bırakmayasın sakın.
sağlıkla koklayın kucaklayın inşallah

Hadi hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...

Özüm doğuma gidecekmiş,hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz, atladığım varsa kusura bakmayın, şaşkınlığıma verin
sabah 6 da çıkıcaz ama ben hala uyumadım!!!

Tam 37 haftalık olduk bugün. Kontroldeydim ayrıca, ben 1,5 kilo vermiş
bulunmaktayım Kıvanç bey ise 550 gr almış bulunmakta. 3,250 gr olmuş
bebiş. Boy 51 cm dedi. 24 Aralık akşamı kısmet ise bir aksilik olmaz ise
Sezeryan ile dünyaya gelecek mis kokulum. Tabii olağan bir gelişme
olmaz ise… Sona geliyoruz dediğiniz gibi, bu arda mide olayı beni çok
zorluyor fenalardayım yani…

Bu arada 2008 yılı Aralık 24'de gebe olduğumu fakat dış gebelik olduğunu öğrenmiştim, sanırım bu sefer Allahım 24 Aralık günü yüzümüzü güldürecek. Bu arada evlilik yıldönümümüz oluyor 24 Aralık, Kısmetse evliliğimizin 4. yılında Kıvanç bey geliyor…

Allah her birimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz, atladığım varsa kusura bakmayın, şaşkınlığıma verin

Sağlık sıhhatle kavuşursun inşallah bebeğine canım, güzelce uyu da yarına enerjin sana kalsın..

Maşallah bebeğin kocaman olmuşşş

maşalalh canım sana da oğluşuna da.
demek 24 aralıkta.
benimde sezeryan tarihim 24 aralı
aynı gün kavuşucaz nasipse bebişlerimize inşallah.
inşallah sağlıkla kavuşmak ansip olurrr

hadi ahyırlısı kuzum.
güzel haberlerini bekliyoruz.

nereye gidiomuş bakiim seni ylnız bırakıp bu son zmanalrda.
tek başıma doğurursam sana ulaşamazsM çok üzülürsün deyip azıcık duygu sömürüsü yap
bak gidiomu bidaha

canım maşallah bebişine. kocaman olmuşşş
ufak tefek sancıalr çıkıo herkeste galiba.
bu kez bende de çıkmadı niyeyse
bakalım salı yine gidicez bende çıkıcakmıı
uamrım çıkmaz
verilen tarihe kadar kalsın kızım benimle

şimdi herkes ya son hazırlıkları tamamalmakla meşgul
yada artık çok ağırlaştık
bilgisayar abşında artık okadar kolay oturulmuo
bebişi olanalrda mis kokulularla ilgilenio
ama herkes doğurunca başlar sütdü, gazdı,aşıydı muhabbetler
ozmanda biz kaçırmayız inşallah daha yeni doğuracakalr olarak

valal ben kendi adıma annem burda
temizlikle uğraşıyo
ben işi yapmıorum arasıra bakıyorum da
bilisayar başında kalmak zor gelio hep uzanmak istiyorumm niyeyse
ee hazırlıklar varrr
şu temizlik işi de bi bitse
ii olucakkk

İyi seyirler şekerim.

Bizde kızımla -Limp Bizkit- dinleyelim barii.

Dinleyin şekerim :)) Benim velette Nıghtwish te atağa geçiyor :122: Babası pek hoşlaşmasada benim müzik zevkimden oğluş hoşlaşcak gibi Bende gece gece yine tatlı yaptım can sıkıntısından napcağımı şaşırdım valla :)))

Gece yarısı 2 tepsi börek yaptım. Yarın kv ve börülce gelecek :)
Gerçi kadının günahını almayayım hiç bir şey yapma ben alıp geliyorum. Bir çay koyar içeriz dedi emme olmuyor işte. Temizlikte yaptım evim ne kirliymiş meğer :78: Yani bu gece doğurmazsam daha doğurmam :)

Özüm Bebişini kucağına alıpta gel annesi :)) Heyecan tavan tabi uykumu tutar insanı.HAyırla sağlıkla al bebişini kucağına canım.

Maşallah bebişine canım.Sağ salim sende al bebişi kucağına.

Bizi ikimiz gece kuşu Sendemi mutfaktaydın bende mutfaktaydım tatlı yaptım bende :)))

Bizi ikimiz gece kuşu Sendemi mutfaktaydın bende mutfaktaydım tatlı yaptım bende :)))

oh ohhh kap gel tatlını ziyafet çekelim kendimize :) Ah canım uyku yok ki bir işe yarasın bari uykusuzluk dedim. Sen nasılsın? Benim kasılmalarım çok sıklaştı,var mı senin böyle bir şikayetin?

oh ohhh kap gel tatlını ziyafet çekelim kendimize :) Ah canım uyku yok ki bir işe yarasın bari uykusuzluk dedim. Sen nasılsın? Benim kasılmalarım çok sıklaştı,var mı senin böyle bir şikayetin?

Valla gece gece süper olur :)) BEnde uyku yokta yatarım birazdan sırtım ağrımaya başladı.Nasıl olim canım gündüz uyku eğilimi gece uykusuzluk eğilimi Bende de başladı kasılmalar tabi hemen ardındanda tuvalet ikisi birden geliyo deli oluyom :)) Ama nstde sancı falan yok.Onun dışında çok bişey yok allahtan :))

off o tuvalet problemi bende de var. İnan gece gündüz başımın belası. Her dakika sıkışır mı insan yahu? Hele ki gece zar zor dalmışken uykuya, kalkmak resmen işkence...
Bende salonu toplayayım yarın 12 de damlar kv :)
iyi geceler tatlım...

İyi geceler canım kolay gelsin hadi yorma kendini sende yat dinlen.Bende gidem yatim öptüm canım

şimdi herkes tatlı uykusundadır ama biz Masal'ımla ayaktayız.....
Masl'ım perşembe 09.45 de 43cm boy ve 2600gr olarak spınal sezeryanla doğdu..ayrıntılar sonra....sütüm çok az babamız şimdi mama almaya gitti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…