Merhabalarr :)
Esca'cım senin durumuna benzeyen bir durum benimde başıma geldi.
Evlendiğimiz sene kayınpederim emekli oldu 30 milyara yakın emekli ikramiyesi aldı ve eşime düğün yapacaksın borcun vardır diye tek kuruş bile vermedi.
O zaman eşim babasına pek kızmıştı ama şimdi iyi ki vermemiş yoksa başıma kakardı diyor.
Bu sebeple diyeceğim o ki belkide onların evinde oturmadığın daha iyidir Allah insanın kendine versin dua et canım Allah onlara muhtaç etmesin.
Valla insanın bir göz oda evi olsun ama huzuru olsun kayınvalidenlerin evinde oturup başınıza kakılacağınıza kira vermeden oturuyorsunuz lafını işiteceğine elalemin evine kira vermek inan daha iyidir.
Benim buzluğumda barbunya, bezelye, enginar, karnı kara, bamya, şeker fasülye dolu gerçi ekim ayı gibi bi Bursa'ya gidip biraz daha şeker fasülye almak lazım kışın iyi oluyor.:)
Bir de evde pakette duran nohutları ıslatıp buzluğa attım mı tamamdır.
Zaten her yaz domates suyu ve tane domates konservesi yapıyoruz asla hazır domates suyu kullanmam buzluğada domates atmıyorum.
Salçamda kayınvalidemden geliyor ee şeftali, vişne, kayısı kompostolarımda yapıldı kısaca biz kışa hazırız.zemuszemus