2010 Aralık Anneleri

cok teşekkür ederim kızlar cemrecim sorduğum odanın fiyatı 2.000 tl idi mdf beyaz taşlı gayet işçiliği boyası felan güzel bi takımdı burda başka bi mağaza var orda fiyatlar 3500 lira aynı senin dediğin gibi 2000 tl yine uygun geldi bana cok uygun olmasada idare eder yinede bebek odaları cok pahalı cünkü aslında en güzel ahşap ama ondalarda dünyanın parası çilekte bakmıştım ordada yine 2000 2500 arası idi fiyatlar

2000 de fena değil aslında ben en düşük 1850 tlye gördüm hatta resmide var belki eklerim en kötü ihtimal onu alırım.yada beğendiğim başka bi takımın resmini çektirip yaptırabilirim mobilyacı komşum ve arkadaşlarım var.ama resmini çekincede o insanların emeğini çalmış gibi olcam onun için içim rahat değil.ama onlarda uygun satsalardı diye teselli edebilirim kendimi:kedi:

kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
hayırlı olsun canım.. cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler zaten bize söylenen ağırlık kesin ağırlık değil tahmini ağırlık. bu nedenle çok takılma o değerlere.. yinede bebeğini görmen çok güzel olmuş
kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:
canımcım ben bir dahaki ay sonundan itibaren bizim takımında tek tük doğum performansları gelir.. her topikte var zaten erkenden gelen nazar boncukları :))

oyyy az kaldı çanta hazırlamak lazım... ay başında ona başlıcam....
demiii,cok heyecanli bi bekleyis delikafadulden
hayırlı olsun canım.. cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler zaten bize söylenen ağırlık kesin ağırlık değil tahmini ağırlık. bu nedenle çok takılma o değerlere.. yinede bebeğini görmen çok güzel olmuş

canımcım ben bir dahaki ay sonundan itibaren bizim takımında tek tük doğum performansları gelir.. her topikte var zaten erkenden gelen nazar boncukları :))

fistigim haklisin valla..her topikten bi kac sabirsiz yaramaz cikiyor..sag salim gelsinler insallah :Saruboceq:
ilk ve en son dogum yapacak annelerimizi cok merak ediyorummm delikafadulden

kızlar bugün başıma ne geldi. 1de okulum başlıyo 6da bitiyo normalde
ama bugün son 2 saatim boş snıyodum yani 4 buçukta çıkıcaktım
giyidim hazırlandım gittim.
oturuyorum zil çaldı sınıfa çıkıcam bi ders programıma bakıyım dedim
kiminle dersim diye
bir d ene göreyim
il 2 aatim yokmuş yani 3 civarı okulda olmam gerekirken 1 de okula gelmiştim
ayyyyyyyyy acayip canı sıkıldı
daah geç kalkardım
neyse evim yakın Allahtan eve geldim sonra tekrar gittim
ayy kafa klamadı bende.

kızlaarrr iyisiniz inşallah...
ben de işten geldim annem burda ya sofra hazır oturcaz şimdi size 2 satır yazayım dedim.
nasipse cumartesi öğlen görcem kızımı sabırsızlanıyorum...
bebişin çantasını hazırladık biz benimki kaldı..gecelikle pijama alcam cumartesi benmki de hazır olcak..bişey sorcam hasta bezi gibi bişey koycakmısınız çantaya..ben ped alıcam ama hasta bezini ilk kez kayınvaldemden duydum..

:1: :1:
ay kızlar...
bende bi rüya gördüm..kendi kendime çok güldüm ya...
Allah rahmet eylesin... rüyamda Alparslan Türkeşi gördüm...
bana diyodu ki...
"Tüm ülküdaşlarıma slm söle,Başbuğ'lar ölmez sayın çiçek, Başbuğ'lar ölmez." dedi...
sonra uyandım kendi kendime güldüm geri uyudum...
:1: :1:

süpermiş gerçekten bu neye işaret olabilir acaba?

kızlar bugün başıma ne geldi. 1de okulum başlıyo 6da bitiyo normalde
ama bugün son 2 saatim boş snıyodum yani 4 buçukta çıkıcaktım
giyidim hazırlandım gittim.
oturuyorum zil çaldı sınıfa çıkıcam bi ders programıma bakıyım dedim
kiminle dersim diye
bir d ene göreyim
il 2 aatim yokmuş yani 3 civarı okulda olmam gerekirken 1 de okula gelmiştim
ayyyyyyyyy acayip canı sıkıldı
daah geç kalkardım
neyse evim yakın Allahtan eve geldim sonra tekrar gittim
ayy kafa klamadı bende.

evivnin yakın olması iyiymiş canım yoksa 2 saat beklemek çekilmez..benim de yeni işim de ilk günlerim ya bir de hamileyim die çok iş vermiyolar çook sıkılıyorum.

eeee be kızlar eeeeee be kızlar
ne yaptınız yahuuuuuuuuuuu
offfffffffff okıyım diye dönüyorum
yok anacım nasıl okuyım hepsini ya
varmı önemli gelişme bana yazın.

Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...

Valla ben baştan demiştim çok yazışmayın diye, 10 sayfa olmuş ben gideli, ki 15:00 de falan gittim yani, nası okuyayım o kadar sayfayı yaaaaaaa...

kıslar valla maşallah bi günde bile epey birikiyo okunacaklar, hepsine geri dönmek zor oluyor umarım keyifler yerindedir...
bizim bugün eğitim günümüzdü küçükprens ve hapşurukla birlikte diyetisyen ve anestezi uzmanını dinledik bilgiler aldık sorular sorduk :)))

Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...

Selam neyden umudun yok canım? eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile zaten bugün eğitimden geliyoruz o kadar az mı kaldı yaaa, aslında ben bir an önce gelsin istiyooruummmmdelikafadulden hatta havalar soğuyunca mutlu oluyorum kış geliyor, e bizde kışın doğum yapıcaz.. Kuzularla buluşmaya az kaldı, inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşuruz:Saruboceq:

kıslar valla maşallah bi günde bile epey birikiyo okunacaklar, hepsine geri dönmek zor oluyor umarım keyifler yerindedir...
bizim bugün eğitim günümüzdü küçükprens ve hapşurukla birlikte diyetisyen ve anestezi uzmanını dinledik bilgiler aldık sorular sorduk :)))

Evet en çok ben soru sordum:kedi:

Selam neyden umudun yok canım? eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile zaten bugün eğitimden geliyoruz o kadar az mı kaldı yaaa, aslında ben bir an önce gelsin istiyooruummmmdelikafadulden hatta havalar soğuyunca mutlu oluyorum kış geliyor, e bizde kışın doğum yapıcaz.. Kuzularla buluşmaya az kaldı, inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşuruz:Saruboceq:

Cevap alacağımdann sempatiksalakcinni ama teşekkürler tatlım..
az kaldı aaazzz aama ay ben anne mi olucam diyorum arada serkan da baba.. bazen hiç inandırıcı gelmiyor ohaoldumsmile

Back
X