2010 Aralık Anneleri

Cucum yani bizde az olmadık maşallah sen 30.haftadasın, ben 28hihoyyythihoyyyt Ya bizim burda 40. haftadan sonra doktorlar çok bekletmiyormuş, hemen suni sancı falan veriyorlarmış:delphin: En iyisi 40.haftadan sonra başka başka doktorlara gitmek mi acababilmiyorumkismile
cok sükür canim,büyüdük valla:))
bence düzenli kontrollere gidip bebisi dinlemek akillica..sancin yoksada yat asagi sanci vericez mi diyorlar acaba laelaelaelaelae
ay bilmiyorum ki valla ne yapilir...
ama bence benimki 38,39 gibi gelir,icime öyle doguyor bilmiyorumkismile

Ayy eşinize yaptıracaksanız diyor bir de. Hiç düşünemedim kendimi o pozisyonda. Ben yapamam kesin bunu. Sağol cucum ya. Keşke en başta yazsaydım mesajlar 5 kullanıcıya gidebiliyor. Bilginiz olsun arkadaşlar.
dilersen zuzumm..ben yaptiramam yaa..:kedi:
teşekkürler CUCUUUUUUU teşekkürler KÜÇÜKPRENSSSS

ben de aldıım masajıı

rica ederim canim Şeniz

kizlar ben yatmaya gidiyorum basim agriyo
bugun tuhaf bigundu zaten
yarin sabah bebisimi gorcem insallah
sali carsamba yokum kendinize iyi bakin
optummm hepiniziopuyorumnanaktan
iyi geceler...

herkese gönderdim sanirimmm sositososito
pelinim bilmiyordum tatlim yaa,yoksa bitmisti coktan sempatiksalakcinni

evet tatlim...eczanede baska markalarda varmis..bi bakicam bende neler var diye yerimseniben
korkma tatlimm...dogum bizden korksunnnn :lepi:

zuzum biseycikler olmaz..alistirarak yapiyorsun zaten,önce yazdigim gibi tamamen icerde olmuyor yerimseniben
bende bidahaki randevumda doktoruma sorayim , kitapcigin fransizcasini buldum ama 34.haftdadan once tavsiye etmiyolar hatta zararli bile olabilirmis kafamçokkarıştı ...

kizlar bugün kursta eskilerden 3 kisiydik...
geri kalan 9 kisinin tamami üst katta,dogumhanedeymisss
birisi 32.haftada sancilanmis,dogum yapip cikan olmus,acilmayi bekleyen varmis...
sok oldumm...cok heyecanlandimm... akannehir
ben kursa basladigimda cogu benim kadardi daha...zaman mi cabuk gecti acaba kaydirigubbakcemile2
super ya zaman ne guzel cabucak geciyo:lepi:
Ayy eşinize yaptıracaksanız diyor bir de. Hiç düşünemedim kendimi o pozisyonda. Ben yapamam kesin bunu. Sağol cucum ya. Keşke en başta yazsaydım mesajlar 5 kullanıcıya gidebiliyor. Bilginiz olsun arkadaşlar.

onu okuyunca benimde gozumde canlandi,:1ninca:

kizlar sizdede bebis hareket ederken cizzzzz diye idrar torbaniz aniden yaniyor mu??
resmen hissediyorum yandigini ve wc´ye kosma ihtiyaci hissediyorum,ama anlik oluyor sadece:)))

cok sükür canim,büyüdük valla:))
bence düzenli kontrollere gidip bebisi dinlemek akillica..sancin yoksada yat asagi sanci vericez mi diyorlar acaba laelaelaelaelae
ay bilmiyorum ki valla ne yapilir...
ama bence benimki 38,39 gibi gelir,icime öyle doguyor bilmiyorumkismile

dilersen zuzumm..ben yaptiramam yaa..:kedi:

rica ederim canim Şeniz

Aynen canım bende yaptıramam utanırım yahuu. Zaten iyice kardeş gibi olduk,yüz göz olmaya gerek yok akannehir

iyi geceler...
iyi geceler tatlim..Şeniz
bende bidahaki randevumda doktoruma sorayim , kitapcigin fransizcasini buldum ama 34.haftdadan once tavsiye etmiyolar hatta zararli bile olabilirmis kafamçokkarıştı ...

super ya zaman ne guzel cabucak geciyo:lepi:

onu okuyunca benimde gozumde canlandi,:1ninca:
evet yazmistim masajda 34.haftadan itibaren uygulamak gerekiyormus...
sor canim doktoruna..normal olcak demi dogumun??

Aynen canım bende yaptıramam utanırım yahuu. Zaten iyice kardeş gibi olduk,yüz göz olmaya gerek yok akannehir

kardes gibi oldukk,ay alemsinn...aynen bizde öyle oldukk...kaydirigubbakcemile3
hersey normal gitse aslinda bu masaja bile gerek kalmicak nerdeyse amaaaa olmiii iste kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni eheheh şeeyy ben masajtan falan vazgeçtim okuyunca sempatiksalakcinni

iyi geceler...
iyi geceler canimopuyorumnanaktan
aynen bizde kac aydir kardes kardes gecinip gidiyoruzkaydirigubbakcemile5
iyi geceler tatlim..Şeniz

evet yazmistim masajda 34.haftadan itibaren uygulamak gerekiyormus...
sor canim doktoruna..normal olcak demi dogumun??

pardon gozumden kacmis:kedi:
normalde normal dogum biliyosun burda oyle ha deyince sezeryan yapilmiyo, zaten bende normalden yanayim sonuctacok kotu bisey olsa onca kadin tekrar takrar dogurmazdi, benim tek endisem bebek ters gelirse bide beelim icin korkuyorum, 17yasindayken merdivenden dustum ve omurgamda (bel hizasinda) ezilme var ve bi kac haftadirda bel agrisi haric birde uyusukluk basladibilmiyorumkismile

kardes gibi oldukk,ay alemsinn...aynen bizde öyle oldukk...kaydirigubbakcemile3
hersey normal gitse aslinda bu masaja bile gerek kalmicak nerdeyse amaaaa olmiii iste kaydirigubbakcemile3

Ayy naz yapması gereken biz değil miyiz ya. Devir değişti vallahi cucum.

iyi geceler canimopuyorumnanaktan

aynen bizde kac aydir kardes kardes gecinip gidiyoruzkaydirigubbakcemile5

pardon gozumden kacmis:kedi:
normalde normal dogum biliyosun burda oyle ha deyince sezeryan yapilmiyo, zaten bende normalden yanayim sonuctacok kotu bisey olsa onca kadin tekrar takrar dogurmazdi, benim tek endisem bebek ters gelirse bide beelim icin korkuyorum, 17yasindayken merdivenden dustum ve omurgamda (bel hizasinda) ezilme var ve bi kac haftadirda bel agrisi haric birde uyusukluk basladibilmiyorumkismile

aynen tatlim..burda millet sezeryan olmaktan korkuyor,türkiyede tam tersi...
biz su durumunda birak bel agrisini falan,uzum zaman bekledik bebek sahibi olmayi desek bile hemen aaaaa riske atmayalim sezeryan olun derlerdi kesin sempatiksalakcinni
cok gecmis olsun canim ayrica..doktorun mutlaka ona göre bir yol izler,belki epidural normali önerir..bahsettin mi uyusukluktan falan?bende belimden gerektigi gibi doguma katkim olmazsa diye korkuyorum..
bebisin niye ters olsun annesiii,düsünme sen simdi onu bence..bir yilda sadece bebeklerin %2si makat gelisli oluyormus düsün yani o riski yerimseniben

günaydın bayanlar.... nasılsınız bakalım?

ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:

Back
X