kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?
selam kizlar
herkes uyuyo galba
bende eve yeni geldim
dun sabah kontrole gittim
nstde ilk defa 70lik sancim cikti
oda benim gun icinde bi kac kere yasadigim sanciydi iste
cok meshuuuuur cati muaynesinide olduk
korkulcak bisi diilmis bosuna tedirgin olmusum
yapi olarak normal doguma cok musaitmisim sukurki
herhangi bi engel yokmus
ve rahim yumusamis
hatta dr istesem seni simdi 3-4 saatte dogurturum dedi
haftaya saliya randevu yaziyorum ama daha once gelme ihtimalin var dedi
yuruyus yap ililk suyla banyo yap ve karninada su tut dedi
bide parise gitmek serbest dedi
artik dogumu tetikleyebiliriz dedi
bence ben bi haftaya kalmaz dogururm gibi hissediyorum
hayirlisi bakalim:97:
nerdil dogum yapmis hayirli olsun bu arada...
yok canim maalesef henuz dogurmadim
kayinvalidemde kaldim dun aksam
ama sanki dogurcam gibi geliyo
karnim asagi indi ve
icerden vajinaya dogru batmalar oluyo
sancida oluyo arada bir
umudum var yani simdilik
sen naptin?
kafayi siyircam,yada siyirdimda denebilir, bende hala tik yok, bugun sabah gelip gecen agrilar oylesineymis,nst'de hafif hafif kiprasma var ama dogum icin hala cok yetersiz(suni sanci bile ise yaramaz bosuna agri cekersin dedi), rahim disdan hafif acilmis ama daha iceri dogru acilma baslamamis, ebe muayene ederken eger aciklik azda olsaydi plasentani biraz oynatirdik dedi(nasil oluyosa artik)
neyse sonra doktorumu aradim cumaya yine nst dedi, ve artik cuma gunu hala bisey yoksa onumuzdeki haftaya biseyler dezneriz dedi bana sanki oyle geliyoki sonumuz sezeryan masasinda bitecek
isin en komik tarafi gun gectikce inmesi gereken bebis iyici cigerlerime yukseldi, kaburgalarimda cok fena agrilar var, kesin yolu sasirdi
ben başladımmm
çünkü gece çok uyanıyorr ama her dakka açolmadığıı içinn karın doyduktann sonraa mızırdanıyorsaa veriyorumm,bende nuck kauçuklu aldımm,hemen aldıı
canım ben önceden almıştım bebedorun silikon chicconun kauçuk damaklılarını. 2.akşamdan verdik, kauçuğu aldı, o biraz daha küçük, diğeri midesini bulandırıyo kusacak gibi yapıyo. ama chiccodan çok memnunuz. uyurken rahat oluyo,emzirdikten sonra gazını çıkarırken uyanıyo, emziği veriyoruz rahat dalıyo uykuya, uyanıkken pek almıyo...kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?
canım ben önceden almıştım bebedorun silikon chicconun kauçuk damaklılarını. 2.akşamdan verdik, kauçuğu aldı, o biraz daha küçük, diğeri midesini bulandırıyo kusacak gibi yapıyo. ama chiccodan çok memnunuz. uyurken rahat oluyo,emzirdikten sonra gazını çıkarırken uyanıyo, emziği veriyoruz rahat dalıyo uykuya, uyanıkken pek almıyo...
benmiki beğenmedi canım emziğini
doyduktan sonra ağzı aranınca boş emiyor o da gaz
yapıyor, ben de o yüzden istedim emziği...
kauçukluyu denemedim daha onu deniyim ben de.
hatta annem bala bandırdı verdi emziği
akıllı balı yalayıp attı emziği..
anneme dedim senden daha akıllı:))
canım 1 yaşına kadar bal yasak. sakın vermeyin bi daha alerji yapabilir... ayrıca 1 yaşına kadar normal süt ve tuz da yasak aklınızda olsun...
evet canım ya konuşmuştuk bunu
nasıl unuturum yaaaa
içim nasıl sızladı biliyo musun...
sağol cnm ya anneme de sıkı sıkı tembih etmem lazım...
annem daha temkinli
ama sanırım kayınvaldem benden gizli şeyler de verdi burdayken
aç kaldığını düşünüp halbuki emiyor yavrum..
bişey olmaz inş. illa olacak diye değil zaten tedbir amaçlı vermiyoruz. senin kayınvaliden veriyomuş yine benim annem veriyodu gizli gizli. karpuz suyu vermişti oğluma. çok kızmıştım. karpuz bana bile gaz yapıyo yani düşün:) yaz bebeğiydi oğlum, içi yanarmış... kayınvalide ve görümceye yine sözüm geçiyo benim de anneme hiç geçmiyo ya, dinlemiyo beni:)
40+1 ile uzatmaların ilk gününde yoklamada hala burdayım. sancı falan yok ama çok yorgunum. oğlum ateşlendi bütün gece onun başındaydım. bugün doğurmam inş. ne ıkınacak gücüm var ne de oğlumu kimseye emanet edebilirim bu haldeyken. tam olarak düşmedi ateşi bi türlü. şimdi uyuyakaldı yavrum, uyanınca doktora götürcez...
benmiki beğenmedi canım emziğini
doyduktan sonra ağzı aranınca boş emiyor o da gaz
yapıyor, ben de o yüzden istedim emziği...
kauçukluyu denemedim daha onu deniyim ben de.
hatta annem bala bandırdı verdi emziği
akıllı balı yalayıp attı emziği..
anneme dedim senden daha akıllı:))
selam sekerler
hala dogurmadim merak etmeyin
sirami bekliyorum
tedbirden bahsetmişken sevgili taze annelerim lütfen bebeğinizin her bezini dikkatlice inceleyin (o an fırsatınız yoksa atmayıp kenara koyun sonra inceleyin) sümüksü yapı veya kan görmeniz durumunda hemen doktorunuzla temasa geçin. ben acemi olduğum için hiç aklıma gelmezdi annem oğlumun her bezini inceledi ve iplik gibi çok az miktarda kan gördük fisür gibi basit bir gerekçeyle olabileceği gibi alerji göstergesi de olabiliyormuş. nitekim benim oğlumda başka hiçbir gösterge olmadığı halde bu kanın inek sütü alerjisinden (her tür süte aslında ama adı böyle) kaynaklandığı tespit edildi ve süt alerjisi diğer alerjiler gibi sadece döküntüye değil allah korusun çok daha beter sonuçlara neden olabiliyormuş, o yüzden lütfen "foklarında boncuk kontrolü" yapınız
bu arada tüm doğuranlar sağlıkla büyütsünler, sırasını bekleyenler sağlıkla doğurup büyütsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?