Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.
Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin.
Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.
Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin.
Asigül'ün eşiyim!
günaydın herkese. Rüyamda cucu ile uğraştım durdum. İnşallah iyidir. Merak ettiğim için kalktım yatacağım tekrar.
Masal kız ne kadar güzel değil mi? Face e eklemiş Sinem resmini.
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum
spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm
Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..
Hep böyle güzel haberler vermek dileğiyle..
Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!
Ayyy çok güzel yaa, ağlayarak yazıyorummm..
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin, amiinnnnn...
Sezeryan olan arkadaşlar, doğumdan sonra sütünüz geldi mi?? Bebeğiniz emdi mi?
Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 10.12.2010 saat 08.45de oğluma kavuştum...:)
şimdilik problemimiz emme
yardımınızı bekliyorum...
pazartesi benide yatirip suni sanci vermeye baslayacaklar...bizde güzel haberler veririz insallah
Asigül'ün eşiyim!
Asigül'ün eşiyim!
Kizlar uyuyamiyorum,tam dalıyorum kivrandiriyo bu agri beni.belim ve kasiklarim kopuyo,gaz san ısinin bin misli kadar,duzensiz,ama gecmeyen,sıcak su torbasına yanit vermeyen bi sanci.afedersiniz kabizlik yada gaz sorunuda yok.ne yapacagimi sasirdim gece gece(
Bugün 12.12.2010
Doğurmak için güzel bir gün, bakalım kimlerden haber gelecekkk
ben de oğlumun resmini profil resmi yaptım face de kızlar..ilgilenenlere duyrulur
ben de oğlumun resmini profil resmi yaptım face de kızlar..ilgilenenlere duyrulur
evet güzel bi gün gelmesini bekelyenelr için
ya inşallah ben 24 aralıkta doğum yaprsam inşallah nüfusta 01.01.2011 yazdırmak istiyorum bakalım.
hep 1 ocakalr tatil oluyo
doğum günlerinde atraksiyon yapmamız için fırsatımız olur.
iki doğumgünü yaparız
Ben kaçıyorum kızlar, bende bugün de tık yok. Yarın doktoruma gidicem ve Salı günü sezeryan yapmasını istiycem, daha fazla beklemek istemiyorum, kızımın kilosu almış başını gidiyo, en sağlıklı doğum yöntemi ne olacaksa bizim için onu istiycem
selam kizlar
bugun doguran yokmu?
kucukprens bu hafta sira sende
haftayada bende
kizlar bana iki gundur dogum korkusu geldi
nasil dogurcam diye dusunup duruyorum
simdiye kadar hic korkmuyodum
ama son zamanlarda kafam karisti:97:
pozitif dogum hikayeleri okiym bari biraz
08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........
08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?