hayirlisiyila gidin gelin bakalim 21indede ben gidicem gun sayiyorum wallahihoyyytslm kızlar .... dün doktora gittik. çok şükür her şey yolunda dedi. ense kalınlığı 1,5 mm .. bebişimiz de 6,5 cm olmuş.. çikolata yiyip gitmeme rağmen ilk dakikalar uyandırmak zor oldu :) daha sonra çikolata da etkisini göstermiş olcak ki kıpır kıpır ...babasına şımarıklık yaptı ... babası ilk defa gördü bu arada.. ve cinsiyeti erkek .... doktor büyük ihtimal dedi ama kızlar: zaten hiç %100 demezler... (çünkü sadece doktor görmedi :kedi: ) Allah hepimize sağlıklı- hayırlı evlatlar nasip etsin.. bugün 1 haftalığına tatile çıkıyoruz ... doktor yolculuğun - denizde yüzmenin sakıncası olmadığını söyledi. . gerçi şu an yüzmeyi düşünmüyorum ama her ihtimale karşı sordum ... tatilin bitmesini bekleyemeyip hemen sizinle paylaşmak istedim ... ve malesef yorumlarınızı haftaya okuyabileceğim mirmirmirmir .. bizim için dua edin yolculuğu da hayırlısı ile sağlıklı sağlıklı geçirelim inş. hepinize sevgiler...
walla bende hic kiprasma yok olsa soolymdekızlarr günaydın.herkes için mutlu bir gün olur inşallah.
aklıma takılan birşey var yazarsanız sevinirim.benim üç dört gün öncesine kadar kasıklarımda veya tam rahmin orda ara ara seyirmeler oluyordu.ama bir kaç gündür yok.sizlerde durum nedir arkadaşlar.
Kızlar nasılsınız bende 2 gün önce2li test için kanımı verdim.Doktorum çatlaklar için Bella B Tummy honey diye bir krem önerdi.Çatlak olduktan sonra çözüm yok şimdiden başlamak gerekiyor hiç olmazsa bebek yağı kullanın.Sebamedinde çatlaklar için bir kremi var.Arkoda çıkarmış bir araştırın benimki bu
arkadaslar cok fena bas agrisi cekiyorum
bana bi oneriniz varmi sabah agriyla uyandim
hala gecmedi gozlerimi acamiyorum
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlı annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ben de geldim fındıkımla.
bugün biraz daha iyiyim sanki.
aaaaaaaaaaa. sen acıbademde mi yapıcaksın doğumu.
çok pahalı diye duydum ben ya.
sadece acıbademde doğum yapacakalr mı gideiliyo.
ücretli mi kurs canım.
ben de yapmak isterim ama biraz zor görünüyo.
evet canım Allah nasip ederse Acıbademde yapacağım özel sigortam var çok şükür.doktorum acıbademin değil dışarıdan gelecek doğum için Rabbim o günleri göstersin de..orda doğum yapacaklar gidiyor kursa bildiğim kadarı ile ve ücretsiz
slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumunlistelere yazılsa süper olcak
canım hadi inşallah salı herşey yolunca gider ve baban sağlığına kavuşur maşallah bebişine..çok sevindim iyi haberlerine ne güzel cinsiyetini de öğrenmişsin Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..aminn
kızlarr günaydın.herkes için mutlu bir gün olur inşallah.
aklıma takılan birşey var yazarsanız sevinirim.benim üç dört gün öncesine kadar kasıklarımda veya tam rahmin orda ara ara seyirmeler oluyordu.ama bir kaç gündür yok.sizlerde durum nedir arkadaşlar.
neden cevap veren yok.:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
slm kızlar .... dün doktora gittik. çok şükür her şey yolunda dedi. ense kalınlığı 1,5 mm .. bebişimiz de 6,5 cm olmuş.. çikolata yiyip gitmeme rağmen ilk dakikalar uyandırmak zor oldu :) daha sonra çikolata da etkisini göstermiş olcak ki kıpır kıpır ...babasına şımarıklık yaptı ... babası ilk defa gördü bu arada.. ve cinsiyeti erkek .... doktor büyük ihtimal dedi ama kızlar: zaten hiç %100 demezler... (çünkü sadece doktor görmedi :kedi: ) Allah hepimize sağlıklı- hayırlı evlatlar nasip etsin.. bugün 1 haftalığına tatile çıkıyoruz ... doktor yolculuğun - denizde yüzmenin sakıncası olmadığını söyledi. . gerçi şu an yüzmeyi düşünmüyorum ama her ihtimale karşı sordum ... tatilin bitmesini bekleyemeyip hemen sizinle paylaşmak istedim ... ve malesef yorumlarınızı haftaya okuyabileceğim mirmirmirmir .. bizim için dua edin yolculuğu da hayırlısı ile sağlıklı sağlıklı geçirelim inş. hepinize sevgiler...
kızlarr günaydın.herkes için mutlu bir gün olur inşallah.
Of kızlar yeni kendime geldim sabah migren ağrımla uyandım
Kahvaltı hazırlayacak kadar bile kendimi iyi hissetmiyordm Anneciğime gittik.
Orada annem babam masaj yapa yapa geçirdiler valla :)
Sonra LCW ye gittim Hamileler için çok güzel tşörtleri çıkmış. hemde çok ucuz. başka yerlerde 3- 4 katı fiyatına valla alacaksanız çok güzeller :))
Geçmiş olsun canım migren başa bela mafoldumben Allah hamileliğimizde bitirir inşallah bunuda çekmeyiz hiç :Saruboceq: O tsörtlerden ben bi tane aldım daha da alablirim çok rahat zemuszemus Geçende pazardan uzun tşörtlerden aldım evin içinde giymeye efil efil geziyom zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?