Kizlar meme basini buyutmek icin ne yapmak lazim?bilgisi olan var mi?
Kizlar meme basini buyutmek icin ne yapmak lazim?bilgisi olan var mi?
gecmiş olsun canım,gecer ınsallah hayırlısıyla...Grip oldum bebeğime geçti rahat nefes alamıyor moralim bozuk dua edin teyzeleride çabuk atlatsın
kızlar emziğe başladınız mı?
biz başlamadık ama aldık,
bebedor ve chicconun emziklerini.
siz naptınız?
evet cnm gögus kremi kullan cnm :94:
aman kullanıom yok gecmıo benimkiler ya...
kızlar napıyonus bakalım :86: ben öğlenden beri yürüyorum belki doğururum diye ama ne gelen var ne giden :97: bu arada hapsuruk 2 gündür girmedi doğurdumuki acaba :96:
kızlar slm ben geldimm..geç oldu ama..15.12.2010 saat 14,30 da doğum yaptım...alperen adını verdiğimiz 3kilo 100 gr 49cm boyunda gayet sağlıklı bi oğluşuz oldu..geçmişe hiç bakamadım..doğuranlara gözü aydın diorum bekleyenlerin darısı başına diorum.ve ii geceler diliorum herkese..
kızlar slm ben geldimm..geç oldu ama..15.12.2010 saat 14,30 da doğum yaptım...alperen adını verdiğimiz 3kilo 100 gr 49cm boyunda gayet sağlıklı bi oğluşuz oldu..geçmişe hiç bakamadım..doğuranlara gözü aydın diorum bekleyenlerin darısı başına diorum.ve ii geceler diliorum herkese..
evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....
evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....
selam kizlar
herkes uyuyo galba
bende eve yeni geldim
dun sabah kontrole gittim
nstde ilk defa 70lik sancim cikti
oda benim gun icinde bi kac kere yasadigim sanciydi iste
cok meshuuuuur cati muaynesinide olduk
korkulcak bisi diilmis bosuna tedirgin olmusum
yapi olarak normal doguma cok musaitmisim sukurki
herhangi bi engel yokmus
ve rahim yumusamis
hatta dr istesem seni simdi 3-4 saatte dogurturum dedi
haftaya saliya randevu yaziyorum ama daha once gelme ihtimalin var dedi
yuruyus yap ililk suyla banyo yap ve karninada su tut dedi
bide parise gitmek serbest dedi
artik dogumu tetikleyebiliriz dedi
bence ben bi haftaya kalmaz dogururm gibi hissediyorum
hayirlisi bakalim:97:
nerdil dogum yapmis hayirli olsun bu arada...
Hoşgeldin canım.Bizde seni gelmeyince doğurdu sandıkBakalım yarın doktor bize ne diyecek heyecanla beklemkteyiz :))
merhaba kızlar nasılsınız?
çok yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
yarın mevlülümüz var..
27 sinde de tam 1 aylık olacağız inşallah
oğlum aslında uslu ama şu gaz olayı yok mu..deli ediyor beni..
emerken uykusu geliyor ama gazını çıkarmadan yatıramıyorum gaz çıkaralım derken uykusu kaçıyor gaz çıkıyor sonra yine emme isteği..acayip bir kısır döngü..
bir de altını açtığımda hep çiş yapıyor üst baş kirleniyor dolu kıyafetimiz var ama yetiştiremiyorum..sinir oluyor giyinip soyunmaya ah yaz olsa giydir bir body tamam ama kışın olmuyor ki..
çok uykusuzum tek sorunum bu benim..ama oğlum için herşeye değer..canım oğlum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?