• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ayyyyyyyy inanmıyorummmmm sinemcimmmm doğuruyomuuu
belki de doğurmuştur bile.
tatlişkom tlfu varsa özelden yazsana bana
ayyy başından ebri beraberiz biz onunla
taaa hamile kalmaya karara verdiğimiz andan beriiii
bi msj atayımmm
inşallah sağlıkla dünyaya gelmiştir Masal bebk annesine fazla sancı çektirmeden..

Canım kar varmış gelemediler ya :52: Börekler kaldı keşke yakın olsak hiç üşenmez getirirdim vallahi. Tatlım ev çok kirlenmişti şurası burası derken abarttım biraz ama bak doğurmadım :)
Kucukprens online değil sanırım ben özelden yazayım sana Sinem'in telini. Sesi öyle iyi geliyordu ki denizim doğumla ilgili tüm korkularımı attım vallahi.

Naptınız kızlar telefon olayını, ben eve yeni geldim. Sinemaya gittik, belki de uzun bir süre için gittiğin son film oldu. Sinem den yeni haber var mı acaba? Mesaj mı atsam ki:31::31:

.aman inşallah öle bişi olmaz ya az kaldı şurda 4 güncük ama hala aara ara kan geliyo peçeteye doktoru aradom sordum olabilir dedi kasılmaların çok fazla değilse.

Senin nişanın gelmiş herhalde, bi kaç güne doğurursun:52:

kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk:65::65::65::65::65::3::3::3::3::3::3:
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum:emir_bebek::emir_bebek:

spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı :nazar::nazar:
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş:nazar:
daha sonra detayları paylaşırımm:71::74:

Hoşgeldiniiizzzzzzzz:71::71: Amin inşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguları, sizin de gözleriniz aydın. Sağlık sıhhatle analı babalı büyütün inşallah bebeğinizii:69:

Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..
Hep böyle güzel haberler vermek dileğiyle..

selam kizlar...aaa 1 gün girmedim neler olmus yahuuu :87:
DESIRE dogum yapti,NIHADE dogum yapti,DILSAD dogum yapti
YASMINAAA dogum yapti
SPORSTAR doguma gitti :52:inanamiyorum Masal bebek geliyor :52:
hepinize massallah kizlar

baska atladigim varmi sekerler??:81:

Son düzenleme:
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk:65::65::65::65::65::3::3::3::3::3::3:
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum:emir_bebek::emir_bebek:

spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı :nazar::nazar:
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş:nazar:
daha sonra detayları paylaşırımm:71::74:

canım gözünaydınnnnn
sağlıkla büyütmek nasip olsunn.
zaten bi kaybolan doğurup geliooooo
ne güzelllll
ekliyorum listemzie
ama eksiklerini söle kuşum. kaçıncı haftada doğum yaptın, bebişin adı ne

Naptınız kızlar telefon olayını, ben eve yeni geldim. Sinemaya gittik, belki de uzun bir süre için gittiğin son film oldu. Sinem den yeni haber var mı acaba? Mesaj mı atsam ki:31::31:

canım pelinden aldım ben tlfununu.
msj çektim bikaç saat oldu ama
ozman açıklığı 6 cme ulaşmış.şimdi epidural oldum diyodu.
sanrıım yakın vakitte doğuma alıcakalrdı.
şimdi yine bi msj attım
heralde artık doğmuştur diyerek
bakalım cevap yazar fırsat bulurdsa
ayyy hadi inşallah sağlıla kavuşmuştur inşallah Masalcığa

Ya kızlar bebek hareket ettikçe alt tarafta batmalar oluyor. Ama ciddi canımı yakıyor. Batma derken iğne batması gelmesin aklınıza,bıçak daha uygun olur. Var mı sizde böyle bir şey. Sancı falan değil,düzensiz bir şekilde...

canım arasıra aşağıya baskı yapılar çok nadiren
eni de bi hoplatıyo hareket ederken ama sürekli bıçak batması gibi bişi olmadııı
normaldir ama heralde
kanala falnmı giriyo acaaba

Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..

aaaaaaaaa hadi gözümüz aydınnn yineee
ayyyy hergün bebiş haberleri geliooo ne gzüelll
canım normalmi sezeryanmı
bir de kaçıncı haftasındaydı
ekliim listemzie

Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!
Ayyy çok güzel yaa, ağlayarak yazıyorummm..
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin, amiinnnnn...

aaaaaaaaa hadi gözümüz aydınnn yineee
ayyyy hergün bebiş haberleri geliooo ne gzüelll
canım normalmi sezeryanmı
bir de kaçıncı haftasındaydı
ekliim listemzie

Sezeryan oldu güzelim, benden bi hafta falan öndeydi işte tam bilemiyorum. Sinem inde eşiyle konuştumm yaaa valla duygusala bağladım fenayım şimdi bennn hem gülüyorum hem ağlıyorum:27:

Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!

ay yaaa cok sükürrrr :nazar:
cok sevindimmmmmmmm :52: tüm bebislerimize Allahim cok güzel kaderler yazmistir insallah...
Allah hepsine anali babali büyümeyi nasip etsin,hayirli evlatlar olsunlar insallahhhh
Mineden haber aldiktan sonra zaten gözlerim dolu dolu geziyordum simdi son nokta oldu Sinemin haberi :43: mucize bu minikler yaaa :43:

selam kizlar...aaa 1 gün girmedim neler olmus yahuuu :87:
DESIRE dogum yapti,NIHADE dogum yapti,DILSAD dogum yapti
YASMINAAA dogum yapti
SPORSTAR doguma gitti :52:inanamiyorum Masal bebek geliyor :52:
hepinize massallah kizlar

baska atladigim varmi sekerler??:81:

cucu cum senden bi hamle bekliyorum bakalım...:34:

ne güzel allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlarr

maşallahh:nazar: mini mini bir prenses daha gelmiş... allah analı babalı büyütsün inşallah...

ay ne güzel yaaa :emir_bebek: dilşad sporstar narnisan gözünüz aydın Allah analı babalı büyütür inşallah.bende istiyorum bebeğimi artık ne zaman gelecek bu cadı

Son düzenleme:

maşallah:nazar: yaa bende bugün çok duygusalım her doğum haberin ağlıyorum allahım analı babalı büyütsün inşallah... hoşgeldin masalcık...

ayyyyyyyyy çok sevindimm.
şimdi gözümün önüne geldi doğumhane kapısında ve mis kokulu bebişşş
ne güzellll
darısı bizim başımıza inşallahhhh

ay yaaa cok sükürrrr :nazar:
cok sevindimmmmmmmm :52: tüm bebislerimize Allahim cok güzel kaderler yazmistir insallah...
Allah hepsine anali babali büyümeyi nasip etsin,hayirli evlatlar olsunlar insallahhhh
Mineden haber aldiktan sonra zaten gözlerim dolu dolu geziyordum simdi son nokta oldu Sinemin haberi :43: mucize bu minikler yaaa :43:

ccucum sen mineyle konuştunmu
yaptımı doğumunu.
nasılmış bebiş o
haber gelmedi bize.
ayrıntıları biliosan paylaş kuşum ekliyelim listemzie

kızlar doğuranalr çoğaldııııı
kaçırdığım olabilir
bana hatırlatın lütfen listeye eklemek içinnnn

Sezeryan olan arkadaşlar, doğumdan sonra sütünüz geldi mi?? Bebeğiniz emdi mi?
Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 10.12.2010 saat 08.45de oğluma kavuştum...:)
şimdilik problemimiz emme :(
yardımınızı bekliyorum...

Back
X