Grip oldum bebeğime geçti rahat nefes alamıyor moralim bozuk dua edin teyzeleride çabuk atlatsın
ya ne zaman dğum yapıcaz biz:26: hem bi korku hem heyecan. arada ağrı sızı olunca bi ah diyorum eşim benden önce atlıyorakşam hadi doğur da sevelim canım sıkıldı diyor. çağırarak gelseydi o mu hamile ben mi anlamadım
bide doğurunca görürsün gelsin istiyodun ama kalsaydı karnımda dersin diyolar ya sinir oluyorum.... gelen giden karışırsa doğumdan sonra offkv falan çok bilmiş şunu yap bunu yap takmış kırmızı tülbente batıl inanç ya kırmızı kırmızı
sarı tülbenti duymuştum da kırmızıyı hiç duymadım. o ne içinmiş. yılbaşı çocuğu diye mi:)
tam 4o haftalık olduk. nstye girdim. çok şükür sonunda 1 adet 50'lik sancı çıktı. bi anlamı yok tabi ama olsun, ilk bu... neden bilmiyorum doktorum son gününü 24'ü kabul ediyo ve büyük ihtimalle o güne kadar da doğmayacak dedi31'ine kadar bekleyeceğiz. doğmazsa o zamanki muayene sonucuna göre suni sancı veya sezeryan... böylece ilk defa sezeryan kelimesini de kullanmış oldu, umarım gerek kalmaz...kalp atışlarımız iyi çok şükür...
hastaneden çıkınca sağlık ocağından aradılar, gittim hemen. kalp atışlarını dinledik yine. iyi dedi ebemiz. bir de elle muayene etti ve bebek kanala yerleşmiş dedi. kanal rahat geldi herhalde daha neyi bekliyo anlamadım ki?!? sonuç olarak beklemeye devam ediyoruz...
nerdilcim gözün aydın, Allah bağışlasın...
carnacım inş hayırlısıyla doğurmuşsundur.
dilemcim güzel haberlerini bekliyorum.
doğuramayan kader arkadaşlarım Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin:)
slm hanımlar
ben geldim
Hoşgeldin büyüttün bebişi geldin dimi :))
Ay canım inşallah kendiliklerinden gelirler de annelerini kestirmez bizim bebişler :))
evet
ama daha 40 mız çıkmadı teyzesi
inşaallah canım. kendiliklerinden ve mümkünse bi an önce gelsinler artık... şu doğumu tetikleyen yöntemlerden bikaçını denedim ama kar etmedi. ahududu çayını mı denesem diyorum...
canlarım ben çıkıyorum
hoşcakalın
dört gözle doğurmayı bekleyenler allah bir avazda doğmasını nasip eyler
inş
doğmurmuş olan annelerede sağlıklı bir şekilde bebeklerini büyütürler
inş
herkesi öpüyorum anneme geldikçe girerim artık nete
aynen yabide sürekli iç çamaşırına bakıyo musun belki nişan gelmiştir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?