2010 Aralık Anneleri

Bence o senin ablanın verdiği terbiyedendir, inşallah bizim kuzularımızda terbiyeli olurr

Ablam gitti, yeğenimde tabi. Çok özleyeceğim onları yaa, ne güzeldi her sabah günaydın diye beni öpen tatlı yeğenimmm Yeğenim maşallah çok akıllı uslu bir çocuk ama nihayetinde erkek çocuğu ve ben tırstım bu işten, en iyisi böyleyse benimki nasıl olur bilemiyceemmm

Son düzenleme:

Açıklık başlamışşşşş Geliyooo geliyooo bi bebiş daha geliyooooooooo

Ev işi kadar nankör ne var ki yap yap yine aynı!!

Dinler annesi yaaa, çok halden anlıyor bu yavrular.. Ama benim ki beklemesin yarın gelsiinnnnn lüffeeenn lüffeeeennnn

Allah kavuştursun canım..Dediğin gibi erkek çocuğu ne kadar uslu olsada yerlerinde duramıyolar..Benim oğlumda bu konuda pek üzmedi beni ama kendisi çok uyumlu bi çocuk olduğu için eve gelen yaramazlarla yaramazlık yapıp,uslularla uslu uslu oynadı hep Bakalım kızımız nasıl olacak:44:

haberok nasılsın selam.

gelmiyorsun izmitliler kulubune unuttun bizi

Sanırım nette değilde yine kk da problem var.Bende de sayfalar çok yavaş açılıyor..Neyse bende pc yi oğluma devredeyim biraz..Size iyi akşamlar kızlar....

Aynen bizimkide öyle, yaramazla yaramaz, uslu ile uslu ama mesela koltukta otururken birden takla atmaya falan kalkıyor, her an bi yerine bişey olacakmış gibi tedirgin ediyor insanı sıpa

Kızlar genelde daha uslu oluyorlar

ilk önce hepinizee yüzlerce kere teşekkür ediyorum arkadaşlarım ogün bütün gün dualrınız benimleydi
eminimki oyüzden bukadar kolay bir doğum yaptım,
allah sizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
bebeği olan arkadaşlarımında allah bebeklerini onlara bağışlasın
hepiniz saolun kızlarr okudukça okadar duygulandımki,nasıl beraber yaşamışız ogünü
hep aklım sizlere haber vermekteydi,hep kalplerimiz birmiş
şu günlerde öle çok yakınlar bi gelip gidiyor oyüzden evimizde biraz koşturmaca oluyor
yoksa aklım hep sizde
bir yığın doğumlar olmuş yine hepsinin allah bebeklerini korusun bağışlasın
bi bugünün geçmişine dönemedim hemen yazayım diye
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki varsınızzz
masal bebeğimize alışmaya çalışıyoruz,bütün saatlerim onu incelemekle tanımakla geçiyor
şükür sağlığımız yerinde sarılığımızda daha yok,hep emzirmeyedeçalışıyorum
ayyy göğüslerim zaten büyümüştü şuan davul gibi aldığım amzirme sütyenleri atlerinden taşıyor
1beden bile büyük alsam olurmuş ki 95bedenler yani :)))
hepinizi çooook öpüyorum kızlarr,kayınvalidemler var şuan daha uzun giricem biara şimdi onlarada ayıp olmasııınn,kendinize iyi bakın

selam kızlar bizde bugün doktora gittik nst ye girdik ama hala birşey yok:97: yalnız nst de 1 cm die birşey yazıodu bilgisi olan var mı yoksa 1 cm acıklık mı varayyy ben de ne sabırsız oldum artık ...ama gelsin artık bebişimmm son 5- 6 gün artıkk..

cucumdan haber geLmiş doğurmuş sınunda

Denizim çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine doğal yollarla atlatmaya çalış inş..

esracım 1 cm açılman varmış..hadi hayırlısı bakalım.."

cnm açıklığını görebilmesi için alttan muayene etmesi lazım doktorunun..

canım Allah bağışlasın. çok güzel bi doğum olmuş. tam sana yakışan bi doğum... senin gibi pozitif bi insandan böylesini beklerdim tam da. darısı başımıza inş. sarılığı varsa 3-4 gün sonra ortaya çıkar canım ama sürekli uyumuyosa problem yoktur inş. emzir bol bol bebişi ve kokla bizim için.

prensim geçmiş olsun nasılsın, dikkat et kendine...

cucunun doğum haberine çok sevindim. Allah onlara bağışlasın. inş hayallerindeki gibi olmuştur doğumu da. gelse de anlatsa bir an önce...

doğum yapan herkese Allah bağışlasın. doğurmayı bekleyenler başta esra, sonra haberok, fenerbahcemre ve günü dolan bütün arkadaşlar olmak üzere Allah hayırlı, güzel doğumlar nasip etsin inş. Hadi kızlar açın önümüzü artık...

yarin sabah doktor kontrolumuz var
erken yatiym bari
hemen sabah olsun
bakalim nstde bu sefer sanci cikacakmi???
yarin bu saatlerde gelirim insallah...

biz de bugün rutin kontrolümüzdeydik. 5 günde bir gidiyoruz ama hiçbir doğum emaresi yok henüz. yavrum büyüyo en azından. bu sefere 3110 gr dedi ki 3000 gr'ı geçsek yeter diye düşünmeye başlamıştım artık. çok şükür... nst'de en ufak bi sancı çıkmıyo. hani bahsediyosunuz ya hiç sancı hissetmiyorum ama nst'de sancı çıkıyo diye. işte ben de öyle hissedilmediği halde sancı gösteren nst cihazlarından istiyorum... 24'üne kadar beklemeye devam. aslında bu perşembe doğsun istiyorum biraz. aşure günü:) kız olsa adını da aşure koyardık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…