allaha sukurler olsun baska sikayetim yok, hep yorgunum ve birde midem fokur fokur kaynayan kazan gibi, galiba bulantilar yavas yavas kendini gosteriyolar
walla benimde öle yemek borum yanıyo fokur fokur aynı öle benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha sukurler olsun baska sikayetim yok, hep yorgunum ve birde midem fokur fokur kaynayan kazan gibi, galiba bulantilar yavas yavas kendini gosteriyolar
mrh arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 21 aralık doğum tarihi ama aralık anneleri linkine üye olamıyorum:) yardımcı olurmusunuz???
canımmm çok sevindim gözün aydın..yeni doktorun kim? bir hemşerin olaraktan merak ettim![]()
maaşallah cnm ama bence sen yinede kan değerlerinde destekle testi hem ölçsün hemde kanda baksın ne olur ne olmaz ölçüm şaşar belki ama kan değerleri şaşmaz
ersu bebeğini kaybetmiş, geçmişe ancak bakabildim, yeni okudum. çok üzüldüm, inşallah bundan sonrasında sorunsuz hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alır.
iyiz cucum sen nasilsin?
ersuya canim skildi!!
estamp bende cok korkuyorum
biz asagi yukari 5senedir tedaviler içindeyiz, yumurta takibi asilamalr, tupbebekler, bi dusuk bi gelismeyen gebelik derken, bebegimiz dogal yolla geldi...
bana hala bi ruya gibi geliyo, ya bisey olursa diye odum kopuyo ama kendiliginden gelmeside beni biraz rahatlatiyo....
allahim hakkimizda hayirlisini versin
mrb kızlar.
yemeğim pişerken bi bakiyim dedim
ben de korkuyorum.
bi kayıp yaşdığım için.
şu kalp atışını bi duysam
ya olmazsa faaln diyorum
ne bileyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum
ya şu günler çabucak bi geçse.
kızlar sağlıklı çocuk düşmez bu nedenle sağlıklı bi bebeğe gebe kalmayı dileyin.. düşerse zaten bi problem vardır. ha kan pıhtılaşması gibi nedenlerle düşüyorsa o başka onun tedavisine dikkat etmeli.
denizim bende kendimi hamile gibi hissedemdim hala,arkadaşlar listeye kalp atışı duyuldu yazmışlar ama inşallah pazartesi duycam daha,çok tedirginim,bu arada ikimizin satları aynı galiba:)