2010 Aralık Anneleri

..

Canım olsun yahu,sağlıkla doğsunda. Bir arkadaşım var benden 1 hafta sonra aldık hamile haberini. Bugün sezeryan oldu,bebeğin ciğerlerinde hava kalmış 5-6 gün yoğun bakımda kalacakmış. Üzüldüm. Yani canım demem o ki,sağlıkla doğsun acil sezeryanmış,suni sancıymış,doğalmış farketmez artık

Tatlım orada havalar soğuk bol tarçınlı sütlü bir sahlep içsen. Hem belki o kadar bulandırmaz mideni. Hafta sonu gelse de Egehan üzmese anneyi..

canlarım, ciğerlerim, kuzularım :)
nasılsınız bakalım? çok özledim yahu sizleri

Bizde seni çok özledik canımm. Gece sohbetlerimizi,kızlar sancım var deyip kaçışlarını,sonra gece kuşu Pelin'in merak edişlerini :))) Nasılsın canım,kendini iyi hissediyor musun???

..

Bizde seni çok özledik canımm. Gece sohbetlerimizi,kızlar sancım var deyip kaçışlarını,sonra gece kuşu Pelin'in merak edişlerini :))) Nasılsın canım,kendini iyi hissediyor musun???

ayy canım ne güzel demişsin öyle :) şuan hiç hamile kalmamış gibi oldu tipim :) kötü zamanları hep unuttum zaten
Çok şükür iyiyim tatlım sıkıntılar biraz kenarda duruyor :) kızımın keyfini çıkarıyorum..
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Poyraz ne zaman geliceeeek :)

Vallahi ne zaman isterse gelsin. Kırmızı tacımı bile aldım hemide 3 tane. Denüşük (!) denüşük takarım artık :))) İyiy sayılırım canım artık ağırlaştım tabi,bekliyoruz :)

selamlar, yarın sabah doğuma gidiyorum, sezeryan olacak, amniyo sıvısında koyuluk gördü doktorum ve mekonyum olabilir diye bekletmeyelim dedi...
doğum sonrası görüşürüz, inşallah ben ve bekleyen herkes sağlıkla doğum yaparız, bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
görüşürüz kızlar, şimdi çıkmam gerekiyo, haber vermek istedim.

Son düzenleme:

canım inşallah sende bebişinde sağ salim kurtulursunuz...

özüm Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz geçer.
Zeyl aşağıda ismin görünüyo naber nerelerdesin ne yaptın bebişe kavuştunmu?

canım Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al inş oğlunu kucağına....

ya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...
canım bana 40 hftya kadar bekleriz ,olmadı suni sancı verip bekleriz dedi.Dahada olmzsa sezeryan yaparız dedi,galiba aynı rutini takip ediyolar...
cnım yaaa...geçmiş olsun...
Çanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem..
hayırlı olsun canım...
kızlar geçmişe bakamadım ama uçurumdan haber var Şırnak ilinde Van iline sevk etmişler ordakiler erken doğum sebiebiyle dediler dua edelim.
inşallah bi terslik yoktur...
canım sabret bak az kalmış,hem bebişinin de keyfi yerindeymiş,hayırlısıyla kucağına alırsın inşllah
çatlamazsınız merak etme annesi,nazlanıyolar sadece:)))

canım hayırlı olsun ,çok az kalmış bebişini kucağına almaya...

meraba kızlar,umarım miadı dolanlar hemen doğurur,bekleyenlerede Allah sabır verir...
offf ya,2 lokma yesem sindirmek için canım çıkıyo,patlıycak midem... hiç karnım doymuyo benim...
üstelik karnımda hala dimdik yukarda... ne zaman inecek ve ben ne zaaaaaman rahat nefes alıp,yemek yiyebilicem yaa...

evettt,yapmadigimiz sey kalmadi valla
canimm biz iyiyiz sen nasilsin bakalim? Duru prenses nasil? ben az önce gördüm gözlerini,kirkbin kere massallahhhhh
alistin degil mi?nasil geciyor günler? tüyolarin birikmistir mutlaka,tecrübelisiniz siz artik,anlatirsiniz yakinda bizlerede

aminnn canim cok sagol
pelinim ben onuda sevmiyorum en iyisi pasa pasa sanciyi beklemek :)
Egehan bey herkesi hazir ol komutuna gecirdi,bekletiyor bakalim sipa

canimm hakkinda hayirlisi olsun,sag salim gelsin melegin..Allah yardimcin olsun,güzel haberlerini bekliyoruzz

canım hadi bakalım hayırlısı.
inşallah güzel haberler alıcaz.
bizi abersiz bırakmayasın sakın.
sağlıkla koklayın kucaklayın inşallah

sen ansılsın kuşum. durucuk nasıllllll
evet özledikk.
bebişler i gelsin senin sütün kaç cc yok gazı varmı bunalrı konuşucz inşallah

tontişler yaaa, ablam burdaydı iki haftadır yarın gidiyoooo. Şimdi mutfakta bana son yemeğimi pişiriyooo ühühüüüüü

ooyyyy kıyamam. başaka gelicek olan yokmu tatımmm.
valle evde birilerinin senin için yemek pişirmesi sofra kurması kadar gzüel bişi yokmuşş

denizim yaptim ama icemedim,midemi bulandiriyor tarcin
aman aman zaten ters etki ediyor bana denilen hersey:))
yürüyüs yapiyoruz,karlar eridi cünkü..

bencede yürüyüş yap ve stresi bırakın artıkkkk
belki oluvericek kendiliğinden
aam olmazsa da bişekilde gelicek kucağına
önemli olan sağlıkla gelemsi dimi tatlımm

oyyy kaynaklamayın kızlar, bi biz doğuralım ayol...

hadi hadi doğurun bakalım.
valal benim aceleey niyetim yok zatennnnnn
verilen tarikhe kadar gelmesin kızım
dua ediyorum bunun içinnn

ya ben şu heybetli 40 haftalık göbüşlerden görmek istiyorummm
cucum-esra göbüş koyun göbüşş
bi bakalım nasıl oluomuş 40 haftalık koca göbüşlerrrrrrrrrr

Hadi hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...

Selam Şekerler.

Bizde Kontrolden geldik.Herşey normal seyrinde devam ediyorBebeğim 3180 gram 49 cm..Nst'ye bağlandım geçen sefer gibi çok sancım yoktu, fakat yine sancım çıktı.Çatı muayanesi yine yapmadı, ya niye yapmıyor bu adam : ) belki normal doğuma müsait değilim di mi ama ? : ))

Bu arada cucum, fenerbahcemre ve esra yine doğurmamış, galiba bende 40 haftayı doldurucam : )
Valaha kızlar zaman geçtikçe sizi daha iyi anlıyorum.Sabırsızlanıyor insan,hamile hamile dolaşmaktan sıkıldım : ) dar paça blue jean giyinmeyi istiyorummmm amaaaa : )

Özüm doğuma gidecekmiş,hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ekince canım gözünaydın.Sağ salim kavuşmuşsun meleğine.Doğum hikayeni yazmayı unutma : )

Tooba gözünaydın.Koccan yakın bir yere düşmüş.Güle güle gitsin, güle güle gelsin.Ne zordur şimdi onun için bebeğinden ayrılmak : )

Her zaman ki gibi pek geçmişe gidemiyorum benn : )Umarım herkescikler iyidir.

Son düzenleme:
DENIZIM tabiki saglikli olsunda daha baska bisey istemiyorummm tatlimmm
resimler telefonda canim,onunda baglanti kablosunu bulamiyorum,pcye atinca eklerim ama oke
CARNA canim evet hala doguramadik..yok kiz bence sen beklemezsin gibi..icime öyle dogdu
bebisinede massallah canimmmmmm
SEZEN canim ne kadar sevindirdin beni bi bilsennnn,valla bak hemen doguracaksin diyen herkesin boynuna atilasim geliyor
sen nasilsin canim??minigimiz nasil?

Son düzenleme:

Ehee, inşaallah diyelim.İçine doğan , gerçek olsun : )

Bu arada şansın yok artık bee, mecburen doğuracaksın.İnşallaha maşallaha kalmadı bu iş: )

Senin tosun kaç kilo olmuş bu arada? bayağa totoşunu büyütmüştür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…