2010 Aralık Anneleri

Denizim16,güle güle büyüt bebişini,senin adına ne kadar çok sevindiğimi anlatamam.Çok mutlu ol emi hem de çok,Yağmur'un sana bereket,huzur ve bütün mutlulukları getirsin.Allah analı-babalı büyütsün.Bundan sonra sevinçten olsun ağlamaların sadece...Kocaman maşaallah sana ve bebişine

Arkadaşlar çok duygulandım gerçekten,Allah herkese analı-babalı ,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Mis gibi kokularını içinize çekin,doya doya çıkarın uykusuzluğun bile tadını,gazlarını,gülümsemelerini,emekleme,diş çıkarma dönemlerini zira çok çabuk büyüyorlar çok....

denizimde doğum yapmış çok sevindim ya bebeklerimizin çoğu geldi Maşallah

Bizde bebeğimizin adına sonunda karar verdik Melis Sena oldu.Aslında 2 isim ilerde karışık olabilir ama hayırlısı

ay birazcık kayboldum sıram çalındı yine yaneyse acelem yok 40+2 daha bugün sağlıkla gelsin bebeğim gerisi mühim değil.
pandam çok şükür öncelikle caanım.Allah analı babalı büyütsün .
bu arada denizim in haberini alınca şok oldum şaka olabilir falan dedim o derece.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı geride kalanlara....

slm kızlar ...
ben geldim...
amanda aman 10günde neler neler olmuş ya geçmişe bakmadım ama bi çok bebeğimiz oolmuş..
onlardan biride benim benim oğluşumda 8 aralıkta geldi dünyaya çok şükür sağlıklığız..
hatta sarılığımızı bile atlattık 2 gün küvözde yattık..
çok şşükür şimdi iiyiz...
sizler nasılsınız bakalım kimler kaldı doğum yapmayan...

gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin yavruna da sizede.çoğu pırtlattı topiktekilerin bi avuç bişey kaldık geride.

gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin yavruna da sizede.çoğu pırtlattı topiktekilerin bi avuç bişey kaldık geride.

Giden gider kalan sağlar bizimdir

Harbiden doğuranlar takvimini değiştirsin, artık kim doğurdu kim doğurmadı kafam karıştı:26: Bide doğurmayanlar hergün yoklama alalım

Ah canım,baakıyorum artık sen pes etmişsin Doğurma hırsını kaybetmişsin Olsun cannım olsun,bak ben sen sana eşlik ediyorum hala

YEniden hoşgeldin aramıza canım,sende anlat doğum hikayenide giderelim merakımızı..

Giden gider kalan sağlar bizimdir

Harbiden doğuranlar takvimini değiştirsin, artık kim doğurdu kim doğurmadı kafam karıştı:26: Bide doğurmayanlar hergün yoklama alalım

Ben burdayım,doğurmadım ve sağ sağlim hala ayaktayım

Pelin87 doğum yapmış, oğlu yanındaymışşş. Gözleri aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün

Şimdi sporstar arayıp haber verdi, detay öğrenirsem yazarımmm canlarımmmm. Darısı da bizlere olsun inşallaaahh.

herkes birer birer doğurdu maşallah.kimsecikler kalmadı. tüm doğum yapanların gözleri aydın olsun bebeişleriyle sağlıklı uzun ömürler

ya burdaki doğuranların cesaretleri beni hayrete düşürüyor ben zaman yaklaştıkça cesaretimi kaybediyorum artık sadece doğum sırasında herhalde bi güç gelir diye kendimi teselli ediyorum

ya burdaki doğuranların cesaretleri beni hayrete düşürüyor ben zaman yaklaştıkça cesaretimi kaybediyorum artık sadece doğum sırasında herhalde bi güç gelir diye kendimi teselli ediyorum

Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,hayırlı uzun ömür versin inşallah..Sevgili muhabirimiz ayrıntıları bekliyoruz

amaaaaandoğurup ne yapıcam doğuranların başı göğemi erdi sankim
Ay di mi ama,oh bak biz ne güzel keyif yapıyoruz hala

herkes birer birer doğurdu maşallah.kimsecikler kalmadı. tüm doğum yapanların gözleri aydın olsun bebeişleriyle sağlıklı uzun ömürler

Aşk olsun ama,biz varız daha burda,topiğe ayıp olmasın diye doğurmuyoz daha bak

merak etme seninki de eli kulağında :) bişey sorucam acaba normal doğum yapanlar bir kaç gün önceden kendilerinde bi farklılık hissetti mi

gozun aydin canim, sende allaha sukur kurtuldun, bebise allah sihatli uzun omurler nasip etsin..

gozun aydin, bebisin kafasi bayagi asagidaymis siradki senmisin yoksa
Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.
en sona ben kaliyorum derken, bizleri solladi
yagmura allah anali babali uzun ve saglikli omurler nasip etsin...

gozunuz aydinn canim, sarilikta gecmis...oglusa allah uzun saglikli omur versin

ooo doguran dogurana..
allah anali babali buyutsun...

amaaaaandoğurup ne yapıcam doğuranların başı göğemi erdi sankim

dimii yaaa

bizimde dun kontrolumuz vardi, hersey yolunda, gunumuz yaklasmasina ragmen hic bir faaliyet yok, rahim agzi hala kapali cuma gunune kadar gelmezse nst'ye gidecem, sonra yine pazartesine kadar gelmezse yine nst...
rahim agzinda yumusama olmadigi için sunni sancida vermek istemiyo
oglusa gelince 3500gr olmus, boyunu artik soyleyemiyo sadece fl 80.4diye gordum ekranda, 50santimin ustunde olacagi kesin dedi...
suyumuz azalmaya baslamis ama hala sipam cok hareketli, basi asagiya biraz daha inmis,
vajinaya dogru hissedilen sancilar bebgin rahim agzini zorlamasiymis
birde dogumu baslatabilecek onemli etkenlerden biri iliskiymis

gözün aydın cnm.Sağlıkla sıhhatle büyüsün inş annesi kuzun

maşallah cnm bebişine

Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.

amamnınnnnnnnnnnnnnnnn yahuuu maşallah denize de peline de.
gelmiş cimcimeler
ikisinin de gözü aydın olsun inş.
Darısı bize artık yaaaa

Dilemcim maşallah kuzunun kilosuna inş gelsin annesii artıkk

ohhh maşallah kocaman olmuş bebiş.doğumu başlatacak önemli etkenlerden diğerlerinelermiş acaba kendim için soruyosam ne olayımmerak yaptım sadece. ilişki beni bozar çünkü ay insan korkar ya ben en azından çok korkuyorum bebek aşağı inmiştir Allah korusun zarar görür falan abartıyomuyum acaba.:130:

Dilemcim maşallah kuzunun kilosuna inş gelsin annesii artıkk

deneyebilirsiniz dedi tabii uzun zamandir kardes kardes yasadigim esim cok memnun oldu bu duruma

dun gece vajinaya giren bi agriyla uyandim esim bile uyandi sesime, o andan beri yumurta aki gibi akintim var, acaba nisanmi geliyoki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…