2010 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar,ya ne güzel cinsiyetlerimiz beliriyor artık,names tebrik ederim cnm minik oğlumuz geliyormuş,bende çok merak ediyorum bakalım ne çıkcak :)) bende şimdi çıkıcam sonra girerim yine arkadaşlar,görüşürüz

hayır oLsun cinsiyeti belli oLan arkadaşLaraaa..aayyy ne hyecanLı bişiii yaaaaaaaaa :)

hayirlisiyila gidin gelin bakalim 21indede ben gidicem gun sayiyorum wallahihoyyyt
demek seninde erkek hayirli olsun canim
insallah hepimiz ogreniriz bu ay

walla bende hic kiprasma yok olsa soolymde
bilmiyorumkismile

canım bana da bu kremi tavsiye etmişlerdi inşallah çok faydasını görürsün sakıncası yoksa merak ettim ücreti ne kadar?

arkadaslar cok fena bas agrisi cekiyorum
bana bi oneriniz varmi sabah agriyla uyandim
hala gecmedi gozlerimi acamiyorum

aynen canım sabahtan beri nasıl başım ağrıyor çarşamba doktora gidince soracağım inşallah..ben de ağrı ile uyanıyorum resmen..

sezen10 kremi eczaneden 77.5 tl aldım

Bende geçen hafta 2li test için Radyolog bakarken cinsiyetini sordum belli olmaz dedi sonra baktı erkek olabilir dedi ama size söylemedim çünkü kızımdada 12 haftalık erkek olabilir demişlerdi 14 haftalık kız olduğu anlaşıldı.Yani 12 haftalık cinsiyete pek güvenmiyorum.

ay haftaya bende gidicem kontrole benim bebişimde gösterir mi acaba bi de ilk bebeiş çok merak ediyrm...._?

kızlar ya daha 11 ve 12. haftalarda kontrole gidenler
cinsiyeti öğrenip geliyolar.
biz de gidince öğrenirmişiz
ama bana çok erkenmiş gibi geliyo.
değişirse sonra.

napıyım bende oturup yazılı kağıtlarımı okuyayım.
çokkkkkkkkkkk sıkıcıııııııııııııı
bitsin şu okulllllllllllllllllllllllllll

bende cinsiyeti hem merak ediyorum
hemde guvenemiyorum 12 haftadaki tespiteboshayallersmile
en neti 14. haftada ogrenilio galba

neden cevap veren yok.:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

slm arkadaslar uzun zamandır okuyorum sizi ama bir türlü yazamadım önce kanamalar sonra mide bulantılarından ölüodum nerdeyse..Allah nasip ederse benımde 7 aralık....

Canım çok sevimdim hayırlı uğurlu olsun sonuçlar çok iyi oo valla aslanlar çoğalıyor ona göre :)) :1hug:
Sana iyi tatiller hihoyyyt iyi dinlen gel aramıza tekrar kendinede oğluşunada çok iyi bak :))

Canım ben 12. haftama kadar aynı sorunu yaşadım kimisi rahim büyüyo ondan dedi kimisi çocuk yerleşmeye çalışıyor dedi ama bende 3 tane miyom çıktığından oluyordu. Doktorum bu ağrılarınn normal olduğunu söyledi ama sen yinede doktoruna sor muhakkak. Herkesin farklı şikayeti olabiliyor. Benim özellikle oturduğum yerden bir anda kalktığımda sol kasığımda özellikle bıçak batması gibi oluyordu. Ama bir kaç gündür bu sorunu yaşamıyorum. Çünkü miyomlar karnıma doğru çıkmış sol tarafıma geçmiş rahim rahatladığı için daha ağrılar olmuyor.

Of kızlar yeni kendime geldim sabah migren ağrımla uyandım
Kahvaltı hazırlayacak kadar bile kendimi iyi hissetmiyordm Anneciğime gittik.
Orada annem babam masaj yapa yapa geçirdiler valla :)
Sonra LCW ye gittim Hamileler için çok güzel tşörtleri çıkmış. hemde çok ucuz. başka yerlerde 3- 4 katı fiyatına valla alacaksanız çok güzeller :))

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım migren başa bela mafoldumben Allah hamileliğimizde bitirir inşallah bunuda çekmeyiz hiç :Saruboceq: O tsörtlerden ben bi tane aldım daha da alablirim çok rahat zemuszemus Geçende pazardan uzun tşörtlerden aldım evin içinde giymeye efil efil geziyom zemuszemus

Saol cnm ya. İnş. hamilelikten sonra yaşamayız. Ama 12. haftada bu sorunların yaşanması gayet normalmiş. İsis sen nerde oturuyordun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…