2010 Aralık Anneleri

kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)

canım gözünaydın ne güzel gördün bebişini. senle aramızda 3gün var ama benim bebeğim sninkine göre çok zayıf daha 898 gr. gerçi karşılaştırma yapmamak lazım çok değişio kilo durumu biliorm ama elimde olmadan endişeleniorm nie bu kadar zayıf die... buarada maşallah yawruna canım.. inşallah hep böle sağlıklı görmeyi nasip eder rabbim.. :nazar::Saruboceq:

sabahdan beri netden emzirme onluğu ve mevlut sepeti yapılışlarına bakıyorum ama bulamadım.bildiğiniz bir site varmı bu konu ile ilgili.

Günaydın canlarım.......
julyet cnm gözünaydın minnoşun kocaman olmuş maşallah....
aselcik tatlım sende hemen evham yapma kimi kilosunu anne karnında alır kimi doğduktan sonra hiç belli olmaz en önemlisi sağlık.....
ezocum cnm bende emzirme önlüğü istiyorum netten buldum yazdırdım anneme gösterdim bakalım yaparız dedi.. Mevlüt sepetinide bigün Eminönüne gidip oradan almak istiyorum bakalım fırsatım olursa tabi...

Günaydın canlarım.......
julyet cnm gözünaydın minnoşun kocaman olmuş maşallah....
aselcik tatlım sende hemen evham yapma kimi kilosunu anne karnında alır kimi doğduktan sonra hiç belli olmaz en önemlisi sağlık.....
ezocum cnm bende emzirme önlüğü istiyorum netten buldum yazdırdım anneme gösterdim bakalım yaparız dedi.. Mevlüt sepetinide bigün Eminönüne gidip oradan almak istiyorum bakalım fırsatım olursa tabi...

derya baykalın sitesinde gordum bende resimli açıklamalı ama tam net değil sanki.iç kımı gozukmuyor gibi geldi, bana.bide yabancı bazı sitelerde var orda detaylı anlatımlar var ama onu anlayacak kadar ingizlizce yok malesef bende

derya baykalın sitesinde gordum bende resimli açıklamalı ama tam net değil sanki.iç kımı gozukmuyor gibi geldi, bana.bide yabancı bazı sitelerde var orda detaylı anlatımlar var ama onu anlayacak kadar ingizlizce yok malesef bende

Derya baykal ın sitesine bi bakıyım bende ... evet genelde yabancı sitelerde var ne yazıkki

evet canım diyetteyim .. dün yazışmıştık hatırlarsan .. diyet yapmama rağmen tokluk 152 çıkınca beni tekrar diyetisyene gönderdi.. tekrar açlık tokluk bakılacak .. bi arkadaşımın 180 çıkmış tokluğu .. dr.ların bazıları da hamilelikte şekere mi bakılırmış heralde yüksek olur diyormuş ve insülin falan vermemişler... umarım bize de insülin vermezler bu seferde hazır insülini alan bebek doğunca bile insülin salılayamıyormuş ... o yüzden istemiyorum .. yararlı diye yazılar da var.... en iyisi diyetle korunmaya çalışmak .. 2 aylık diyeti sorun etmiyorum da .. bebişlerimiz şekerli olmasın ..

cANIM İLKİİ BENDE 147 ÇIKTI
TEKRAR YOLLADILARR BENİİ TESTEE
OGÜNN SABAHTAN ÖĞLENE KADAR 4 DEFA KAN ALDILARR BENDENN SENDENNDE ALDILARMIII
NEYSEKİİ O TEMİZ ÇIKTI

BURXKAN cnm maşallah ne kadar büyümüş bebişin topiğimizin en kilolu bebeği olacak sanırım... Diğer konuyuda kafana takma cnm 15 gün sonra bi daha değerlendirsin bakalım ne diyecek..

hayır canımm benimkii olacak gibii sankii
çünküü banaa 1kilo 700 gram olmuş dedilerrrr
geçen hafta

sabahdan beri netden emzirme onluğu ve mevlut sepeti yapılışlarına bakıyorum ama bulamadım.bildiğiniz bir site varmı bu konu ile ilgili.

cnm bende senin için bir araştıriim dedim
emzirme önlüğü yazıp görseller diyince bir kaç bişey çıkıyo ama bilmiyorum ki istediklerin gibi mi

ve ayrıca işin entersan yanı onun dışında bi sürü yemek tarifi ve yemek resmi çıkıyo delikafadulden

Kızlar Sağlık Ocağından aradılar Süt kuponum varmış ve kan tahlili yapmaları gerekiyormuş..
Sizi de arıyorlar mı böyle ???

Süt kuponu neymiş ya...
kan tahlili için arıyabilirler cnm ben tahlillerimi yaptırınca sağlık ocağınada gidip işletiyorum..

cnm bende senin için bir araştıriim dedim
emzirme önlüğü yazıp görseller diyince bir kaç bişey çıkıyo ama bilmiyorum ki istediklerin gibi mi

ve ayrıca işin entersan yanı onun dışında bi sürü yemek tarifi ve yemek resmi çıkıyo delikafadulden

sağol canım ben yapılışını anlatan site bakındım bi kaç yerde buldum.çıktı alıyorum.görsellerede bakim onlarda fikir verebilir.şuan oyle midem yanıyoki belki yemekleri gorunce duzelir

günaydin kizlar nasilsiniz?
aksam kaynatmissiniz 5 sayfa birikmis..
evi toparlayim dönmeye calisirim gecmise..
bu arada herkese hayirli cumalarrrr

Süt kuponu neymiş ya...
kan tahlili için arıyabilirler cnm ben tahlillerimi yaptırınca sağlık ocağınada gidip işletiyorum..

Ben kan tahlili yaptırmadım son zamanda gel yapalım dedi ...
Süt kuponu canım 10 kutu süt alıyorsun onunla devlet veriyor ...
Eltim alıyor da oradan biliyorum...Gebelikte belirli bir zamandan sonra veriliyor benim ki de başladı sanırım...

sağol canım ben yapılışını anlatan site bakındım bi kaç yerde buldum.çıktı alıyorum.görsellerede bakim onlarda fikir verebilir.şuan oyle midem yanıyoki belki yemekleri gorunce duzelir

ne oldu cnm hamilelik reflüsü falan mı var sende ılık bir ıhlamur ii geliyor
ıhlamurun içine azıcık elma kabuğu bi tane karanfil at 2 damlada limon çok rahatlatıyor insanın midesini
günaydin kizlar nasilsiniz?
aksam kaynatmissiniz 5 sayfa birikmis..
evi toparlayim dönmeye calisirim gecmise..
bu arada herkese hayirli cumalarrrr

günaydın tatlım
kolay gelsin sana
walla ben bazen 5 dk girmediğimde 2 sayfa atmış oluyo akşam muhabbetine 5 sayfa ii bile

Eltim alıyor da oradan biliyorum...Gebelikte belirli bir zamandan sonra veriliyor benim ki de başladı sanırım...

nası yani nereye başvuruyorsun bu süt kuponu için

Çok iyiymiş bu uygulama daha önce duymamıştım bizim sağlık ocağına bi sorıyım bende...

Back
X