• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ayyyy bi bebiş daha geliyo.hadi bakalım iyice azalttık pandammın nosu varmı kimsede onuda çok merak ettim ta evelsi gün öğlen gibi vardı iki gündür ses seda yok ondanda bu kadar uzak kalmazdı

Ehee di mi ama? kesin buralarda olur '' ben neden doğurmuyorum, doğurmak istiyorum'' falan derdi.İnşaallah doğurmuştur : )

Selam Tontişler:52:,

Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa:46::46:

allah yardimcisi olsun insallah
bebek icinde sinem icinde kolay bir dogum olur insallah...
narnisandan haber varmi?
ben aramaya cekindim simdi ya:26:

Off zaten sulugöz uyandım bu sabah,bir de Sinem sancılanmış. Ağlamak istiyorum. Allah yardımcınız olsun canım arkadaşım. Sağlıkla gelsin dünyaya masal bebek ...:25:

Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa:46::46:

allah yardımcısı olsun... inşallah bebişte sinemcimde sağ salim kurtulurlar.. bir bebiş daha geliyo süper yaa...

Sağlıkla çabucak gelir inşllah Allah bir avazda kurtarsın Sinemi heycan yaptım bende :52:

allah yardımcısı olur iysallah bian önce saglıklı bişekilde kavusur kuzusuna

günaydın kızlarr

sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu

Hadii canımm doğumm başlamışş masalınlaa bekliyoruzz senii annesiii

pelin sinemden hemen sonra sen pırtlatcaktın demi???:1:

Evet canım benden de bekleyin yani :)))

Arkadaşlar Sinem aradı biraz önce. Off çok neşeli geliyordu sesi. 30 sn dayanırsan 5-10 dakika çok rahatsın diyor. Açılma yokmuş henüz,4 cm den sonra epidural alacakmış. Karnı acıkmış ama yemek yemek yasakmış,lavman yapılmasın diye. Rahim kasları da çok kuvvetliymiş bu nedenle henüz açılma olmamış. Çok neşeliydi,morali çok iyiydi. Ay harikaa :52:

çok sevindim neresindesin izmirin umarım yakınızdır.bi sakıncası yoksa yazarmısın neresinde olduğunu

Back
X