2010 Aralık Anneleri

tam kaç haftalıkken aldınn canımm oğluşun haberinii
birde belirtilerinn neydii
bende bu çarşamba giderimm belkii öğrenirim

Merhaba kızlar nasılsınız...
Bende haftaya salı gideceğim doktora umarım cinsiyetini öğrenebilirim...

kızlar bu arada rüyamda kız görmüştüm... ve gerçekten tersi oluyormuş diyebiliriz sanırım .... hayırlısı ile... Allah'a emanet olun...

names canım senin çin takvimine göre ne idi cinsiyeti:)
biz daha öğrenemedik ya meraklanıoruzkaydirigubbakcemile2
tahminler yürütüp duruoruz

canım oğlıundakii belirtilerlee bundakii belirtiler farklımıı
oğlunda miden bulanmışmıydııı

ne kadar güzel kaynanan varmışş keşkeee her gelin senin gibi şanslı olsa

Ay canım ya kavak yelleride bitti temmuzda yeniden piyasada :))
Eurovisionda çok heyecanlı valla gözümden uyku akıyor ama yınede sonucu merak ediyorum. Çok çekişmeli

bende sonuna kadar izledimm en güzelde biz söyledikkk amaa almanya kazandıı

ben cuma yine gidicem doktora ama bence sölemicek doktor çok küçük die düşünüorum

Seninki daha küçük ama benim haftaya 14 olacak ya belki der...
Ben topiclerden okuyordum 13 ve 14 haftada söylüyor kıza benziyor ve erkeğe benziyor diye ki o tahminleri de % 85 doğru çıkıyor bakalım artık

yavas yavas egzersizlere baslayabiliriz heralde
yuruyus super ya
benim havuza girme imkanim var ama mikrop kaparim diye girmiyorum
sitenin havuzu cunku
cok kalabalik degil ama riske atamiyorum kendimi

bende bu hafta doktoruma sorucam bakalım bizimde sitede havuz var müsade ediyormu gerçi henüz acılmadı havuz okullar kapanınca acılır ancak serin serin havuza girmek denize girmek istiyorum

Seninki daha küçük ama benim haftaya 14 olacak ya belki der...
Ben topiclerden okuyordum 13 ve 14 haftada söylüyor kıza benziyor ve erkeğe benziyor diye ki o tahminleri de % 85 doğru çıkıyor bakalım artık

geçen hafta gittiğmizde bize sordu ne olacak sizce die eşim kesin erkek dedisositososito
eğer kız çıkarsa kötü olcak
ama ben küçük bi prenses istitorumbayanssulusmile
hayırlısı bakalım canım

Bende ense kalınlığıı için gittiğimde benim sıpadaa hiç oynamdıı doktorr şekerlii şeyler yede gel dedi annesii hareket etsinn dedii
Yediktenn sonra geldimm ne yediyseniz çok sevmişş dediii hateketlenmeye başladıı amaa buseferede yerinde durmadıı ölçmekte zorlandıı doktorrr
ya banada 11 haftalıkken erkeğe benziyoo dediler bu hafta yine gidecemm acabaa yinee erkekk dermiiii heyecanlaa bekliiyorummm,2 kızımm varr bununn erkekk olmasınıı çokk istiyorummm
Çok erkenn deyince de iyii olmuyoo acabaylamıı yaşıyorsunn

ya kizlar benim canim hep muzur seyler istiyo
hamurisi yemeyen ben hamile kaldigimdan beri
hamurisine fena dadandim
cokacimcoook

Canım dikkat et Çok canın istiyorsa öğlen ye akşam yeme.Benim canım ne zamandır kek istiyor ama yapmıyorum zaten yiyecek halim yok acaip şişkinliğim var, daha da arttı su içsem davul gibi oluyorum.Dün öğlen 4 de yemek yedim bir daha hiç bir şey yiyemedim sanki dünyaları yemişim gibiyim.Mide bulantım yok ama bu şişkinlik de bayağa insanı rahatsız eden bir şeymiş.Çünkü şişkinlik olunca da bir şey yiyemiyorsun.

günaydın kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben sıcaktan çok bunaldım şimdiden
bi an önce tatile girsek de serin evimde otursam artıkboshayallersmile

Eevt canım ya çok sıcak valaha çalışanlara sabır diliyorum.Şimdi ben balkonumugüzelce yıkayıp oturucam : )

işte canımm banada 11 haftalıkkenn dedii bende o yüzdenn güvenemiyorum

geçen hafta gittiğmizde bize sordu ne olacak sizce die eşim kesin erkek dedisositososito
eğer kız çıkarsa kötü olcak
ama ben küçük bi prenses istitorumbayanssulusmile
hayırlısı bakalım canım

Aynen benimde eşim erkek diyor ben kız kaydirigubbakcemile3
Bakalım kimin dediği olacak kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…