2010 Aralık Anneleri

kizlar su normal dogum yapacak arkadaslar icin bugün kursta biraz fazla kalip perine masajinin nasil yapildigini detaylariyla ögrendim...
isteyen birkac arkadasimiz vardi,uzunca yazip gönderdim özel mesaj olarak...
dileyen arkadaslar varsa gönderebilirim...opuyorumnanaktan

iyiyim canim cok yorgunum kosturmaktan..nasil gidiyor?Şeniz

[/B]

iyi gidiyo canim ne olsun, bende yorgunum valla 3gundur ev temizligiyle ugrasiyorum alt kat ust kat derken pestilim cikti...
yarin aksamda insallah oglusun utulerini yapacam....zemuszemus

bizdede lohusalikta evden cikilmaz filan ama ben oyle eve kapatmayi dusunmuyorum, bana biraz batil geliyo evden cikmama filan...gerci zaten kisada denk geliyo soguktada nerelere gidecezki!!

sporstar ve pandam bebeklerini görmüşler.. hayırlı olsun.. artık eskisi gibi olmadıklarından bi yüzlerini görebilsek o yetiyor bize.. maşallah tahmini değerleriniz de güzel.. inşAllah böyle sorunsuz devam eder..

artık görüşme sıklığımız artıyor hekimlerimizle.. benimde iki haftaya düştü yarın yine kontrolüm var.. şu kalpteki ekojenik odak olayı önceki randevuda canımı hayli sıkmıştı.. bakalım hayırlısı inşAllah ciddi bişey değildir..
tubacım teşekkür ederim canım inşallah sende yarın sağlıklı haberlerini alırsın canım,inşallah ciddi bişey değildir tatlım,senin bebiş kocaman olmuştur maşallah
naber kızlar nasılsınız.
gecelik işini hallettim.
güzel bişi buldum fiyaı da uygundu. alıverdim.
çok uzun süre kullanılacak bişi de değil
çok hoş gecelikler vardı özdilekte
ama pahalılardı. kıyamadım
ohh bi işi daha halletmişsin canım ne güzel güle güle kullan
kizlar su normal dogum yapacak arkadaslar icin bugün kursta biraz fazla kalip perine masajinin nasil yapildigini detaylariyla ögrendim...

canım ya benim busene masaj dersim vardı seçmeliydi seçmedim ve bişey bilmiyorum banada yollayabilirmisin,çok sevinirim

iyi gidiyo canim ne olsun, bende yorgunum valla 3gundur ev temizligiyle ugrasiyorum alt kat ust kat derken pestilim cikti...
yarin aksamda insallah oglusun utulerini yapacam....zemuszemus

bizdede lohusalikta evden cikilmaz filan ama ben oyle eve kapatmayi dusunmuyorum, bana biraz batil geliyo evden cikmama filan...gerci zaten kisada denk geliyo soguktada nerelere gidecezki!!

ahhh senin birde kocaman evle ugrasma derdin var,Allah kolaylik versin,ben 2 odanin icinden yeri geliyor cikamiyorum :kedi:
amaaaa yorma kendini lütfen
:lepi: 5 dakika is 15 dakika dinlenme :lepi:

tubacım teşekkür ederim canım inşallah sende yarın sağlıklı haberlerini alırsın canım,inşallah ciddi bişey değildir tatlım,senin bebiş kocaman olmuştur maşallah

ohh bi işi daha halletmişsin canım ne güzel güle güle kullan

canım ya benim busene masaj dersim vardı seçmeliydi seçmedim ve bişey bilmiyorum banada yollayabilirmisin,çok sevinirim

gönderirim canim tabiki...yalniz 600 saniye beklemek zorundayim mesaj yazabilmek icin:))

Canım şimdi aldım özel mesajını, tekrar çok teşekkür ederim. İnşallah Allah gönlümüze göre verir:Saruboceq:

askolsun cucumafoldumben
ben elimde yagim masaji bekliyorum senden
herkese gonderdin bana neden gondermedinki??:utangac:

hatunlar valla çok baktım bursada netet baktım.
burdaki mağazaları.
lohusa geceliği diyince hemen pahalanıyo
ben acı da olsa bikez doğum yaşadım ve o geclikler bidaha giyilmiyo
uygun fiyatlı cici bişiler almak lazım
çünkü alınacak okadr çok şey varki.
en azı 50den faaln başlıyo.
ben özdilekte gördüm harikaladı gecelik sabahlık 140tan 95e inmişti.
ama fazla geldi bana
benim sabahlığım var zaten. iki takım pijamam.
ama kullanmak nasip olmadı.
onları 15 ekimde getiricem resimlerini paylaşırım. bi geceliğim vardı rengi mavi ama olsun
yedek bulunsunç.
bu pembe feyzanın ürünü. 35ti ama 25e aldım. çok iyiyidi
kaçırmıyım dedim.
bebişime de aldığım bişiler var
ekelrim onlarla eraber resmini de bakalım beğenicekmisiniz.
nette bulamadım resmini.

hatunlar valla çok baktım bursada netet baktım.
burdaki mağazaları.
lohusa geceliği diyince hemen pahalanıyo
ben acı da olsa bikez doğum yaşadım ve o geclikler bidaha giyilmiyo
uygun fiyatlı cici bişiler almak lazım
çünkü alınacak okadr çok şey varki.
en azı 50den faaln başlıyo.
ben özdilekte gördüm harikaladı gecelik sabahlık 140tan 95e inmişti.
ama fazla geldi bana
benim sabahlığım var zaten. iki takım pijamam.
ama kullanmak nasip olmadı.
onları 15 ekimde getiricem resimlerini paylaşırım. bi geceliğim vardı rengi mavi ama olsun
yedek bulunsunç.
bu pembe feyzanın ürünü. 35ti ama 25e aldım. çok iyiyidi
kaçırmıyım dedim.
bebişime de aldığım bişiler var
ekelrim onlarla eraber resmini de bakalım beğenicekmisiniz.
nette bulamadım resmini.

Güle güle güzel günlerde giy inşallah canım:lepi:

ne uyuz bisey hakkatende...
bazen sirf bunun icin pro kart alasim geliyor :oklava:

Pro üyeler beklemiyomuymuş, ay bilsem çekilişten önce pro üye olurdum kaydirigubbakcemile3

kızlar bir de nekadar ilk 2 ayı evde geçirecek olsam da sanırım ben göğüs pompası alıcam
şu elektrikli olanalrdan.
çevremde yeni doğum yapan herkes çok tavsiye ediyo
göğüsler çok şişiyomuş
fazlayı sağmak gerekiyomuş
hem bebeğin daha kolay ve rahat emmesi için
hemde annenin rahat etmesi için göğüslerde fazla kalan süt hem ateş hem iltihap yapıyomuş.
herkes de medelayı tavsiye ediyo.
baaklım araştırıcam fiyatını. ben.

bi zahmet banada gonderiver bi ara canim:kedi:

Canım sıra gelirse bende istiyorum :)))

cucum çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık,

denizcim çok iyi almışsın canım en iyisini yapmışsın yedeklerinide kullan cnm onlarda ne olcak öle kala kala, güle güle kullan tekrar

kızlar benim uyku vaktii geldi sizleri öpüyoruzz iyi gecelerr tatlı rüyalarrr

Kızlar ucurum link göndermişti önceki sayfalarda. Ayyıldızın sitesine girin yüzde elli indirim var pijamalar çok uygun. 29 ile 49 arası. Bir bakın derim.

buarada sporstarcım ve pandamm bebişleir görmüşsünüz. ancak okadar gidebildim geri
gözünüzaydın büyümüşler tospalar.

kızlar bir de nekadar ilk 2 ayı evde geçirecek olsam da sanırım ben göğüs pompası alıcam
şu elektrikli olanalrdan.
çevremde yeni doğum yapan herkes çok tavsiye ediyo
göğüsler çok şişiyomuş
fazlayı sağmak gerekiyomuş
hem bebeğin daha kolay ve rahat emmesi için
hemde annenin rahat etmesi için göğüslerde fazla kalan süt hem ateş hem iltihap yapıyomuş.
herkes de medelayı tavsiye ediyo.
baaklım araştırıcam fiyatını. ben.

Canım bende aynı sebeplerden almak istiyorum, ama çok farklı fiyatlar var. En ucuz bunu buldum ama hala araştırıyorum Philips Avent 0% BPA Pes Elektronik Gs Pompas

bi zahmet banada gonderiver bi ara canim:kedi:

Bence siz cucu ya mail adreslerinizi gönderin o hepinize mail atsın, yoksa 600 600 sabaha kadar mesaj atar Cucumyerimseniben

Back
X