2010 Aralık Anneleri

kızlar biberon alırken buna dikkat edelim şimdi okudumHangi plastikler zararlı? Plastikler türlerine göre sınıflandırılıyor. Bu türler 1’den 7’ye kadar numaralandırılıyor. Özellikle 3, 6 ve 7 no’lu plastiklerden uzak durmak şart! O halde hangi plastik türünün zararlı olduğunu anlamak için öncelikle numarasına bakmak gerekiyor. Herhangi bir plastik ürün alırken ilk işiniz altında bulunan numarayı kontrol etmek olmalı. Ya bağımsız ya da etrafında oklar olan bir üçgen içinde bu numarayı görebilirsiniz. Eğer ürünün altında hiçbir rakam yoksa -ki Türkiye’de özellikle pazarda satılan ürünlerde yokdaha da kötü! Numara varsa işiniz daha kolay. Peki hangi numara, hangi üründe kullanılıyor? Hangileri zararlı, hangileri değil? İşte evde kullanılan plastikleri ayırmanız için bilmeniz gerekenler:

Ay sinir oldum eşime mesaj attım pazara gidelim fasülye felan alıp kış için dolaba atalım...
Duymamış aradım mesajımı görmedin mi yok dedi.Anlattım böyle böyle diye bana evde misin dedi..
Daha çıkmadım işten dedim iyi görüşürüz aşkım dedi kapattım teli suratına...
Ben ne diyorum o ne diyor beni dinlemiyor ki telde konuşurken aklı işinde alsanaalsanasmile
Gidicem kendim alıcam görecek

durduğun kabahat valla. benim eşim alışveriş konusunda bi gıcıktırki markete girer girmez ne alcaz diye sorar bende içimden .... derim:roflol: yaw bi gir bi dolaş ne var ne yok bak yok ne alcaksak o reyona gidecekmiş genelde yemeklik işleri için götürmem ben onu marketa pazara falan gıcık ediyo alasım falan kaçıyo

garipkuş beraser sağolun kızlar neler neler öğrendim.bu aralar sgk il epek pbi sıkı fıkı olduk zaten rapor param hala yatmadığı için mail atmışdım maalesef tele bakan olmuyor...mail gelmiş bilgilerimi istemişler bu konuyu tatlıya bağlayınca konuşduğumuz soruyuda sorarım uzamana...bu arada garip kuş ben orda 2000 tl yi sanrım aylık 200 tl olarak anladım ve yordum toplu olarak alıdığımı dıkkate almadım .tekrar tşk kızlar

sen sağol canım inşallah hayırlısı olur. sen çok zor günler geçirdin hep seni takip ettim burdan allah başka acılar yaşatmasın kendine ve meleğine dikkat et

KIZLAR sanırım sonuçlarım eklenmiş offfff
açlık 82 normal değerlerde çıkmış...

ama
60dk 185
120dk 142
180dk 101

çıkmış şimdi nolucak acaba ....

yaa bu arada biberon u cammı aldınız pilastikmi benim kayınvalidem pilastik almış cam ağır olur diye bende cam alma taraftarıyım bide size sorim naptınız

durduğun kabahat valla. benim eşim alışveriş konusunda bi gıcıktırki markete girer girmez ne alcaz diye sorar bende içimden .... derim:roflol: yaw bi gir bi dolaş ne var ne yok bak yok ne alcaksak o reyona gidecekmiş genelde yemeklik işleri için götürmem ben onu marketa pazara falan gıcık ediyo alasım falan kaçıyo

Pazara yanlız gitmemei istemiyor ki...Ve ters yerde aldıklarımı taşımam sorun...
Bende yarın buradan alacağım köylüler satıyor ama eve gideyim hesabını soracağım alsanaalsanasmile
Ay markete felan gitmeyi hiç karıştırma kendisi birşey aldı mı gerekli ben aldım mı ne gerek var alsanaalsanasmile

Konuyu yeni gördüm bu rakam sigortada gösterilen bürüt ücret üzerinden hesaplanıyor değilmi

canım onu tam hatırlamıyorum ama brüt olabilir. bu arada sen memursun galiba. sözleşmeli misin yoksa... kadrolular doğum izninde maaşlarını almaya devam ediyo diye biliyorum da...

KIZLAR sanırım sonuçlarım eklenmiş offfff
açlık 82 normal değerlerde çıkmış...

ama
60dk 185
120dk 142
180dk 101

çıkmış şimdi nolucak acaba ....

sonuçların bence kötü değil 1. saatte 185 alt sınır 2. saatte 165 3. saatte 145 biliyorum ben ama en önemli olan kısmı 3. saat ondada düşmüş şekerin korkulacak bişey yok gibi ama doktorun ne dicek bakalım

arkadaşlar ben bu gün sağlık ocağına gittim ebe bebeğimin kalp atışlarını dinledi ve kalp atışı 132 nabız75 dedi acaba siz sağlık ocağına gittiğinizde sizin değerleriniz neydi bu arada 27haftalık hamileyim :uhm:

yaa bu arada biberon u cammı aldınız pilastikmi benim kayınvalidem pilastik almış cam ağır olur diye bende cam alma taraftarıyım bide size sorim naptınız

Ben daha almadım ama cam alacağım canım
Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi ŞenizŞenizŞeniz

mayistim,bi tuhaf oldum..yatsam azcik...
fenerbahcemre tatlimm bpa free ürünler almak gerekiyor tatlimm...
names canim dedigim gibi nevresim ve battaniyelerini yikadim,onlar kurusun hastane cikisini yikayim..
acil durumda en azindan kullanacak ilk esyalari hazirlamis olurum..
geriside Allah kerim bakalim...

sen sağol canım inşallah hayırlısı olur. sen çok zor günler geçirdin hep seni takip ettim burdan allah başka acılar yaşatmasın kendine ve meleğine dikkat et

ah canım biliyorsun demek .duygulandım şimdi ben.evet cok kotu gunlerdiAllah razı olsun burdaki arkadaşlarımdan kimseden gormediğim desteği gördüm onlardan bu kadar güzel insanın içinde olmakdan çok mutluyum.kardeş gibi olduk burda...sende cok incesin scanım cok sağol.Allahım hepimizein yardımcısı olsun sağsalim alalım bebklerimizi kucağımıza inş.
sağlık ocağındaki değerlerinden neden tedirgin oldun ki...bişey olsa hemşire soylerdi.zaten bişey yok gıbı..rahat ol

kızlar ben ne zmandır gobek eklemiyourm.ama gobeğim avatarımdaki kadar oldumuşdur.varmı benden daha buyuğu:)))

sonuçların bence kötü değil 1. saatte 185 alt sınır 2. saatte 165 3. saatte 145 biliyorum ben ama en önemli olan kısmı 3. saat ondada düşmüş şekerin korkulacak bişey yok gibi ama doktorun ne dicek bakalım

doktorumu aradım cevap vermedi müsait değil heralde görünce arar beni... ama çok sağol içim rahatladı....

gözün aydın şekerin yok...

canım sağol ya çok çok rahatlattınız beni süper oohhh akşama tatlı yiyebilirim demekki dün yengemde sütlü tatlı vardı koca bir dilim yemedim nasıl canım çekti paket yap dedim çıkmazsa yarın akşam yerim die :) eve gidince yiyim onu ben...

ah canım biliyorsun demek .duygulandım şimdi ben.evet cok kotu gunlerdiAllah razı olsun burdaki arkadaşlarımdan kimseden gormediğim desteği gördüm onlardan bu kadar güzel insanın içinde olmakdan çok mutluyum.kardeş gibi olduk burda...sende cok incesin scanım cok sağol.Allahım hepimizein yardımcısı olsun sağsalim alalım bebklerimizi kucağımıza inş.
sağlık ocağındaki değerlerinden neden tedirgin oldun ki...bişey olsa hemşire soylerdi.zaten bişey yok gıbı..rahat ol

ayy bende daha gitmedim sağlık ocağına vakit bulamadım cumarteside kapalıymış tetenoz yapıcaz felan dediler onuda yaptırmadım ....

vaaar ben yakında eklemeyi düşünüyorum ama bebeğimin patiğini bitireyim öyle eklerim ikisini.:hulya::CüvCüv:

vayyy kapıştıralım ozaman..:)) benim kız bu aralar maaşşallah bir hareketleniyo neye uğradımı sasırıyourm iş miş hakgetire bırakıyourm olduğu gibi bide bakıyorumki göbeğimin bi yarafı diğer tarafından yuksek bir yerde toplanıyor danscı olcak kızım.ah aha bi doğsada sağsalım

canım sağol ya çok çok rahatlattınız beni süper oohhh akşama tatlı yiyebilirim demekki dün yengemde sütlü tatlı vardı koca bir dilim yemedim nasıl canım çekti paket yap dedim çıkmazsa yarın akşam yerim die :) eve gidince yiyim onu ben...

yalnız korktum ben şimdi senden. sanki 1 kilo tatlıyı bi oturuşta yiyecek gibisin:) sen yine de doktorunla bi görüş önce. belki dilimin boyutu ile ilgili bi yorum yapar. afiyet olsun ayrıca benim için de ye...

ben çıkıyorum görüşürüz kızlar...

Back
X