- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
Benim için çok farketmez valaha.Çok sıkılmadığım sürece.Nette vakit geçirmeyi sevmiyorum ben : ) sıkılıyorum.
Ama ben artık ,kafama estiği zaman, çantamı alıp dışarıya çıkamayacağım için azcık üzülüyorum.Ve daha bir çok şey için içim buruk.Ama herhalde evlat sevgisi bunların önüne geçiçektir.: )
fistik arkadaslarimmmm..cucu yatmaya gidiyor..
eger haftasonunda dogum yaparsam mutlaka haberiniz olur.
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn,oglusumda bende kocaman öpüyoruz siziiiii
Nişan sepetimide kendim yapmıştım zati :)) Buraları bir bilsem neler yapardımda :)) KArnı burnında tek başına dolaşılmıyor ya :)) Kocaylada her yere gidilmiyor hemen sıkılıveriyor :))) Olsun süslü süslü olsun.
Benim için çok farketmez valaha.Çok sıkılmadığım sürece.Nette vakit geçirmeyi sevmiyorum ben : ) sıkılıyorum.
Ama ben artık ,kafama estiği zaman, çantamı alıp dışarıya çıkamayacağım için azcık üzülüyorum.Ve daha bir çok şey için içim buruk.Ama herhalde evlat sevgisi bunların önüne geçiçektir.: )
fistik arkadaslarimmmm..cucu yatmaya gidiyor..
eger haftasonunda dogum yaparsam mutlaka haberiniz olur.
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn,oglusumda bende kocaman öpüyoruz siziiiii
Ellbette tek olduğumuz zamanlar gibi olmazda onlarlada ayrı bir zevki olur canım.Arada anneye ya da kv ye satıp yalnız kalınır :)) (tabi bu bir kaç yılı bulabilir )
:
canım inşallah sende bebişinde sağ salim kurtulursunuz...
özüm Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz geçer.
Zeyl aşağıda ismin görünüyo naber nerelerdesin ne yaptın bebişe kavuştunmu?
canım Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al inş oğlunu kucağına....
canım bana 40 hftya kadar bekleriz ,olmadı suni sancı verip bekleriz dedi.Dahada olmzsa sezeryan yaparız dedi,galiba aynı rutini takip ediyolar...
cnım yaaa...geçmiş olsun...
hayırlı olsun canım...
inşallah bi terslik yoktur...
canım sabret bak az kalmış,hem bebişinin de keyfi yerindeymiş,hayırlısıyla kucağına alırsın inşllah
çatlamazsınız merak etme annesi,nazlanıyolar sadece:)))
canım hayırlı olsun ,çok az kalmış bebişini kucağına almaya...
canimm hakkinda hayirlisi olsun,sag salim gelsin melegin..Allah yardimcin olsun,güzel haberlerini bekliyoruzz
canım hadi bakalım hayırlısı.
inşallah güzel haberler alıcaz.
bizi abersiz bırakmayasın sakın.
sağlıkla koklayın kucaklayın inşallah
Hadi hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...
Özüm doğuma gidecekmiş,hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz, atladığım varsa kusura bakmayın, şaşkınlığıma verin
sabah 6 da çıkıcaz ama ben hala uyumadım!!!
kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz, atladığım varsa kusura bakmayın, şaşkınlığıma verin
Tam 37 haftalık olduk bugün. Kontroldeydim ayrıca, ben 1,5 kilo vermiş
bulunmaktayım Kıvanç bey ise 550 gr almış bulunmakta. 3,250 gr olmuş
bebiş. Boy 51 cm dedi. 24 Aralık akşamı kısmet ise bir aksilik olmaz ise
Sezeryan ile dünyaya gelecek mis kokulum. Tabii olağan bir gelişme
olmaz ise Sona geliyoruz dediğiniz gibi, bu arda mide olayı beni çok
zorluyor fenalardayım yani
Bu arada 2008 yılı Aralık 24'de gebe olduğumu fakat dış gebelik olduğunu öğrenmiştim, sanırım bu sefer Allahım 24 Aralık günü yüzümüzü güldürecek. Bu arada evlilik yıldönümümüz oluyor 24 Aralık, Kısmetse evliliğimizin 4. yılında Kıvanç bey geliyor
Allah her birimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
olmaz ise… Sona geliyoruz dediğiniz gibi, bu arda mide olayı beni çok
zorluyor fenalardayım yani…
Bu arada 2008 yılı Aralık 24'de gebe olduğumu fakat dış gebelik olduğunu öğrenmiştim, sanırım bu sefer Allahım 24 Aralık günü yüzümüzü güldürecek. Bu arada evlilik yıldönümümüz oluyor 24 Aralık, Kısmetse evliliğimizin 4. yılında Kıvanç bey geliyor…
hadi ahyırlısı kuzum.kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz, atladığım varsa kusura bakmayın, şaşkınlığıma verin
Beni yanlız bırakıyor uyuz.Geç geliyor, iş sonrası spora gidiyor ben haftanın 3 günü değil, 2 günü git diyorum burnundan kıl aldırmıyor gıccıkk: ) Gerçi evde olduğu zamanlarda beni sinir ediyor, sinir oluyorum işte.
Herkes doğurmayı bekliyor.
Selam Şekerler.
Bizde Kontrolden geldik.Herşey normal seyrinde devam ediyorBebeğim 3180 gram 49 cm..Nst'ye bağlandım geçen sefer gibi çok sancım yoktu, fakat yine sancım çıktı.Çatı muayanesi yine yapmadı, ya niye yapmıyor bu adam : ) belki normal doğuma müsait değilim di mi ama ? : ))
Bu arada cucum, fenerbahcemre ve esra yine doğurmamış, galiba bende 40 haftayı doldurucam : )
Valaha kızlar zaman geçtikçe sizi daha iyi anlıyorum.Sabırsızlanıyor insan,hamile hamile dolaşmaktan sıkıldım : ) dar paça blue jean giyinmeyi istiyorummmm amaaaa : )
Özüm doğuma gidecekmiş,hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ekince canım gözünaydın.Sağ salim kavuşmuşsun meleğine.Doğum hikayeni yazmayı unutma : )
Tooba gözünaydın.Koccan yakın bir yere düşmüş.Güle güle gitsin, güle güle gelsin.Ne zordur şimdi onun için bebeğinden ayrılmak : )
Her zaman ki gibi pek geçmişe gidemiyorum benn : )Umarım herkescikler iyidir.
Hoşgeldin canım,sıkıl sıkıl,bunlar son sıkılmaların olacakKocişin yok mu yanında? Burası da çok sessiz..Nerde o eski muhabbetler :) Herkesler elini ayağını çekmiş,eskiden geçmişe bakamazdım birikmişlikten ötürü..Şimdi kaç saattir sayfa değişmiyo :)
İyi seyirler şekerim.
Bizde kızımla -Limp Bizkit- dinleyelim barii.
olmaz ise… Sona geliyoruz dediğiniz gibi, bu arda mide olayı beni çok
zorluyor fenalardayım yani…
Bu arada 2008 yılı Aralık 24'de gebe olduğumu fakat dış gebelik olduğunu öğrenmiştim, sanırım bu sefer Allahım 24 Aralık günü yüzümüzü güldürecek. Bu arada evlilik yıldönümümüz oluyor 24 Aralık, Kısmetse evliliğimizin 4. yılında Kıvanç bey geliyor…
Gece yarısı 2 tepsi börek yaptım. Yarın kv ve börülce gelecek :)
Gerçi kadının günahını almayayım hiç bir şey yapma ben alıp geliyorum. Bir çay koyar içeriz dedi emme olmuyor işte. Temizlikte yaptım evim ne kirliymiş meğer :78: Yani bu gece doğurmazsam daha doğurmam :)
Bizi ikimiz gece kuşuSendemi mutfaktaydın bende mutfaktaydım tatlı yaptım bende :)))
oh ohhh kap gel tatlını ziyafet çekelim kendimize :) Ah canım uyku yok ki bir işe yarasın bari uykusuzluk dedim. Sen nasılsın? Benim kasılmalarım çok sıklaştı,var mı senin böyle bir şikayetin?
Valla gece gece süper olur :)) BEnde uyku yokta yatarım birazdan sırtım ağrımaya başladı.Nasıl olim canım gündüz uyku eğilimi gece uykusuzluk eğilimiBende de başladı kasılmalar tabi hemen ardındanda tuvalet ikisi birden geliyo deli oluyom :)) Ama nstde sancı falan yok.Onun dışında çok bişey yok allahtan :))
off o tuvalet problemi bende de var. İnan gece gündüz başımın belası. Her dakika sıkışır mı insan yahu? Hele ki gece zar zor dalmışken uykuya, kalkmak resmen işkence...
Bende salonu toplayayım yarın 12 de damlar kv :)
iyi geceler tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?