2010 Aralık Anneleri

kızlar benim ödüm kopuyor yaaa.. 2 düşükten sonra buda gidermi diye,uyuyamıyorum,panik atak oldum,çok kötüyüm...

estamp bende cok korkuyorum
biz asagi yukari 5senedir tedaviler içindeyiz, yumurta takibi asilamalr, tupbebekler, bi dusuk bi gelismeyen gebelik derken, bebegimiz dogal yolla geldi...
bana hala bi ruya gibi geliyo, ya bisey olursa diye odum kopuyo ama kendiliginden gelmeside beni biraz rahatlatiyo....
allahim hakkimizda hayirlisini versin

mrb kızlar.
yemeğim pişerken bi bakiyim dedim
ben de korkuyorum.
bi kayıp yaşdığım için.
şu kalp atışını bi duysam
ya olmazsa faaln diyorum
ne bileyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum
ya şu günler çabucak bi geçse.

kizlar korkup bosuna stres yapiyorsunuz kendinize ve bebisinize :1no2:
hepimizin zaman zaman ya bisey olursa diye endiseleri var ama inanin eger bebeginiz saglikliysa ve bu dünyada yiyecek ekmegi varsa kendinizi köprüdende atsaniz sapasaglam duracaktir..yok sagliksizsa yerinizden kipirdamasaniz bile vücut onu atacaktir..
o yüzden kendinizi rahat birakin..Allah büyük..Rabbimiz cümlenin evlatlariyla beraber bizede saglikli,sihhatli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:

selam şeker anneler bende 13 haziranda alıcam tatlışıma kucağıma allah nasip ederse, ama kızım 32 haftalıkken birden 34 haftalık oldu :)yani doktorumuz 2 hafta önde dedi ama kilosu halen daha 2250 çok üzülüom çokmu zayıf prensesim acep :çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım ..daha 6 hafta var o zaman rahat kilo alır zaten 3 kilo falan olur.l benim 2,500 doğuran arkadaşlarım var..sağlıkla gelsin endişelenme bence...

benim sat 28 mart canım. sanırım aynı
ben de salı gidicem.
bi biz kaldık galiba duymayan.
inşallah biz de duyarız hayırlısıyla.
korkularımız boşunadır inşallah.
bebişlerimizin hareketleriyle tekmeleriyle
ben burdayım dediği günlerde gelsin
ozman işte hamileyim diyosun.

amin canım inşallah....

hepimizin zaman zaman ya bisey olursa diye endiseleri var ama inanin eger bebeginiz saglikliysa ve bu dünyada yiyecek ekmegi varsa kendinizi köprüdende atsaniz sapasaglam duracaktir..yok sagliksizsa yerinizden kipirdamasaniz bile vücut onu atacaktir..
o yüzden kendinizi rahat birakin..Allah büyük..Rabbimiz cümlenin evlatlariyla beraber bizede saglikli,sihhatli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:

amin canım çok sağol,aslında duygularımı bşrazda bu söylediklerinizi duymak için yazıyorum..i

selam şeker anneler bende 13 haziranda alıcam tatlışıma kucağıma allah nasip ederse, ama kızım 32 haftalıkken birden 34 haftalık oldu :)yani doktorumuz 2 hafta önde dedi ama kilosu halen daha 2250 çok üzülüom çokmu zayıf prensesim acep :çok üzgünüm:

inşallah canım...ne güzel hemen gelsin bebiş,tabi hayırlısıyla... bu arada zaten son haftalarda büyümüyomu bu bebişler hızlı bi şekilde... merak etme yani...

selam kızlar hepinize hayırlı olsun...bende kısmetse eylül annesi olucam...2010 nun son bebişleri olucak sizinkilerde Allah tamamına erdirsin..pozitif düşünün herşey iyi olsun kötüyü çağırmayın..bizde bunları konuşuyorduk çok şükür 20 hafayı aştık sağlıkla gelsin hepimizin minişleri...

ohh ne güzel yolu yarılamışın maaşallah,hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah,darısı başımıza...:nazar:

denizim, estamp insallah sizlerde duyarsiniz pitpitlari....
insallah ersunun bebegi son kaybimiz olur...

haklısınız kızlar aslına.
nekaadr düşünsek de elden bişey gelmiyo
dua etmekten başka.
Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın
onların sağlıklı mutlu hayırlı günlerini görüp
hep beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin.
hepimize.

cok dogru soyluyosun cucum olumunekankayizsmile
korktugum zaman aklima arkadaslarim geliyo biri 7-8haftalikken merdivenlerden dustu, kizi 6yasinda oldu
biri daha yeni hamileyken domuz grbi oldu, ama su an ikzlerini dunyaya saglikla getirdi
biri 15haftalik civarinda banyoda dustu ustelik karnini kuvetin kenarina carpti, kizi 2.5yasinda

allahim ol dedikten sonra bebisler saglikla olur insallah

mrb kizlar nasilsinz? cok sk giremiyorum bu gun 10+4 oldum..ins bi sroun cikmaz bende diken uzerindeym ya bisey olursa diye zten 2 yilin sonunda geldi bebegm. mide bulantilarim nisbeten hafifledi..giderek daha iyi hissediyorum sanki kendimi..hakkaten ilk haftalar cok zormus..bu gun dokt randevusu var..hepinizallaha emant olun..saglikli ve bulantisiz gebelikler..

kizlar ben artik bu bas agrisindan cildirma noktasina geldim :gitme:
parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..
yarin doktoru arayacagim,artik dayanamiyorum benneyaptımki

YENICHERY canimm güzel haberlerle gel insallah..
hepiniz Allaha emanet olun kizlar,hayirli aksamlar

Kızlar selam!!! sositososito

canım jimerde dr. recep doğanlar, bu kez buldum doktorumu sanırıma.s
hadi hayırlısı canım çok sevindim benim bir tanıdğımda Recep Bey'e gidiyor ve gayet memnun bu iş güven ve elektrik işi gerçekten de..

hadi hayırlısı canım çok sevindim benim bir tanıdğımda Recep Bey'e gidiyor ve gayet memnun bu iş güven ve elektrik işi gerçekten de..

Sağol canım, inşallah sorunsuz devam ederiz aynı doktorla artık.

Kızlar herkese iyi geceeelerkaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur bugun ilk defa cikardim yaa kizimda hic bole bise olmamisti ama buna bile sevindim kaydirigubbakcemile3 yarin kontrolum var ama cok korkuyorum ya bebegimin kalbi durmussa diye dusunmekten kafayi yicem bugun sol kasigimda agriyor allahim bebeklerimizi saglikli bir sekilde bize bagislasin aminnnnnnnnnnnn

parasetamol icerikli ilac kullananlar varmis ama ben cesaret edemiyorum yinede..

canim 8. haftadan sonra bas agrilarinin olmasi cok cok normall.gecen hafta bende siddetli bi migren atagi gecirdim..sana altin bi tavsiye agrin baslar baslamaz basinin arka tarafina yani ensenin iki tarafina da soguk masaj yap..buz torbasi koyuyosun 5 dk beklet 5 dak serbest birak..ben yaptim allahin izniyle 1 saate gecti valla.bi de cok yuksek isiga maruz kalma tetikliyor..baktin hala gecmiyo doktora sorup ole al bence ilaci

[/QUOTE

cucum bende aynı durumdayım.Resmen çöktüm.Saçlarımı çekiyorum artık.24 saatten fazla sürdü.Şu anda da devam ediyor hafif hafif..Bir tane minoset içtim hiç bi işe yaramadı.Başıma masaj yapıyorum falan fayda yok..Allah şifa versin canım, inşallah geçmiştir ..:çok üzgünüm:

günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar

günaydın kızlar bugün saat 5.30 da doktorla randevum var 7+5 haftalık oldum inşallah bebeğimin kalp atışını duyabilirim dua edin bana kızlar

günaydınnn .... inş. canım ...hayırlısı ile duyarsın bebişinin kalbinin sesini...dualarımız seninle...

Back
X