2010 Aralık Anneleri

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah...

gözünüz aydın,allah sizi ona,onu sizlere bağışlasın...

Herkese günaydın,
son doğum nişanım da asigül ile tamamlanmış oldu :)
lolova,sporstar ve asigül benim için doğum işareti olan arkadaşlardı..
üçü de doğurdu...:18:

günaydın herkese. Rüyamda cucu ile uğraştım durdum. İnşallah iyidir. Merak ettiğim için kalktım yatacağım tekrar.
Masal kız ne kadar güzel değil mi? Face e eklemiş Sinem resmini.

Maşallah,Allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat etsin,hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah..

cucum naptın acaba? Senin dediğine benzer sancıları bende geçen hafta yaşamıştım ama benimkiler 4-5 dk arayla 15-20 sn.süren sancılar şeklindeydi.Bende emin olamadım gaz sancısı mı diye..Bide düşün bu benim 2. yani:) Bekledim bende 2 saat kadar sürdü sonrada uyumuşum zaten..İnşallah seninkiler doğum sancısıdır ve yine inşallah doğum haberlerini alırız bu gün..:26:

günaydın herkese. Rüyamda cucu ile uğraştım durdum. İnşallah iyidir. Merak ettiğim için kalktım yatacağım tekrar.
Masal kız ne kadar güzel değil mi? Face e eklemiş Sinem resmini.

Bende çok merak ediyorum ama hastaneye gitmeden mutlaka yazarım demiş,heralde gitmemiştir daha.. Masalın resmini minicik profil resminden gördüm bende,arkadaşlık isteği gönderdim Sinem'e.Kabul ederse büyük büyük görürüm artık

günaydın kızlar.

asigül duygu 59 gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütür inşallah.
cucu umarım doğru işarettir.

darısı sıradakilerin başına herkes sağ salim kavuşur bebişlerine umarım.

Günaydın kızlar ne güzel bir sürü bebişimiz gelmiş tekrardan hepsinin gözü aydın.Darısı biz bekleyenlerin başına :))

CAnım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.

Hadi canım Gözü aydın ne güzel haberler bunlar :))

Sinemim gözün aydın canım Allah sağlıkla sıhatle büyütmryi nasip etsin.

HAyırlı olsun canım bebişin

pazartesi benide yatirip suni sanci vermeye baslayacaklar...bizde güzel haberler veririz insallah

Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim.

HAyırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.

selam kızlar, doğum haberi gelmiş Sinemin, çok sevindim, allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben bi geçmişe bakayım, sanırım cucumun da sancıları varmış. Herkescikler doğurdu bi ben kaldım yaaaaaaaaaa:95:

Narnisanla Dilşad dan da doğum hbaerleri gelmiş, allah bebeişlere uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Çok özeniyorum kızlar size yaa, ben ne zaman doğurucam? cucudan da haber çıkmamış bi daha, naptı acaba, normal koşullarda girerdi nete bu saatlerde, acaba o da mı doğuruyo Egehan bu özel tarih için mi bekliyomuş yoksammm

Gözünüz aydınnnn.
Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
darısı biz bekleyenelrin başına.
artık hep sizinle olucak inşallah zaten az daha sabredinn
listemzie ekliyorum.
aam eksik bilgileri gelince ver asigülcüm. bebişin adı ve boyu
sanırım normal doğumm

cucum bebiş geliomu yoksa
öğlene kadar da girmemişsin.
inşallah belki de Egehan kollarındadır şimdi.
hadi bakalım uamrım güzel ahberler verirsin bzie.

Bugün 12.12.2010

Doğurmak için güzel bir gün, bakalım kimlerden haber gelecekkk

evet güzel bi gün gelmesini bekelyenelr için
ya inşallah ben 24 aralıkta doğum yaprsam inşallah nüfusta 01.01.2011 yazdırmak istiyorum bakalım.
hep 1 ocakalr tatil oluyo
doğum günlerinde atraksiyon yapmamız için fırsatımız olur.
iki doğumgünü yaparız

Ben kaçıyorum kızlar, bende bugün de tık yok. Yarın doktoruma gidicem ve Salı günü sezeryan yapmasını istiycem, daha fazla beklemek istemiyorum, kızımın kilosu almış başını gidiyo, en sağlıklı doğum yöntemi ne olacaksa bizim için onu istiycem

selam kizlar
bugun doguran yokmu?
kucukprens bu hafta sira sende
haftayada bende
kizlar bana iki gundur dogum korkusu geldi
nasil dogurcam diye dusunup duruyorum
simdiye kadar hic korkmuyodum
ama son zamanlarda kafam karisti:97:
pozitif dogum hikayeleri okiym bari biraz

08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........

selam
misivam cnm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün saglıkla inş
cucu da dogumdadır inş
dün benimde bayagı sancım vardı uyuyamadımda :18:
ama yok hala kavusamadık bebişimle hayırlısı vaktini bekliyo demek ki

ben de oğlumun resmini profil resmi yaptım face de kızlar..ilgilenenlere duyrulur

Baktım canım bende,maşallah size..Allah mutluluğunzu daim etsin..

Bu konuda ben kararsızım ya..Eşimde istemiyo,doğduğu tarih neyse onu yazarız diyo ama bakalım..

Bende de tık yok,bu güzel tarihte olur belki diyodum ama ı-ıh,olcak gibi deil :) Bi sonraki ümidim 14,oda olmazsa 22 :) Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin..

Hehe ben geçen gün seni doğurtmuştum yanlışlıkla :) uçurum yerine hapşuruk yazmıştım,dedim belki malum olmuştur ama
Korku konusu bende pek yoktuda dün doğumhaneye girince ürperdim bi yine,ürkünç orası ya.. Ama neyseki bizim aralık annelerinin bu konuda maşallahı var.Doğumlar genelde kolay gibi.Allah bizede kolay doğumlar nasip eder inşallah..:26:

08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........

Maşallah canım,gözünüz aydın..Allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna,hayırlı evlat olsun inşallah..
Şu doğumu kolay geçenleri duydukça çok seviniyorum,sanki bizde kolay yapıcakmışız gibi geliyo...

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Darısı bize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…