evet sekerim ulkemizde etin kilosu 50lira oldugu icin
ve en onemli demir kaynagida kirmizi et oldugundan
yeterince tuketemiyoruz millet olarakCADIARZU
orasıda öyle canımcım doğru söylüyosun öyle bi boyutuda var malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sekerim ulkemizde etin kilosu 50lira oldugu icin
ve en onemli demir kaynagida kirmizi et oldugundan
yeterince tuketemiyoruz millet olarakCADIARZU
orasıda öyle canımcım doğru söylüyosun öyle bi boyutuda var malesef
kızlar ben hep öğrencilerime trt çocuk u öneriyorum,sizede tavsiye ederim,ve lütfen ilerleyen yaşlarda şu abuk subuk çizgi film kanallarını izletmeyin,ben bide susam sokağını felan indirmiştim öğrencilerim için,Rabbim nasip ederse kızıma da izleticem,ben bayılırdım küçükken ona
bu arada subat annesini ben yine bulamadiim
nickini hatirliyomusun canim?
derdojojo galiba canımcım
gozunaydın canım.dun bişeyler yazmışdım sana ama yetişemedim..yatak olayı ile ilgili bişeyler yazmışdım...nereye bakdın bilmiyourm ama sanayide varmı mobilyacılarda bide 56 larda gordum ben bir mağaza ama içine gidip bakamadım.umarım içine sınen bişey alabilirsin.kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:
slm kızlar bu gün çok yoğundum yeni geldim geçmişi okuyamadım...inşallah hepiniz iyisinizdir....
ben bugün kocamla iş yerine gittim işden çıkarılma kağıdını aldık izinsiz şehir dışına çıktığınız için iş akdiniz fesh edilmiştir yazıyodu...üstelik hak ettiği 16000 tl tazminatıda vermiyolar avukatımız hiç canınızı sıkmayın kesin kazanırız dedi nihayetinde kadrolu personel...canım çok sıkkın kocacım akşam üzeri yola çıktı libyaya gidiyor 20 gün yok avukatla ben muhattap olcam zaten kadında beni tanır önceden...ama bu işin peşini bırakmıycaz çok üzgünüm yaaa :2: