- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
Kızlar suyum geldiiiiiii!!!!!!!!!!!! Çok heyecanlıyım,doktorumu aradım hastanede buluşuruz dedi. Lütfen benim için dua edin. Bende Sinem'in birde Burcu'nun numarası var birine haber veririm. Allah yardımcımız olsun. Bende sizler için dua edeceğim.
Kızlar suyum geldiiiiiii!!!!!!!!!!!! Çok heyecanlıyım,doktorumu aradım hastanede buluşuruz dedi. Lütfen benim için dua edin. Bende Sinem'in birde Burcu'nun numarası var birine haber veririm. Allah yardımcımız olsun. Bende sizler için dua edeceğim.
kızlarrrr biliyosunuz bugün benim kontrolüm vardııı
herşey çok güzel dedi doktorum yalnız dün gece tansiyonum biraz normale göre yüksek çıkmıştı
13/9 gibi. tabi öönceden başımızdan geçenelri de biliyosunuz.
riske atmayalım biraz hastanede yatırıp takip edelim dedi.
eğer yükseklik devam ederse bebeği erken alabiriz dediler
şuan hastanedeyimmmm.
uamrım tansiyonum böle devam etmez.
bize dua edinn.
bebişime sağlıkla kavuşayım
ii geceler kızlarrr nasılsınız bakalım....ben yarın sbh 11 hastaneye gidiyorum...ve 1.30 da sezeryana griricem dualarınızı eksik etmeyin..
ii geceler kızlarrr nasılsınız bakalım....ben yarın sbh 11 hastaneye gidiyorum...ve 1.30 da sezeryana griricem dualarınızı eksik etmeyin..
Diziyi senin için özetleyeyim:
Aylin eve rest çekmişti ama dumura uğradı, dötüm dötüm eve geri döndü ve bence sonerin teklifini kabul edecek.
Berrin Ahmed le köprü üstlerinde fingirdeşti, filistinli abla filistine geri dönecekmiş..
Mete klasik olarak saykoya bağladı.. En son evi yaktı, kesin hapse girer.
"Caroline the çemcük" kesin o ekbere yanlış çantayı bıraktı ve paraları aldı.
"Ali the boynuzlu" evi alayım derken evinden oldu, emekli maaşına talim edip nafaka veremez halede gelir şimdi bu.
alemsin sen vallasabah sabah bu moralle beni güldürdün ya,allah da seni güldürsün,yüzünü hiç soldurmasın
günaydın kızlarrr.
Allaha şükür tansiyonum iyiiii
bebişim de çok iyi.
ama sabah nstde biraz sancım çıktı.
doktorum bu şkilde eve gönderemem dedi.
duruma göre takipteyiz şuan.
kızım heran gelebilir.
sonra bikez daha çekildi pek sancım çıkmadı.
bakalım bi sonrakinde çıkıcakmııııı
bence bugün olmyacak gib ama bakalım hayırlıı.
dua edin bizeee.
günaydın kızlarrr.
bebişim de çok iyi.
kızım heran gelebilir.
dua edin bizeee.
Allah ım neden benim görümcem böyle neden?? Eşim ona mail atmış zehirlendiğimi söylemiş, ondan gelen cevaba bakın!!
"aa neden zehirlendi, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu? şimdi nasıl, sezeryanla aldırın şu cocugu tehlikeli olmaya başladı."
Lafa bakın yaa, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu!!! Sanki ben bakamıyorum çocuğuma, sezeryanla alıp ona vericez!! Kendi çocuğu yazdan beri hasta ama o bakabiliyor ben bakamıyorum. Valla sinirlerimi bozuyor, yazık bana yaa. Yukarıda Allah var, ona havale ediyorum
İşin beni bozan kısmı eşimin bu maile gereken cevabı vermemesi
Ben bu maili nasıl okudum derseniz, eşim yeğeninin hala hasta olduğunu ve mailleştiklerini söyledi, bende merak ettim okuyabilirmiyim dedim o da oku dedi. Gerçi istemeye istemeye dedi ama izin aldım okumadan önce. Keşke okumasaydım offffffff offfffffffffffff
carna canım biilemiyourm.sanırım riske atmak istemiyo.kendi normal doğuma girmiyor normali asistnlar yapıyor dedi..ne istediğimi sordu bana bende durum neyi geektirise demişdim...duruma gore bakarız dedi...bugunde persembe ben ultrasoonda bakıcam duruma gorede cuma alırız dedi..kesin belli değil duruma gore dedi başka bişey demedi...biraza sorunluyduya benim gebelik belki ondandır..
yemek krizi yaşadıkta canım geç yazıyorum kusura bakma,bütün detayları gayet duygusal olmayan bi şekilde sırf detaylarıyla yazdım canım doğum hikayesi topiğinde,
epidurali ben istemedim doktor direk kendisi 4cm.den sonra beline katater takılıp epidurali alırsın dedi
bende tamam dedim ama ben 6cm.de aldım çünkü benim 0 açılmayken bisüre sonra birden 6 olmuştu
öle çıktık iğne için
ıkınmayla ilgili hiç bişey olmuyor
herşeyi hala hissediyorsun zaten sadece acı hissi olmadan yani %70 acıyı kesiyormuş epidural %30u hissediyormuşsun
direk çok yoğun bi şekilde kaka yapma isteği gibi oluşuyor o sırada ıkınılacak
onuda ağzını kapalı derin nefes alarak yapınca tam oluyor
yalnız nefes alışverişlerinize dikkat edin ben biara onu dengeleyemedim doktoru beklerken
10cm olmuştum artık
bebeğimin nefesleride ona bağlı olarak düştü biara
ebe hemen burnundan al ağzından ver diyerek uyardı beni hemen dengeledim
gaz soruları başlamadı canım yani gazı varsa direk öıkarıyo ya da çıkaramadımı 1-2 mızmızlanıyo bizde alıp uğraştıkmı çıkıyor
şuanlık çok kolay bi bebek 2saatte bir kendisi uyanıp ses çıkarıyo bizde emziriyoruz
tabi aralarda da hep emziriyorum en geç 2saat yani ama her saati kurduğumdan 10dk önce kendisi uyanıyor maşallah
ya benim hamileliktede sütlerim vardı ondan sanırım inanılmaz taştı göğüs kalkanı alıcam ama
sağmam lazım kesinlikle koltuk altlarım acıyor boynuma kadar şiştiler nerdeyse bebeğimin ağzından taşıyor çok korkuyorum azaltmamız lazım yani biraz
bende almadığıma pişman oldum ama yaşaraka alırım diyordum bazen gerek olmuyormuş ya
ekledim bide canım seni msn den yollarım sana bebişi :))
kızlar öpüyorum hepinizii kendinize çok iyi bakın yarın ilk doktor günümüz bakalım ne dicek masala dr.umuzz
günaydın kızlarrr.
bebişim de çok iyi.
kızım heran gelebilir.
dua edin bizeee.
herşey çok güzel dedi doktorum yalnız dün gece tansiyonum biraz normale göre yüksek çıkmıştı
şuan hastanedeyimmmm.
bize dua edinn.
şuan hastanedeyimmmm.
bize dua edinn.
günaydın kızlarrr.
bebişim de çok iyi.
kızım heran gelebilir.
dua edin bizeee.
Allahım yareppim, ne görümce ama .Ama sende hata tabi, bundan sonra dışarda yemek yerken yanında gıda mühendisi falan bulundur : ) ya da görümceni götür, ilk önce o yesin, sonra sen : )Olmadı müneccim falan ayarlasın sana.Uzaktan konuşmakla olmuyor.
Hepimizin başında 1 adet bu -insan kişilerinden var : ) idare edicez artık.En güzeli tınlamamak aslında.
Çok basit iyinin kıymeti anlaşılsın diye :) Bu arada benim görümcem yok ama olmasını isterdim eşimin ailesi yedeği bulunmayan cinsten.Evet önce ona yedireyim, ona bişey olmazsa ben yiyeyim ama kötülere bişey olmaz dimi
İşte neden var ki bu kişiler puuuuuuufffffffff!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?