2010 Aralık Anneleri

kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?

Nerdil doğum yapmış hayırlı olsun CArna doğuma gitmiş ne güzel sağlıkla alsın bebişini kucağına bizde kalalım böyle doğuramayan aralık anneleri olarak

ya ne zaman dğum yapıcaz biz:26: hem bi korku hem heyecan. arada ağrı sızı olunca bi ah diyorum eşim benden önce atlıyor akşam hadi doğur da sevelim canım sıkıldı diyor. çağırarak gelseydi o mu hamile ben mi anlamadım

tam 4o haftalık olduk. nstye girdim. çok şükür sonunda 1 adet 50'lik sancı çıktı. bi anlamı yok tabi ama olsun, ilk bu... neden bilmiyorum doktorum son gününü 24'ü kabul ediyo ve büyük ihtimalle o güne kadar da doğmayacak dedi 31'ine kadar bekleyeceğiz. doğmazsa o zamanki muayene sonucuna göre suni sancı veya sezeryan... böylece ilk defa sezeryan kelimesini de kullanmış oldu, umarım gerek kalmaz...kalp atışlarımız iyi çok şükür...

hastaneden çıkınca sağlık ocağından aradılar, gittim hemen. kalp atışlarını dinledik yine. iyi dedi ebemiz. bir de elle muayene etti ve bebek kanala yerleşmiş dedi. kanal rahat geldi herhalde daha neyi bekliyo anlamadım ki?!? sonuç olarak beklemeye devam ediyoruz...

nerdilcim gözün aydın, Allah bağışlasın...

carnacım inş hayırlısıyla doğurmuşsundur.

dilemcim güzel haberlerini bekliyorum.

doğuramayan kader arkadaşlarım Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin:)

aynen ya bide sürekli iç çamaşırına bakıyo musun belki nişan gelmiştir diye

bide doğurunca görürsün gelsin istiyodun ama kalsaydı karnımda dersin diyolar ya sinir oluyorum.... gelen giden karışırsa doğumdan sonra off kv falan çok bilmiş şunu yap bunu yap takmış kırmızı tülbente batıl inanç ya kırmızı kırmızı

sarı tülbenti duymuştum da kırmızıyı hiç duymadım. o ne içinmiş. yılbaşı çocuğu diye mi:)

Ay canım inşallah kendiliklerinden gelirler de annelerini kestirmez bizim bebişler :))

Ay canım inşallah kendiliklerinden gelirler de annelerini kestirmez bizim bebişler :))

inşaallah canım. kendiliklerinden ve mümkünse bi an önce gelsinler artık... şu doğumu tetikleyen yöntemlerden bikaçını denedim ama kar etmedi. ahududu çayını mı denesem diyorum...

canlarım ben çıkıyorum
hoşcakalın
dört gözle doğurmayı bekleyenler allah bir avazda doğmasını nasip eyler
inş
doğmurmuş olan annelerede sağlıklı bir şekilde bebeklerini büyütürler
inş
herkesi öpüyorum anneme geldikçe girerim artık nete

inşaallah canım. kendiliklerinden ve mümkünse bi an önce gelsinler artık... şu doğumu tetikleyen yöntemlerden bikaçını denedim ama kar etmedi. ahududu çayını mı denesem diyorum...

Yok canım ben denemiyorum bişey artık gelsinde demiyorum ben öyle dedikçe ters tepiyor galiba :)) Beyimizin keyfi ne zaman isterse sadece babası evdeyken gelsin Sağlıkla hayırla gelsinlerde :)

Görüşürüz canım.

aynen ya bide sürekli iç çamaşırına bakıyo musun belki nişan gelmiştir diye

tuvalette yapıyorum gözüm hep çamaşırımda :) bi de dünden beri sanki harekette bi azalma var gibi. çok hareketli bi bebek olduğu için dikkatimi çekiyor aslında kilolu ve hızla kilo alan bi bebek hareketlerinin azalması normal heralde. aman ne bileyim böyle kendimizi dinliyoruz sürekli allah hayretsin!

selam kızlar gadife sezeryana girdii haberiniz olsun diye yazdımm bebeği iri olduğu için ameliyata almış doktorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…