pelincim geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda yavruşada geçmeden atlatırsın.Bende bol bol nane limon takviyesi yapmanı önereceğim.Bide balla tatlandırdın mı ohhhh :) Ben boğazlarım ağırmaya başlayınca yapıyorum bunu çok şükür ilerlemiyor daha fazla..
Beraserim valla benim kızda önlüklerle büyüyecek galiba çünkü oda çok kusuyor ama kilo alımı çok iyi maşallah.Oğlumda hiç önlük kullanmamıştım,olanlarıda atmıştım hatta ama şimdi fazladan almam gerekecek..Sizin ne zamana kadar sürmüştü kusmalarınız?
benimkide perşembe günü 2 ayı bitircek sağolsun kaç kez üst değişiyoz bende kusması geçsin die bekliyorum
pandam Allah kabul etsin canım..Benim yardımcılarım çoktu mevlütte sağolsunlar,yorulmamıştım sadece sonrasında evi temizlemek bana kalmıştı.O kadarda olsun ama di mi :) amma velakin mevlütün ardından kuzucuğum mikrop kapmış,grip oldu

Aslında şu kış gününde mevlüt yapmamak lazım.Her yer kapalı,bir sürü insan ve ortalıkta dolaşan mikroplar...Ortam çok havasız kalıyor ve maalesef çok kolay hasta olunabiliyor..
sehri_huzun arkadaşım valla Allah sana sabır versin..Bencede senin kv bebeğini kendine bağlama derdinde..Başka oda yok mu evde,niye onlar aynı odada yatıyor? Sen git bebeğinin yanında yat..Çok zor bir durum,şartlar neyi gerektirir sen biliyosun tabi ama ben olsam en azından böyle yapardım..Daha kaç tane çocuk yapacaksın ki,kv den çok sen dur bebeğinin yanında bence..Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin inşallah..