2010 Aralık Anneleri

folbiolu günde yarım iç dedi bana...bazı araştırmalar yapılmış da bebek doğduktan sonra zararları olabiliyomuş ondan yarım iç dedi...ama ben tam içtim hep...

folbiolu günde yarım iç dedi bana...bazı araştırmalar yapılmış da bebek doğduktan sonra zararları olabiliyomuş ondan yarım iç dedi...ama ben tam içtim hep...
aa duymamıştım hiç benim doktor ısrarla onu düzenli kullanmamı, içmeyi unutmamamı söylüyo her gidişimde
bende içiyorum her akşam birde bazısına demir fln da veriliyormuş
benim daha testlerim yapılmadı, ondan mı vermedi acaba başka vitamin
birde bende pko var, geç döllenmeyle süpriz oldu bebeğim
tam tedavi sürecine başlamak için adetlenmemi beklerken 50.günde hamile olduğumu öğrendim
doktor da şaşırdı kaydirigubbakcemile3

kızlar banada folik asit ve decavit diye bir demir ilacı verdi doktorum acaba cok kilo yapar mı bilen var mı..tamm folik asit neysede demir ilacı cok kilo yapıomus..kilo almak istemiyorum.demir eksiğin cok az var dedi ilerde kan ilacı falan kullanmak istemiyorsan dedi ama ben kilo almaktan cok korkuyorumm...

kızlar banada folik asit ve decavit diye bir demir ilacı verdi doktorum acaba cok kilo yapar mı bilen var mı..tamm folik asit neysede demir ilacı cok kilo yapıomus..kilo almak istemiyorum.demir eksiğin cok az var dedi ilerde kan ilacı falan kullanmak istemiyorsan dedi ama ben kilo almaktan cok korkuyorumm...
bildiğim kadarıyla kan ilacı daha da kilo yapıyo hamileliğin sağlıklı ilerlesin de bikaç kilo sonradan emzirirken veriliyormuş zaten bence çok takıp üzme kendini beslenmemize de dikkat etmeye çalışırsak çok almayız umarım

tatlım decavit kan ilacı deil ki vitamin kompleksi
ben de kullandım 1 ay
bitti şimdi bulamadım elevite geçicem
hiç kilo almadım ben verdim hatta

kızlar naber.
ayyyyy haftasonu hiç vakit geçmiyo.
pek dışarı çıkıp yorulmak istemiyorum.
korkuyorum
dinlenerek geçirmek istiyorum bu riskli haftaları.
canım çok bişey çekti ama sölemicem.
şimdi onu ypmay koyuldum
bende d emide bulantısı değil ama kokulara karşı aşırı hassasiyet ve iştahszılık başladı
içim bulanıyo gibi bişey yemek istemiyorum.
benim gibi ağzının tadını bilen biri.
sabah tartıldım. haftad bir tartıyorum kendimi.
hergün değil moralim bozulmasın diye.
her cumartesi sabh aç karnına tuvalete gittikten sonra.
çok sevindim hiç kilo almamışım.
almak da istemiyorum .
benim için riskli çünkü.
66 klioyum, kilo alırsam tansiyonum çıkabilir.
bugünü saymıyorum.
slı randevuya gideceğim salı gününü de saymıyorum.
2 günüm kaldı ozmaan.
gidip şu güm güm atan minik kalbi görmek istiyorum Allahın izniyle.
Güzel Yarabbim yardım etsin hepimize.

merhaba kızlar bende aralık annesıyım benıde lıstenıze eklersenız cook sevınırım sat 1mart yas 22 kılo 70 tahmını dogum tarıhı 6 aralık

Selam kızlar, hafif bulantım var, iştahsızım. ınşallah artmaz, bu kadarı bile çok kötü...
Kilo verenler kervanına katıldım ben de, ama karnım eskiden dümdüzdü, şimdi göbişim var resmen, kilo almasam da göbek çıkıyo artık.

elifçim pek ii sayılmam valla goguslerımde hıç acı yok bugun ona cok canım sıkılıyo korkuyorum cok yaa
anladım canım bendede çiçekten sonra tik oldu yoklayıp duruyorum
bazen çok acıyo bazen daha az sen progestan kullanıyomuydun hala?
yarın da acımassa daha olmadı içimiz rahat etsin diye bi doktora gözük canım bi duy pıtpıtlarını rahatlayalım

anladım canım bendede çiçekten sonra tik oldu yoklayıp duruyorum
bazen çok acıyo bazen daha az sen progestan kullanıyomuydun hala?
yarın da acımassa daha olmadı içimiz rahat etsin diye bi doktora gözük canım bi duy pıtpıtlarını rahatlayalım

bven bıraktım canım progestanı doktorum bı problem gozukmuyo kullanmana gerek yok dedı ama cook huzursuz oldum bugun bılmıyorum yaa bırakalı 10 gun oldu

bven bıraktım canım progestanı doktorum bı problem gozukmuyo kullanmana gerek yok dedı ama cook huzursuz oldum bugun bılmıyorum yaa bırakalı 10 gun oldu
benimde geçti şükür lekelenmeler, doktor bi sorun da gözükmüyo günlük hayatına devam edebilirsin
ama tedbir olsun diye 3 ayı tamamlayana kadar devam edicez dedi
nedense kullandıkça daha rahat hissediyorum sen şimdi panik yapmamaya çalış
herkesde aynı olucak diye bi kural yok sonuçta ama yarın da ööle olursa da bi git bence rahatlamak için

yaa hıc acı yok degıl sıkınca acıyo bıraz ama ılk zamanlarkı gıbı degıl

kızlar selam herkese. ben 6+5 iken kalp atışını görmüştüm. ama listede hala görünmüyo güncelleme için nereye yazıyoruz bilmiyorum kim güncelliyorsa bi zahmet yazarsa sevinirim. kalp atışını duydumm . pıt pıt dan daha çok gümgümgümm diye atıyodu. darısı duymayanlara olsun. 20 mayısda iikili teste gidiyoruz allah izin verirse. bulantılarım azaldı gibi. ama bazı günler acayip enerjisiz hissediyorum. çok şükür iyi gidiyoruz. bugün 10+3 olduk. :nazar: çok şükür. ayrıca çarşamba günü doktora gittiğimde resmen oynuyordu inanamazsınız. harikaydı gözlerim doldu. allah hepinize nasip etsin. 31 mm ymişiz :)) veee 4 gram dedi doktorum.

Back
X