2010 Aralık Anneleri

günaydın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız ben bugün cok iyiyim bebeğiminde kalp atışlarını duyduktan sonra artık hamileliğe adapte oldum iyiden iyiye biraz midem bulanıyo naneli sakızla bastırmaya çalışıyorum iyide geliyo sanki

sanki bana da kalp atislarini gorunce tamamen adapte olucam gibi geliyo, henuz midem falan da bulanmadigi icin sanki hamile diilmisim gibi...

günaydın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız ben bugün cok iyiyim bebeğiminde kalp atışlarını duyduktan sonra artık hamileliğe adapte oldum iyiden iyiye biraz midem bulanıyo naneli sakızla bastırmaya çalışıyorum iyide geliyo sanki

cnm ne güzel yazmışsın sen öle sende aralığın güzel annesisin....senin yazın içime pozitif enerji verdi walla ii olmana çok sevindim bide ben ii olsam keşke

cucu tatlım günaydın hayırlı cumalar
inşallah dediğin gibidir bi daha korkutmaz bebeğim beni
aminnn canimmm,saat kacta gideceksin?
kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla

cnmmmmmm yaaa sende benim gibi olmuşsun bitanem ya offf ne kötü nolcak bizim halimiz benimde tansiyon yerlerde üstüne bide bulantı tam harika oluyo walla görümcemde böle olmuş 11 haftada kesmiş inşallah bizimde öle olur 3. ayda geçer

canim yaa ayni sorunlari yasiyoruz gercektende..mafoldumben
dün inanirmisin su almaya kalkamadim,bacaklarim tutmadi..
dedigin gibi üstüne bas agrisi ve bulantida eklenince kopuyorsun hayattan...
cok gecmis olsun canimm sanada..insallah cabucak atlatiriz bu zamanlarimizi..:Saruboceq:
Allah bebislerimize saglik versin,ciktik bu yola bi kere,zor bulduk meleklerimizi
hem gelmeden cok naz yaptilar bize,hemde geldiklerinde ama olsun,yapilacak bisey yok..
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn :Saruboceq:

cnm ne güzel yazmışsın sen öle sende aralığın güzel annesisin....senin yazın içime pozitif enerji verdi walla ii olmana çok sevindim bide ben ii olsam keşke

canlanın kzlar mide bulantıları ağrılar sızılar bunlar hamileleğimizin belirtileri bunun için bile mutlu olmaya değer aralık ayında bebişlermizi kucağımıza aldığımızda herşeye değicek kadınlığımızın en güzel çağını yaşıyoruz çok sanslıyız bunun için allaha ne kadar şükretsek azdır bu mutlulğu bizlere tatdırdığı için hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum

canlanın kzlar mide bulantıları ağrılar sızılar bunlar hamileleğimizin belirtileri bunun için bile mutlu olmaya değer aralık ayında bebişlermizi kucağımıza aldığımızda herşeye değicek kadınlığımızın en güzel çağını yaşıyoruz çok sanslıyız bunun için allaha ne kadar şükretsek azdır bu mutlulğu bizlere tatdırdığı için hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum

haklisin canimm.
tedavideyken olsunda ben bulantilara falan raziyim diyordum..
sükür melegim benimle simdi ve ben ondan gelen herseye raziyim..
yeterki o saglikli sihhatli büyüsün icimde..
normal zamanda olsa bu durumda cok agresif olurdum ama aklima bebisim gelince o bas agrilarini cekerken bile gülümsüyorum... :asigim:
Allahim yokluklarini göstermesin meleklerimizin :Saruboceq:

inşallah tatlım ama kendimi pek iyi hissetmiorum halsizim başım ağrıo moralim bozuk:çok üzgünüm:
nie böle hissediorum

canimm moralin bozuk oldugu icin agriyordur basin belkide..
simdi sen bebisini görünce tüm bu streslerin ucup gidicek insallah..:Saruboceq:
güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun :1rolleyes:

selam anneler, sanırım bu hafta topluca başımız ağrıyor.Herkese geçmiş olsun..Benimkide devam ediyor.ışlerimde var sürüne sürüne yapıcam artık.Ev süpürülcek , toz alıncak , mutfak, ütü of ki of..Nasıl gözümde büyüyor bilemezsiniz.Bir yardımcı yok..

selam anneler, sanırım bu hafta topluca başımız ağrıyor.Herkese geçmiş olsun..Benimkide devam ediyor.İşlerimde var sürüne sürüne yapıcam artık.Ev süpürülcek , toz alıncak , mutfak, ütü of ki of..Nasıl gözümde büyüyor bilemezsiniz.Bir yardımcı yok..

yakin olsakta birbirimize yardima gelsek..
artik birimiz ütü yaparken gömlekleri yakariz,birimiz yemegin dibini tuttururuz..kaydirigubbakcemile3
bu bas agrisiyla ayakta durdugumuza sükür degil mi laelaelaelaelae
ay amaan hepsini bir günde yapma bosver..ütüyüde oturdugun yerde sürekli mola vererek yap canimm...
12.-13.haftalara kadar böyleyizz napalimm olumunekankayizsmile

yakin olsakta birbirimize yardima gelsek..
artik birimiz ütü yaparken gömlekleri yakariz,birimiz yemegin dibini tuttururuz..kaydirigubbakcemile3
bu bas agrisiyla ayakta durdugumuza sükür degil mi laelaelaelaelae
ay amaan hepsini bir günde yapma bosver..ütüyüde oturdugun yerde sürekli mola vererek yap canimm...
12.-13.haftalara kadar böyleyizz napalimm olumunekankayizsmile
Dayancaz artık ..Ben mutfakta yemek kokusu oluyo diye kaç kere yemeğin dibini tutturdum.Kokusundan gidip karıştıramıyorum ne yapim.Tek çeşit yemek yapıyorum artık:dance:

Dayancaz artık ..Ben mutfakta yemek kokusu oluyo diye kaç kere yemeğin dibini tutturdum.Kokusundan gidip karıştıramıyorum ne yapim.Tek çeşit yemek yapıyorum artık:dance:

aynen..ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum artik..
ee malum hemen her yemegin ana maddeside sogan :bbo:
bu durumda ya hazirlayip herseyi esimi bekliyorum o kavursun diye,yada aksamlari corba,salata,bezande kahvalti türüyle gecistiriyoruz :kedi:
esim icin en iyi menü bunlar ama benim icin rahat degil iste,evde yemek olmayinca eksik hissediyorum fisfisfis

çok haklısın canım çok saol allah razı olsun

kız alemsin walla nie oturma yasağı yaptın kendine hahahahahaha

ay napim canım... böyle yapmazsam franleyemiyorum kendimi.. bugün hissettiklerim aklımdan hiç çıkmasın ki bi daha koşmayım öyle .. kaçsın servis boşverrrr diyecem .. annesi gibi olmasın bebişim rahat olsun biraz ... nasıl kahverengi leke gelirken korkmuştum da hiç kalkmamıştım yataktan ... hep kötü bişiler olmasını bekliyorum sanki ... ben de kızdım kendime ... " otur oturduğun yerde işte " dedim ... bugün cuma ... işler de yğun değil .. sizinle takılırım fena mı delikafadulden hem ben sizinle çok mutluyum ... sonra takıntılı takıntlı ortalıkta dolaşıyorum siz olmadan... ohhhh ... keyfim yerinde çok şükür ...

ay napim canım... böyle yapmazsam franleyemiyorum kendimi.. bugün hissettiklerim aklımdan hiç çıkmasın ki bi daha koşmayım öyle .. kaçsın servis boşverrrr diyecem .. annesi gibi olmasın bebişim rahat olsun biraz ... nasıl kahverengi leke gelirken korkmuştum da hiç kalkmamıştım yataktan ... hep kötü bişiler olmasını bekliyorum sanki ... ben de kızdım kendime ... " otur oturduğun yerde işte " dedim ... bugün cuma ... işler de yğun değil .. sizinle takılırım fena mı delikafadulden hem ben sizinle çok mutluyum ... sonra takıntılı takıntlı ortalıkta dolaşıyorum siz olmadan... ohhhh ... keyfim yerinde çok şükür ...

ii ii maaşallah ii olmuş walla ii senin enerjin banada geçio gerçekten

selam anneler, sanırım bu hafta topluca başımız ağrıyor.Herkese geçmiş olsun..Benimkide devam ediyor.İşlerimde var sürüne sürüne yapıcam artık.Ev süpürülcek , toz alıncak , mutfak, ütü of ki of..Nasıl gözümde büyüyor bilemezsiniz.Bir yardımcı yok..

aynı bende de gözümde
herşey dev gibi olmuş
bende de bir dolu iş var
şu ana ev boyanıyor
yarın eşyalar gelecek
bulaşık bir dolu oluyor kaç gündür
makinam yarın kurulacak inş.
boya inş. zararlı olmaz bebişime
boğazım gıcıklandı şimdiden
ayran yoğurt falan içiyorum
şu günleri atlacaz inş.
herkese sağlıklı günler