2010 Aralık Anneleri

kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?

ben başladımmm
çünkü gece çok uyanıyorr ama her dakka açolmadığıı içinn karın doyduktann sonraa mızırdanıyorsaa veriyorumm,bende nuck kauçuklu aldımm,hemen aldıı

okumadınmı canımm bizim topikk parise gittim demiyecekk çiçek suladım dicekmişş küçükprens yazmıştııı

Günaydın güzel anneler Erken kalktık azcık geri yatarız ama büyük ihtimal.Bizde tık yok hala bakınım dedim bi :))

yok canim maalesef henuz dogurmadim
kayinvalidemde kaldim dun aksam
ama sanki dogurcam gibi geliyo
karnim asagi indi ve
icerden vajinaya dogru batmalar oluyo
sancida oluyo arada bir
umudum var yani simdilik
sen naptin?

HAdi canım bugün senden güzel haberler beklemekteyim :)) Bizde şekil a Tık yok Dilem doğur artık bacım bugün sende pırtlatıverirsin inşallahhhh :))

slm bende geldim yoklamaya malasef yok yazmayın beni.kimsecikler girmiyo artık eskiden saatlerce geçmişi okurdum şimdi 2 sayfa ya birikiyo yada birikmiyo.dilemcim takma kafana gelecektir bebek.bana da öyle geliyo sabah uyandığımda bebek kursağımda sanki iyice yukarıda ve semsrt top gibi duruyo toplanıp akşama doğru aşağı doğru iniyo ertesi sabah yine aynı bence yerçekimi
bebişleri olan anneler gözünüz aydın.Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah.(nerdil,ilfa,esrasur hatırladıklarım hatırlayamadıklarım kusura bakmasın psikolojim bozuldu millete tarih vermekten)

fenerbahCemre,tellinaz, cucu Selam kızlar

Cucum nasılsın bebiş nasıl anlat bize :))))

Ah canım benim, 40+5 te doğurmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İnsan stres oluyo, biran önce olsun bitsin istiyo ama boşuna stres yapma çünkü meleğinin gelmeye niyeti yoksa sen kendini de parçalasan fayda etmiyo. Biz de bebiş gelmeyince sezeryana başvurduk ama tabi benim çatı sorunum da vardı, bebeğe göre çatım dar olduğu için sezeryanı tercih ettim, hem de sezeryandan o kadar tırsarken... Hayırlısı olsun, inşallah meleğin daha fazla bekletmez...

ben başladımmm
çünkü gece çok uyanıyorr ama her dakka açolmadığıı içinn karın doyduktann sonraa mızırdanıyorsaa veriyorumm,bende nuck kauçuklu aldımm,hemen aldıı

benmiki beğenmedi canım emziğini
doyduktan sonra ağzı aranınca boş emiyor o da gaz
yapıyor, ben de o yüzden istedim emziği...
kauçukluyu denemedim daha onu deniyim ben de.
hatta annem bala bandırdı verdi emziği
akıllı balı yalayıp attı emziği..
anneme dedim senden daha akıllı:))

kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?
canım ben önceden almıştım bebedorun silikon chicconun kauçuk damaklılarını. 2.akşamdan verdik, kauçuğu aldı, o biraz daha küçük, diğeri midesini bulandırıyo kusacak gibi yapıyo. ama chiccodan çok memnunuz. uyurken rahat oluyo,emzirdikten sonra gazını çıkarırken uyanıyo, emziği veriyoruz rahat dalıyo uykuya, uyanıkken pek almıyo...

aaaa siz ne güzel oluşturmuşsunuz sistemi.
emiyo gazdan sonra uyanıyor gene ağzı aranıyor dön başa...
denicem ben de canım şu kauçuğu hemen kaynatıp.
aynı ben de chicconun kauçuğunu aldım..

canım 1 yaşına kadar bal yasak. sakın vermeyin bi daha alerji yapabilir... ayrıca 1 yaşına kadar normal süt ve tuz da yasak aklınızda olsun...

canım 1 yaşına kadar bal yasak. sakın vermeyin bi daha alerji yapabilir... ayrıca 1 yaşına kadar normal süt ve tuz da yasak aklınızda olsun...

evet canım ya konuşmuştuk bunu
nasıl unuturum yaaaa
içim nasıl sızladı biliyo musun...
sağol cnm ya anneme de sıkı sıkı tembih etmem lazım...
annem daha temkinli
ama sanırım kayınvaldem benden gizli şeyler de verdi burdayken
aç kaldığını düşünüp halbuki emiyor yavrum..

40+1 ile uzatmaların ilk gününde yoklamada hala burdayım. sancı falan yok ama çok yorgunum. oğlum ateşlendi bütün gece onun başındaydım. bugün doğurmam inş. ne ıkınacak gücüm var ne de oğlumu kimseye emanet edebilirim bu haldeyken. tam olarak düşmedi ateşi bi türlü. şimdi uyuyakaldı yavrum, uyanınca doktora götürcez...

bişey olmaz inş. illa olacak diye değil zaten tedbir amaçlı vermiyoruz. senin kayınvaliden veriyomuş yine benim annem veriyodu gizli gizli. karpuz suyu vermişti oğluma. çok kızmıştım. karpuz bana bile gaz yapıyo yani düşün:) yaz bebeğiydi oğlum, içi yanarmış... kayınvalide ve görümceye yine sözüm geçiyo benim de anneme hiç geçmiyo ya, dinlemiyo beni:)

tedbirden bahsetmişken sevgili taze annelerim lütfen bebeğinizin her bezini dikkatlice inceleyin (o an fırsatınız yoksa atmayıp kenara koyun sonra inceleyin) sümüksü yapı veya kan görmeniz durumunda hemen doktorunuzla temasa geçin. ben acemi olduğum için hiç aklıma gelmezdi annem oğlumun her bezini inceledi ve iplik gibi çok az miktarda kan gördük fisür gibi basit bir gerekçeyle olabileceği gibi alerji göstergesi de olabiliyormuş. nitekim benim oğlumda başka hiçbir gösterge olmadığı halde bu kanın inek sütü alerjisinden (her tür süte aslında ama adı böyle) kaynaklandığı tespit edildi ve süt alerjisi diğer alerjiler gibi sadece döküntüye değil allah korusun çok daha beter sonuçlara neden olabiliyormuş, o yüzden lütfen "foklarında boncuk kontrolü" yapınız
bu arada tüm doğuranlar sağlıkla büyütsünler, sırasını bekleyenler sağlıkla doğurup büyütsünler inşallah

Seni aradı gözlerim hemen, aman hastayken doğurma ben o kadar aç ve susuz ve yorgun kalmıştım ki gerçekten ıkınmakta zorlandım, epey cebelleştim pırtlatıcam diye. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:

Bizim çocuk doktoru emzik kesinlikle vermiyoruz dedi fıstık, özellikle bal bir yaşından önce yasak. Gerçi sonra Beraser de yazmış.

selam sekerler
hala dogurmadim merak etmeyin
sirami bekliyorum

Artık seninde sıranı savma vaktin geliyor, Allah güç kuvvet versin sağlıkla doğur inşallah.

Teşekkürler uyarı için, bizde arıyoruz o boncukları Allah korusun hepsini ama bişey sorucam inek sütünü siz mi içtiniz de bebeğe alerji yaptı, yoksa bebeğe mi içirdiniz??

Selam vermeden konulara daldım, başım ağrıyor ve uykusuzum çok yoruldum, sürekli ağlayasım geliyor ve çabuk sinirleniyorum Depresyonun adını anmak istemiyorum. Umarım bu günleri çabuk atlatırımmm aaahh ahhh ana gibi yar olmazmış hakikaten, annelerimizin hakkını ödeyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…