2010 Aralık Anneleri

tamam kapattık kilo konusunu :))) bu muayenede de doktorum doğumdan bahsetmedi hiç bende sormadım sanırım diğer aya bahsetçek :)))

onlara kalsa bahsetmiyorlar zaten ben kendim sordum doğum şekline ne zaman karar vericez diye öyle bir şey yok bütün doğumlar normal dir zaten eğer durumda bir değişiklik olursa o na da ben kara veririm dedi. yaa bööyle otoriter bir doktorum var benim de :))))
ama ne kadar korksa da normal doğum isteyen benim için dr. bu tavrı hoşuma gitmişti.
özet ; sen konuyu açmadığın müddetçe konuşmuyorlar doğum şeklini :))

Kızlar emzirirken çay yasakmıymış? Sanırım beslenmemize daha fazla dikkat etmemiz gerekecek değil mi? Ah ki ahhh :)

ee o dönemde de beslenmemize dikkat edeceğiz zaten. ben şimdi de günde 2 bardak çok açık ve limonlu çay içiyorum . Onu da sabah 11 ve öğleden sonra yani öğünlerden uzak saatlerde yapıyorum. aldığım besinleri öldürmesin diye. Emzirirken de aynı şekilde yaparım herhalde zararı olmaz sanırım ya daa umarım :))

merhaba kizlar iyi aksamlar,nasilsiniz?
gecmise dönemicem asiri yorgunum ama sanirim SPORSTAR melegini görmüs
canim massallah yavruna,kocaman öpüyorum ikinizide :nazar:

Vallahi ben o kadar dikkat etmiyorum. Sakınılan göze çöp batar mantığındayım daha çok. Allaha şükür bir sorunum da olmadı. Sonuçta 9 ay hiç de az bir süreç değil. Tabiki sevdiğimiz şeylerden feragat edeceğiz ama arada kaçamaklar olur :)

Kızlar emzirirken çay yasakmıymış? Sanırım beslenmemize daha fazla dikkat etmemiz gerekecek değil mi? Ah ki ahhh :)

az once okudum emzirirken en fazla gunde 2bardak cay ve kahve tuketebilirmisiz....
ama en cok sut yapan gida suymus, gunde 3lt su icilmeliymis

hosgeldin canim bizden iyilik seni sormali

onlara kalsa bahsetmiyorlar zaten ben kendim sordum doğum şekline ne zaman karar vericez diye öyle bir şey yok bütün doğumlar normal dir zaten eğer durumda bir değişiklik olursa o na da ben kara veririm dedi. yaa bööyle otoriter bir doktorum var benim de :))))
ama ne kadar korksa da normal doğum isteyen benim için dr. bu tavrı hoşuma gitmişti.
özet ; sen konuyu açmadığın müddetçe konuşmuyorlar doğum şeklini :))
evet canım ya ama korkutmamak içinde bahsetmiyorlarmış sanırım bi kızla konuştum 36. haftada konuşmuştuk dedi bugün ayrıca bende normal doğumisteyen biri olarak doktorumun normale yönlendirdiğini duydum bugün çok memnun oldum,özeller genelde hemen sezeryan yapalım bitsin diye düşünüyorlar ama benim doktorumda bugün bebeğini severken konuştuğum bayan anlattı kızı 40+5 günlük olmuş kız enson sezeryan yapın gitsin demiş benim doktoruma oda olurmu öle şey herşey yolunda beklicez sancını demiş açıkcası bende memnun oldum böle düşünmesine,diğer aya detaylı konuşucaz sanırım,umarım :))

cucum hoşgeldin canım çooook teşekkür ederim bizde çoook öpüyoruz seni bebişimle,sende iyisindir umarım

Vallahi ben o kadar dikkat etmiyorum. Sakınılan göze çöp batar mantığındayım daha çok. Allaha şükür bir sorunum da olmadı. Sonuçta 9 ay hiç de az bir süreç değil. Tabiki sevdiğimiz şeylerden feragat edeceğiz ama arada kaçamaklar olur :)

evet canım benim doktorumda aynısını sölemişti mesela daha 6 haftalıkken işte salam sosis gibi şeyler yasak ama illaki canın çekerse ye tabiki demişti,işte kafein falan içinde öle içmemen daha iyi ama tatmak için yiyip içebilirsin demişti,allahtan öle canımın istediği kötü bişey olmadı,zaten bazı şeylerden insan direk soğuyo,ben hamile kalmadan önce hergün sütlü neskafe içerdim ama kaldığım o ay ağzıma bile süresim gelmemişti hala öle hiç içmedim içim istemiyo ama işkence gibi kısıtlamamakta gerekiyo

Sağlıkla dünyaya gelsinlerde emzirme aşamasını o zaman düşünürüm değil mi?

Ya kızlar şu lohusa depresyonu olayı beni çok korkutuyor. Bir de kaynana,görümce,bir sürü akraba olacak ya çevremizde ben şimdiden geriliyorum ya. Annemde kalıcam ama yine de tedirginim. Kendimi şartlandırmak istemiyorum,olmayacak öyle bir şey diyorum kendi kendime ama kafamın bir köşesinde ya olursa?
öff..

Ay kızlar süper kaynatıyorsunuz
bende okuyorum ama yazamıyorum
kafam bılgısayarın stune duşuyor.
ezelde var ayyy kucukprens kesın ızlıyordur :)))
ben dayanamıyorum çok ama çok uykum var :çok üzgünüm:

Ya kızlar şu lohusa depresyonu olayı beni çok korkutuyor. Bir de kaynana,görümce,bir sürü akraba olacak ya çevremizde ben şimdiden geriliyorum ya. Annemde kalıcam ama yine de tedirginim. Kendimi şartlandırmak istemiyorum,olmayacak öyle bir şey diyorum kendi kendime ama kafamın bir köşesinde ya olursa?
öff..

CAnım onu takma şimdi kafana.Ayrıca o dmnemde kim ne derse desin oralı bile olma sana bebişe ve sütüne yazık olur.Hem annende kalcan zaten bişey olmaz merak etme canım.

Evet tatlım gelmişyerimseniben

Bu topiklerle ilgili hain planlarım var bakalım olursa hep beraber görürüzsositososito

Sen nerelerdesin canım yaa, nasılsın iyi misin?

Sende haklısın canımmmm, ben eşimi eve göndersem bir eksik falan için mesela neyin nerde olduğunu adresiyle söylesemde bulamazkaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın, artık heyecanlı bekleyiş başladııııııı:lepi:

Olsun canım, kendi işiniz en azından milletin kahrını çekmiyorsun. İnşallah feraha çıkınca birde yardımcı tutarsınız, tadından yenmez sonra:lepi:

iyiyim canim gunlerdir evde tadilat vardi hic giremedim
yeni mutfak takdirdik boya badana derken sukur bitirdik
sen nasilsin bebis nasil

anego, burxkan+, denizim16+, Gurbet_gelini, hapsuruk+, hsuren, ITIREKIM, julyet, presence, sesomu, sporstar+, tooba+, ucurum86

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)

Kızlar maşallah bu akşam yahu,Allah arttırsın :)))

evet canım ya ama korkutmamak içinde bahsetmiyorlarmış sanırım bi kızla konuştum 36. haftada konuşmuştuk dedi bugün ayrıca bende normal doğumisteyen biri olarak doktorumun normale yönlendirdiğini duydum bugün çok memnun oldum,özeller genelde hemen sezeryan yapalım bitsin diye düşünüyorlar ama benim doktorumda bugün bebeğini severken konuştuğum bayan anlattı kızı 40+5 günlük olmuş kız enson sezeryan yapın gitsin demiş benim doktoruma oda olurmu öle şey herşey yolunda beklicez sancını demiş açıkcası bende memnun oldum böle düşünmesine,diğer aya detaylı konuşucaz sanırım,umarım :))

cucum hoşgeldin canım çooook teşekkür ederim bizde çoook öpüyoruz seni bebişimle,sende iyisindir umarım

canım bende hep direkt sezeryan a yönlndirmesinden korkuyordum doktorun. seninde dediğin gibi özeller para almak için fazla kasmadan szeryan yapıyorlarmış diye biliyorum. Allahtan bizimkiler öyle değil de Dr. larımız da bizim gibi.

inşallah herşey istediğimiz gibi doğal yollarla ve sağlıkla kolaylıkla olur canım.

öff..

ayy o benide korkutoyor ben kesin kitlerim birilerine sinir olarak geçiririm lohusalığıkaydirigubbakcemile3 şu evden çıkmama olayı sinirime gidio,bizim orda lohusalıkta öyle bi yere çıkılmaz bilmem sizde nasıl..inşallah kendimizi iyi hissederiz...

sporstar ve pandam bebeklerini görmüşler.. hayırlı olsun.. artık eskisi gibi olmadıklarından bi yüzlerini görebilsek o yetiyor bize.. maşallah tahmini değerleriniz de güzel.. inşAllah böyle sorunsuz devam eder..

artık görüşme sıklığımız artıyor hekimlerimizle.. benimde iki haftaya düştü yarın yine kontrolüm var.. şu kalpteki ekojenik odak olayı önceki randevuda canımı hayli sıkmıştı.. bakalım hayırlısı inşAllah ciddi bişey değildir..

naber kızlar nasılsınız.
gecelik işini hallettim.
güzel bişi buldum fiyaı da uygundu. alıverdim.
çok uzun süre kullanılacak bişi de değil
çok hoş gecelikler vardı özdilekte
ama pahalılardı. kıyamadım

Ay kızlar süper kaynatıyorsunuz
bende okuyorum ama yazamıyorum
kafam bılgısayarın stune duşuyor.
ezelde var ayyy kucukprens kesın ızlıyordur :)))
ben dayanamıyorum çok ama çok uykum var :çok üzgünüm:

sana iyi uykular canım hazır uykun varken kaçırma bence sonra kaçtı mı tam kaçar bilirim :)

öff..

bende korkuyorum valla lohusa sendromundan. kalabalığa bende çok dayanamam , birde o arada ağrılar sızılar olacak rahat olamıycaz .
annende olmak da seni daha fazla germesin bence canım kendi evinde olsan da aynı insanlar yanında olacak yine değişen pek bir şey olmaz belki

ayy o benide korkutoyor ben kesin kitlerim birilerine sinir olarak geçiririm lohusalığıkaydirigubbakcemile3 şu evden çıkmama olayı sinirime gidio,bizim orda lohusalıkta öyle bi yere çıkılmaz bilmem sizde nasıl..inşallah kendimizi iyi hissederiz...

aayyyy dışarı da mı çıkamıycaz , bebişleri alır kaçarız artık :)

naber kızlar nasılsınız.
gecelik işini hallettim.

hayırlı olsun canım , güzel günlerde bebişinin yanında sağlıkla giyersin inşallah

nerden nasıl aldın detay ver bakalım ?

az once okudum emzirirken en fazla gunde 2bardak cay ve kahve tuketebilirmisiz....
ama en cok sut yapan gida suymus, gunde 3lt su icilmeliymis

hosgeldin canim bizden iyilik seni sormali
iyiyim canim cok yorgunum kosturmaktan..nasil gidiyor?Şeniz

bende iyiyim canim cok sükür...günün yorgunlugu var azcikk birazcikk ama iyiyim Şeniz
sporstar ve pandam bebeklerini görmüşler.. hayırlı olsun.. artık eskisi gibi olmadıklarından bi yüzlerini görebilsek o yetiyor bize.. maşallah tahmini değerleriniz de güzel.. inşAllah böyle sorunsuz devam eder..

artık görüşme sıklığımız artıyor hekimlerimizle.. benimde iki haftaya düştü yarın yine kontrolüm var.. şu kalpteki ekojenik odak olayı önceki randevuda canımı hayli sıkmıştı.. bakalım hayırlısı inşAllah ciddi bişey değildir..
canim insalllah yarin cok güzel haberlerle gelirsin..icini rahat tutmaya calis,genelde kayboluyormus tatlimm,sizdede öyle olmustur diye umuyorummm Şeniz
naber kızlar nasılsınız.
gecelik işini hallettim.

hayirli olsun tatlim...resimlerini bekliyoruzz Şeniz

Back
X