2010 Aralık Anneleri

günaydın canım ... ben gece yine uyuyamadım :( bu saattede kalktım 3-4 sa. uykuylayım ...
tatlım bu gece bende tekmelerle uyandım tam uykuya daldım bi bakdım saatin alarmı calıyor...benim zilli hep aynı saati bulmuşş uyandırıyo beni.normalde zorlanmazdım uyurdum ama bu gece uyuyamadım

günaydın bayanlar.... nasılsınız bakalım?

ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:

gozunaydın canım hakkında hayırlısı olur inş..biz napsak dıye dusunurken sen cıkıyorum dedin ve cıktın ne guzel..

ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:

Günaydın kızlar....

Anam çok erken çıkıyorsun be ...
Özleyeceğiz seni...
Ama sanırım sen artık çıkmak istityorsun hadi gözün aydın diyelim o zaman cicim Şeniz

gözünaydın canımcım, hakkında hayırlısı :)))

Son düzenleme:
tatlım bu gece bende tekmelerle uyandım tam uykuya daldım bi bakdım saatin alarmı calıyor...benim zilli hep aynı saati bulmuşş uyandırıyo beni.normalde zorlanmazdım uyurdum ama bu gece uyuyamadım

gozunaydın canım hakkında hayırlısı olur inş..biz napsak dıye dusunurken sen cıkıyorum dedin ve cıktın ne guzel..

Nezaketcim aminn canım. darısı başına inşallah. ama inan benim karar vermem de kolay olmadı. aylardır düşünüorm napsam die. eşimi de bıktırdım napim bırakim mi bırakmim mi die. ama dün yanlış hatırlamıosam sen sölemiştin en kötü karar kararsızlıktan iidr.belki sora erken bıraktım die pişman olucam ama en azından hamileliğimn son aylarını evimde geçirmek, kocam geldiğinde onu evde karşılamk istiorm. evlendiğimizden beri beraber çıkıp beraber giriorz eve. birz klasik oldu ama napim hayallerm böle walla. eşimde "ben de çok istiorm şöle kapı açıldıında yemek kokuları gelsin burnuma karım kapıda karşılasn beni" die. ayyy bak düşündükçe heycan yaptım yine hihoyyyt

Günaydın kızlar....

Anam çok erken çıkıyorsun be ...
Özleyeceğiz seni...
Ama sanırım sen artık çıkmak istityorsun hadi gözün aydın diyelim o zaman cicim Şeniz

evet canım erken oldu biraz ama ben yoruldm artık. bacaklarım ayaklarım fena şişmeye ve acımaya başladı.. yeter dedm artık.. bende sizi özlicem :sinifsinif: fırsat buldukça gelirim yine. :CüvCüv:

gözünaydın canımcım, hakkında hayırlısı :)))

saol canım. amin hepimizz için hayırlısı olsun... :Saruboceq:

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalıma.s. kızım ve ben çok iyiyiz bide gece kapalı gişe rüyalar görmesem daha iyi olcam ama:CüvCüv: bu arada kızlar bende perine masajı istiyorum biriniz banada gönderinnn :1rolleyes:

canım hadi hayırlı olsun işden ayrılman bizdende ayrılacağın anlamına gelmiyo dimi yani evde netin varmı?? bırakma bizi olumunekankayizsmile bende 32 haftada bırakmayı düşünüyorum ama evde sıkıntıdan patlarsam diye düşünmektende kendimi alamıyorum

Ayy eşinize yaptıracaksanız diyor bir de. Hiç düşünemedim kendimi o pozisyonda. Ben yapamam kesin bunu. Sağol cucum ya. Keşke en başta yazsaydım mesajlar 5 kullanıcıya gidebiliyor. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Yaaa kaçırdım ben ama :((
Hayırdır ne gönderiyorsunuz
ne pozisyonu kız aaa merak ettim
bana da gönderin yaaaaa :((((
CUCUUUUU bende istiyommmm
PELİNNNN banada gönderinnnn senağlama

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalıma.s. kızım ve ben çok iyiyiz bide gece kapalı gişe rüyalar görmesem daha iyi olcam ama:CüvCüv: bu arada kızlar bende perine masajı istiyorum biriniz banada gönderinnn :1rolleyes:

canım hadi hayırlı olsun işden ayrılman bizdende ayrılacağın anlamına gelmiyo dimi yani evde netin varmı?? bırakma bizi olumunekankayizsmile bende 32 haftada bırakmayı düşünüyorum ama evde sıkıntıdan patlarsam diye düşünmektende kendimi alamıyorum

sizden ayrılablrmiym canım benim.. evde netimiz yok ama anneme gittikçe ki bol bol gitmeyi düşünüorm giricem. takipteyim sizleri yani.. bazen bende düşünmüo deilim sıkılırmıyım die ama yok yaa sıkılmam heralde. bu kadar yoğun çalıştıktan sora ayaklarımı uzatıp keyif yapıcam ohhh delikafadulden

Yaaa kaçırdım ben ama :((
Hayırdır ne gönderiyorsunuz
ne pozisyonu kız aaa merak ettim
bana da gönderin yaaaaa :((((
CUCUUUUU bende istiyommmm
PELİNNNN banada gönderinnnn senağlama

ayy benide meraklandırdınıs banada gönderin gerçi normal doğumla ilgli bişi galiba ama olsun gönderin şekerler fazla bilgi göz çıkarmas :))

Nezaketcim aminn canım. darısı başına inşallah. ama inan benim karar vermem de kolay olmadı. aylardır düşünüorm napsam die. eşimi de bıktırdım napim bırakim mi bırakmim mi die. ama dün yanlış hatırlamıosam sen sölemiştin en kötü karar kararsızlıktan iidr.belki sora erken bıraktım die pişman olucam ama en azından hamileliğimn son aylarını evimde geçirmek, kocam geldiğinde onu evde karşılamk istiorm. evlendiğimizden beri beraber çıkıp beraber giriorz eve. birz klasik oldu ama napim hayallerm böle walla. eşimde "ben de çok istiorm şöle kapı açıldıında yemek kokuları gelsin burnuma karım kapıda karşılasn beni" die. ayyy bak düşündükçe heycan yaptım yine hihoyyyt

ne güzel benimde aynnen böyle hayallerim vardı :sinifsinif: ama şimdi izin alsam eşimde evde yok aileden kimsede yok yanımda sıkıntıdan patlarım tek başıma eşim ekim ortalarında gelip tekrar gidecek ocak sonuna kadar yok akannehir offf napsam bak gene kararsızlıktan bunalıma girdim

Ulen neymiş bu neden herkese gönderilmedi kaydirigubbakcemile3
Meraklı hatunlarız biz bize de söyleyin yada gönderin sempatiksalakcinni

ne güzel benimde aynnen böyle hayallerim vardı :sinifsinif: ama şimdi izin alsam eşimde evde yok aileden kimsede yok yanımda sıkıntıdan patlarım tek başıma eşim ekim ortalarında gelip tekrar gidecek ocak sonuna kadar yok akannehir offf napsam bak gene kararsızlıktan bunalıma girdim

Benim eşim de gece 11-12 lerde geliyor yeni iş yeri açtılar...
Nadiren erken geliyor ben her akşam evde tek başımayım...
Resmen patlıyorum onun için çalışabildiğim yere kadar çalışacağım..
Ne kadar evde durmak keyifli olsa da yanlız olmuyor...

Benim eşim de gece 11-12 lerde geliyor yeni iş yeri açtılar...
Nadiren erken geliyor ben her akşam evde tek başımayım...
Resmen patlıyorum onun için çalışabildiğim yere kadar çalışacağım..
Ne kadar evde durmak keyifli olsa da yanlız olmuyor...

aynen yaa insan patlıyo sıkıntıdan

günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya

aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına

kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese

sana iyi uykular canım hazır uykun varken kaçırma bence sonra kaçtı mı tam kaçar bilirim :)

Ay valla ne haklıymıssın arkadaşım. Biraz uyudum oğlumun tekmeleri saolsun eşim bile yataktan zıpladı noluyo biri beni tekmeledi diye kaydirigubbakcemile3
Ağlarmısın gülermisin ay uyandık ikimizde oğlumuzu dinledik sabaha karşı takrar uyumuşuz ama bugün nasıl geçcek bitcek bilmiyorum.
İşlerimde yoğun mafoldumben

canım senin işin gerçekten zor. eşinin yanında olmaması zor olsa gerek. inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu ayrılık süreci.ayrıca umarım en yakın zamanda sende kararını verirsn. ayy ben kararımı verdm ama şuan askıda hala personel müdürüyle görüştüm birini bulana kadar idare edicez.allahtan kadın da halden anlıo..dün bi arkadaşmla konuştm bugün görüşmeye gidicek. umarım kabul ederler..

günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya

aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına

kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese

walla bende öle düşünüorm canım.3ay yan gelip yatıcam:)

gönder gönder meraktan çatlıcaz..

aynen yaa insan patlıyo sıkıntıdan

Evet canım onun için en son raddeye kadar çalışmaya devam :lepi:

Seninde sabah sabah hamaratlığın tutmuş sempatiksalakcinni
Gönder canım bakalım bizde

Back
X