2010 Aralık Anneleri

Ehee, ama ben şimdi çok heycanlandım sinem yaa : )
Canım inşaallah masalcık geliyordur, belki gelmiştir. : ))Gelsin ,gelsin tamam yeter artık

günaydııııın herkese izmir de kar var çoook güzel.tabi az yağıyo şimdilik.sinem sancılanmış galiba hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah ve tabi masal'ıyla.

Canım Hayırlı olsun Allah analı bablı büyütsün.Bir sürü sütün olsun inşallah :))

Ay hadi Sinemim güzel haberlerle gel inşallah.Allah kolaylık versin canım.

ayy sineminde başlamış sancılar hadi hayırlısı, sinem pek aramız yok seninle benimkide gelsin artık , şu kv de gelmeden doğurmak istiyorumm , Allah yardımcın olsun inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

mrb kızlar bend edoktordan geldim şimdi nst de sancılarım çıktı.ebe açılma varmı diye baktı açılma çıkmadı ama ondan sonra eve geldiğimde pembe kan gelmişti normalmi acaba.sezeryan günümüde aldım 15 aralık çarşamba günü kızım kollarımda olacak inşallah.ama kan gelmesi kafama takıldı

bazen olabiliyomuş canım bi arkadaşa daha olmuştu.ama bazen doğumu tetikleyebiliyomuş.dinlen bence uzanıp.bebek hareketlerini de kontrol et.

çok şükür iyiyim canım herşey yolunda sadece size zaman ayıramıyorum eskisi gibi yani ben beceremiyorum hem anne olup hem size zaman ayırmayı..her anım oğlumla zamanda da ben de uyuyorum ya da oğlumun seyrediyorum..ama size de bakıp haberler almayı ihmal etmiyorum kısa süre sonra topiğimizde doğurmayan kalmayacak..ne güzell hepimiz anne olduk..

günaydın kızlar....

sinemcim masal hanım geliyo galiba... hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz....

masal bebekmi geliyooo?
hadi hayirlisi bakalimmmm
benim bebiste dunden beri cok hareketli
sanki asagi dogru kayiyo gibi
degisik hareketleri var
acaba kanalami giriyo???:26:

Canım, öncelikle hayırlı olsun
Çatı muayenesinden sonra kan gelmesi normaldir diye biliyorum

slm kızlar sporstar sancılanmış hayırlı haberlerle gelir inşallah
bu arada uçurum ve pandamdan haberiniz var mı
yoksa doğurdular da ben mi kaçırdım

slm kızlar sporstar sancılanmış hayırlı haberlerle gelir inşallah
bu arada uçurum ve pandamdan haberiniz var mı
yoksa doğurdular da ben mi kaçırdım

canım uçurumu şırnaktan vana sevk etmişler... muhtemelen doğum yapmıştır...
pandammdan dünden ber haber yok

Selam Tontişler,

Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa

Son düzenleme:

inşallah canım Allah yardımcısı olsun hayırlı haberlerini alalım tez vakitte inşallah

Allah yardımcısı olsun.İnşaallah kolaylıkla, sağ sağlim gelir bebişi.Netice itibariyle artık Sinem'de doğum yapıyor yani : )

ayyyy bi bebiş daha geliyo.hadi bakalım iyice azalttık pandammın nosu varmı kimsede onuda çok merak ettim ta evelsi gün öğlen gibi vardı iki gündür ses seda yok ondanda bu kadar uzak kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…