2010 Aralık Anneleri

buraxkan naber kız? biz aynı gun dogurmuşuz,yeni farkettim...ya benim gögüslerim hala iyileşmedi ölüyom yaaaa....

Grip oldum bebeğime geçti rahat nefes alamıyor moralim bozuk dua edin teyzeleride çabuk atlatsın
gecmiş olsun canım,gecer ınsallah hayırlısıyla...
kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?

benim kız almıyo emziği çoktan denedim ama malesefff...

aman kullanıom yok gecmıo benimkiler ya...

gsu canım bende doğumdan sonra cok cektim gögüslerimden ucları yara oldu şişti sütüm gelmedi sezaryandan cekmedim bu kadar kullanmadığım krem kalmadı en son bi arkadaşım evicap diye bi e vitamini önerdi bana fiyatıda gayet uygun 5 ytl böyle kücük kücük hap seklinde ama ici sıvı dolu onu gögsünün ucuna sıkıyosun bana iyi geldi suan yara felan yok cok şükür sende bi dene istersen canım

kızlar napıyonus bakalım :86: ben öğlenden beri yürüyorum belki doğururum diye ama ne gelen var ne giden :97: bu arada hapsuruk 2 gündür girmedi doğurdumuki acaba :96:

kızlar napıyonus bakalım :86: ben öğlenden beri yürüyorum belki doğururum diye ama ne gelen var ne giden :97: bu arada hapsuruk 2 gündür girmedi doğurdumuki acaba :96:

al bendende o kadar
bugunde kontrolum vardi daha kanala girmemis az bisey girmis dedi
42 haftaya kadar kendi gelmezse sunu sanciyla dogumunu yaptiririz dedi
sislerimi sordum bol su ve icecek ic dedi ayakalarini otururken uzatarak otur dedi
bakalim bekliycegiz artik

kızlar slm ben geldimm..geç oldu ama..15.12.2010 saat 14,30 da doğum yaptım...alperen adını verdiğimiz 3kilo 100 gr 49cm boyunda gayet sağlıklı bi oğluşuz oldu..geçmişe hiç bakamadım..doğuranlara gözü aydın diorum bekleyenlerin darısı başına diorum.ve ii geceler diliorum herkese..

HAyırlı olsun canım Allah analı bablı büyütsün.

evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım 20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....

evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım 20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....

gozunuz aydin taze anneler
bebislerede allah saglikli uzun omurler versin
darisi biz dogurmayi bekleyenlere

Gözün aydın canım.Allah analı bablı büyütsün.Allah mutluluğunuzu bozmasın. Darısı başımıza :))

selam kizlar
herkes uyuyo galba
bende eve yeni geldim
dun sabah kontrole gittim
nstde ilk defa 70lik sancim cikti
oda benim gun icinde bi kac kere yasadigim sanciydi iste
cok meshuuuuur cati muaynesinide olduk
korkulcak bisi diilmis bosuna tedirgin olmusum
yapi olarak normal doguma cok musaitmisim sukurki
herhangi bi engel yokmus
ve rahim yumusamis
hatta dr istesem seni simdi 3-4 saatte dogurturum dedi
haftaya saliya randevu yaziyorum ama daha once gelme ihtimalin var dedi
yuruyus yap ililk suyla banyo yap ve karninada su tut dedi
bide parise gitmek serbest dedi
artik dogumu tetikleyebiliriz dedi
bence ben bi haftaya kalmaz dogururm gibi hissediyorum
hayirlisi bakalim:97:
nerdil dogum yapmis hayirli olsun bu arada...

Hoşgeldin canım.Bizde seni gelmeyince doğurdu sandık Bakalım yarın doktor bize ne diyecek heyecanla beklemkteyiz :))

Hoşgeldin canım.Bizde seni gelmeyince doğurdu sandık Bakalım yarın doktor bize ne diyecek heyecanla beklemkteyiz :))

yok canim maalesef henuz dogurmadim
kayinvalidemde kaldim dun aksam
ama sanki dogurcam gibi geliyo
karnim asagi indi ve
icerden vajinaya dogru batmalar oluyo
sancida oluyo arada bir
umudum var yani simdilik
sen naptin?

kafayi siyircam,yada siyirdimda denebilir, bende hala tik yok, bugun sabah gelip gecen agrilar oylesineymis,nst'de hafif hafif kiprasma var ama dogum icin hala cok yetersiz(suni sanci bile ise yaramaz bosuna agri cekersin dedi), rahim disdan hafif acilmis ama daha iceri dogru acilma baslamamis, ebe muayene ederken eger aciklik azda olsaydi plasentani biraz oynatirdik dedi(nasil oluyosa artik)
neyse sonra doktorumu aradim cumaya yine nst dedi, ve artik cuma gunu hala bisey yoksa onumuzdeki haftaya biseyler dezneriz dedi bana sanki oyle geliyoki sonumuz sezeryan masasinda bitecek
isin en komik tarafi gun gectikce inmesi gereken bebis iyici cigerlerime yukseldi, kaburgalarimda cok fena agrilar var, kesin yolu sasirdi

Son düzenleme:

aynı sorunlar bizdede varrr,çiş içinde canım altını açınca pipinin üstüne tülbent örtt yoksa yüzüne kadarr fırlatıyorlarrr maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…