2010 Aralık Anneleri

aaaayyyyyy cnmmmmm hadii insaallah sorunsuz biir dogum yaşarsın cnmmm güzell haberlerrgönder dualarımız seninle cnmmmm.rabbimmm saglıkla gelsinn yavrunn.Allahımmm bizimde o anları yaşamamızı nasip et rabbim.

Yaaaaa inanamıyorummmmm Hadi Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerini bekliyoruuzzzzz.
Bir avazda kolaylıkla doğurursun inşallahh canımmmmm

allah kolay doğumlar versin inşallah...

oyyy bir bebiş daha geliyor,allah tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

ah kıyamam sana canım benim..çok geçmiş olsun senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi hayırlısı ise öyle olsun..kendini doktoruna emanet etmekten başka yapacak bişey yok..

ii geceler kızlarrr nasılsınız bakalım....ben yarın sbh 11 hastaneye gidiyorum...ve 1.30 da sezeryana griricem dualarınızı eksik etmeyin..

dualarımız seninle su gibi aksın geçsin sağ salim kavuş evladına canım

alemsin sen vallasabah sabah bu moralle beni güldürdün ya,allah da seni güldürsün,yüzünü hiç soldurmasın

günaydın kızlarrr.
Allaha şükür tansiyonum iyiiii
bebişim de çok iyi.
ama sabah nstde biraz sancım çıktı.
doktorum bu şkilde eve gönderemem dedi.
duruma göre takipteyiz şuan.
kızım heran gelebilir.
sonra bikez daha çekildi pek sancım çıkmadı.
bakalım bi sonrakinde çıkıcakmııııı
bence bugün olmyacak gib ama bakalım hayırlıı.
dua edin bizeee.

kızımız yüzünü göstermeye nazlanıyor anlaşılan annnesi,belki yarın beraber doğururuz

Kız nası yani CAnım allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebişinle gel bakalım beklemedeyiz :)))

Hayırlısı canım sağlıkla sıhatle gelsin kızımız bakalım annesi.

BEnde sabah Nstye gittim herşey iyi.Gece yarım saatte kasılmalrım oldu sabaha kadar doktor güzel dedi doğuma hazırlanıyor dedi sevindirik oldum tabi Teyzenin biride senin göbek inmiş az kalmış dedi onada ayrı sevindim tabi

Allahım yareppim, ne görümce ama .Ama sende hata tabi, bundan sonra dışarda yemek yerken yanında gıda mühendisi falan bulundur : ) ya da görümceni götür, ilk önce o yesin, sonra sen : )Olmadı müneccim falan ayarlasın sana.Uzaktan konuşmakla olmuyor.

Hepimizin başında 1 adet bu -insan kişilerinden var : ) idare edicez artık.En güzeli tınlamamak aslında.

Canım kızma ama senin Doktor biraz da rahatına geldiği için sezeryan olmasını istemiş.Ama hayırlısı olsun, sağ sağlim alda kucağına bebeğini önemli olan bu.

Canım ne kusuru ilk önce ''can'' : )

Epidural normal doğum da en çok ıkınma ile ilgili sorun yaşanıyormuş.Gerçi herkesin tecrübesi çok farklı.Bakalım yaşayıp görücez artık.Fakat, genel anlamda tavsiye ediyor musun? (ediyorsun gibi geldi :)) Bende en çok nefes alıp vermede bir sorun yaşayacakmışım gibi geliyor, sanki yapamıyacağım , bebeğimi riske atmaktan çok korkuyorum bu yüzden.

Şu an evet en rahat dönemleri yiğenimden biliyorum, emer, gaz çı varsa çıkarır, uyur : ) daha maraton başlamadı yani.İnşaallah hep böyle devam eder , sorunsuz bir bebiş, Annesinin kuzusu olur : )

Göğüs kalkanıda almadım ben yaa.Fazla şişmedi benim göğüsler, doğumdan sonra da gerek kalmaz herhalde dedim.Ama ben alayım.Hatta emzirme sütyenini bile 85 alacaktım son anda 90 aldım : )

Hikayeni de okuyorum hemen.

Canım tansiyonun çıkmış , neyse şimdi normale dönmüş çok geçmiş olsun canım.Üzdün mü sen kendini?

Hayırlısı olsun , sağ sağlim gelsin de ,ne zaman isterse gelsin.

Aaaaa, Pelin'de pırtlatıcak galiba, galibası yok öyle öyle : )

Hayırlı olsun, Bir avazda kurtulursun inşaallah.

Bizde patladık ama artık burada

cnm gecmiş olsun kendine dikkat et bebegini içinde senin içinde hayırlısı neyse o olsun dualarımız sizinle

ii geceler kızlarrr nasılsınız bakalım....ben yarın sbh 11 hastaneye gidiyorum...ve 1.30 da sezeryana griricem dualarınızı eksik etmeyin..

allah yardımcın olsun iysallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına

oooooobi bebiş daha geliyo allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun iysallah darısıda bizlere olsn
:26:

Son düzenleme:
herkese slm
denizim geçmiş olsun neyseki sorun yokmuş dikkat et kendine.
pelin sıra falan dinlemem dedin ve öylede yapıp sıramızı kaptın cadı Allah kolaylıklar versin inşallah rahat bir doğum olur.

Rabbim ikinizi de korusun inşallah ...Benimde tansiyon problemim oldu 1.5 haftadır.doktorum alfamet diye bir tansiyon ilacı verdi onu kullanıyorum ve tamamen tuzsuz yiyorum.Ona rağmen bugün şimdi ölçtüm 133-84 çıktı.Aslında korkulacak bir şey yok dedi doktorum tabi bütün tahlillerimi de yaptı ,şükür hiç bir şey yok...Ama kontrol altında tutalım dedi çünkü normalde tansiyon problemim yoktur.Doğuma yakın olduğum için olabilirmiş böyle ve tansiyonunu düşürmek için evde uğraşma dedi hastahaneye gel biz takip edelim dedi.Ama şimdilik gerek görmüyorum.İnşallah senin de problemin kalmaz,hikayeni daha önce paylaştığın için biliyorum ,sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Günaydıınnn, tansiyonun düzelmiş sevindim Aman sancılanma, gribin ne alemde? O da geçsin inş öyle doğurursun zamanında

Evet önce ona yedireyim, ona bişey olmazsa ben yiyeyim ama kötülere bişey olmaz dimi
İşte neden var ki bu kişiler puuuuuuufffffffff!!

Evet önce ona yedireyim, ona bişey olmazsa ben yiyeyim ama kötülere bişey olmaz dimi
İşte neden var ki bu kişiler puuuuuuufffffffff!!
Çok basit iyinin kıymeti anlaşılsın diye :) Bu arada benim görümcem yok ama olmasını isterdim eşimin ailesi yedeği bulunmayan cinsten.Çok iyiler bana bir şey olacak diye gözümün içine bakıyorlar.Hepsini çok seviyorum Rabbim herkese böylesini nasip etsin diye dua ederim hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…