yok cnm özelden yaz istersen
tamam kızlar çok teşekkür ederim
çıkayım yavaş yavaş hazırlanayım,inşallah doğru alarmdır,[/QU OTE]
allah ardımcın olsun sinemcim...
bende çok heyecanlandım,sat 'ımız aynıydı...
günaydın kızlarr
sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu
şimdi herkes tatlı uykusundadır ama biz Masal'ımla ayaktayız.....
Masl'ım perşembe 09.45 de 43cm boy ve 2600gr olarak spınal sezeryanla doğdu..ayrıntılar sonra....sütüm çok az babamız şimdi mama almaya gitti ..
günaydın kızlarr
sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu
mrb kızlar bend edoktordan geldim şimdi nst de sancılarım çıktı.ebe açılma varmı diye baktı açılma çıkmadı ama ondan sonra eve geldiğimde pembe kan gelmişti normalmi acaba.sezeryan günümüde aldım 15 aralık çarşamba günü kızım kollarımda olacak inşallah.ama kan gelmesi kafama takıldı
DENIZIM tabiki saglikli olsunda daha baska bisey istemiyorummm tatlimmm
resimler telefonda canim,onunda baglanti kablosunu bulamiyorum,pcye atinca eklerim ama oke
CARNA canim evet hala doguramadik..yok kiz bence sen beklemezsin gibi..icime öyle dogdu
bebisinede massallah canimmmmmm
SEZEN canim ne kadar sevindirdin beni bi bilsennnn,valla bak hemen doguracaksin diyen herkesin boynuna atilasim geliyor
sen nasilsin canim??minigimiz nasil?
mrb kızlar bend edoktordan geldim şimdi nst de sancılarım çıktı.ebe açılma varmı diye baktı açılma çıkmadı ama ondan sonra eve geldiğimde pembe kan gelmişti normalmi acaba.sezeryan günümüde aldım 15 aralık çarşamba günü kızım kollarımda olacak inşallah.ama kan gelmesi kafama takıldı
slm kızlar sporstar sancılanmış hayırlı haberlerle gelir inşallah
bu arada uçurum ve pandamdan haberiniz var mı
yoksa doğurdular da ben mi kaçırdım
Selam Tontişler,
Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa
Selam Tontişler,
Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?