Saol Carna, aslında belli bir yer Migros Beylikdüzünde ev yemekleri yapan restaurant. Her zaman yediğimiz bir yerdi, ben o gün tavuk yedim. Ayy yazarken bile midem bulanıyor, tam geçmedi ama o düne göre daha iyiyim..
Saol Carna, aslında belli bir yer Migros Beylikdüzünde ev yemekleri yapan restaurant. Her zaman yediğimiz bir yerdi, ben o gün tavuk yedim. Ayy yazarken bile midem bulanıyor, tam geçmedi ama o düne göre daha iyiyim..
amiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.
amin cnm allah hepimizin yardımcısı olsn ve bi avazda pırtlıyalım iysallah:89:
pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.
Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:
12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
canlaaarrrr...
nasılsınız...ne çok doğum olmuşş..maşallahh.en sonunda da cucum doğurmuş, heyecanlandım.
allah tüm yavruları analı babalı büyütmey nasip etsin inşallah..
benim de kv gitti bugün.annemle kaldık yalnız.
beyzamız iyi gazlı bugünlerde ama huzursuz biraz
benim de dikişler gitti daha iyiyim..1 haftalık kabızlıktan sonra
haftasnu lavman yapıldı öyle rahatladım
ölcektim ya yeni yeni
oturmaya başladım...sizi de çok özledim.
amiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.
pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.
Biz evde 3 kişi yay burcuyuz babamız akrep:26:
Kızımın bugün nüfus kağıdını çıkaracağız henüz isme tam karar veremedik ben aslında Melis çok istiyorum ama eşim istemiyorbende kimseyi dinlemem valla Melis olacak muhtemelen ama Bersu da hoşuma gitti analamı suyun berrak hali Türkçe bir isim
Site normale döndü bende mi problem vardı anlamdım hata verdi sinir oldum :84: Bende mutfağı temizledim bugün pek bir enerjiğim ben :97: Acabamı acaba
Kanma diyorum benn
kızlar ben kafayı yiycemazıcık karnım ağrısa sancı mı ki diyorum gaz olsa korkuyorum ay bi doğursaydık bu arada yollar açıldı çok şükür karlar kalktı
bu arada doğuranlar sancı nasıl bişey dayanamam de mi sancı olsa
kızlar ben kafayı yiycemazıcık karnım ağrısa sancı mı ki diyorum gaz olsa korkuyorum ay bi doğursaydık bu arada yollar açıldı çok şükür karlar kalktı
çok kanmıyorum canım çünkü sancı mancı hak getire yokki :))) Bizimkisi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?