2010 Aralık Anneleri

kızlar ben kaçr
tembel deroş okula gitmek zorunda
offffffffffffff
çok yazmayın ha
okuyamıyorum sonra.
gerçi ugün fatmagülün suçu ne var
sonra bakarım
baya birikir heralde.
öpüldünüz.

Var var arada bir böyle terleme sıkıntı geliyor.Menepozun da ne demek olduğunu da az çok anlarız böylelikle : )

hemde nasıl ben böle yandığımı hatırlamıyorum hiç
hep eşime soruyorum sen d eyanıyomusun diye
yoooooo diyo
demkki hamilelikten
azıcık serinlese.

carna gozun aydın tatlım gormuşsun bebişini maaşallah fıstığa...
yasmincin sıkma canını herişte bir hayr vardır...

Selam kızlar.

Umarım herkes iyidir.Ben gribi bir türlü atlamadım yahu.Bugün tam 6. gün ilaç da almadığım için yavaş yavaş geçmesini bekliyeceğiz sanırım.Valaha kendinize dikkat edin kızlar çok kötü, hatta gidip grip aşısı vurulun , ben geçince gidip vurulucam.Hamile olduğumuz için kolay kolay geçmiyor çünkü.

Bu arada dün doktora gittik.Canım kızım 1050 gram 34 cm olmuş.1 ayda 500 gram almış oluyor.Artık bundan sonra daha hızlı alır.Şekerim yüksek çıkar sanmıştım normalin altında çıktıkaydirigubbakcemile3 çok ilginç yaa o kadar tatlı yiyorum nereye gidiyor : ) Ferrum'un da iğnesine başladık.Zaten kabızlıktan ölüyorum ilacını vermedi.İğnesine de alışığım zaten : )

Oh maşallah kocaman olmuş oğlun yerim ben onu...

mavrulam sanırım düşmüşsün banyoda
geçmiş olsun canım
aman dikkat et kuzum ya
bend eçok korkuyorum düşmekten
hep rüyaalrıma giriyo
okulda çocukalr çarpıyo ben düşüyorum falan
Allah korusun bebişlerimizi.

kızlar ben kaçr
tembel deroş okula gitmek zorunda
offffffffffffff
çok yazmayın ha
okuyamıyorum sonra.
gerçi ugün fatmagülün suçu ne var
sonra bakarım
baya birikir heralde.
öpüldünüz.

Malesef düştüm denizim korktuğun gelir ya başına öyle oldu içimden düşünürken kendimi yerde buldum...
Allahtan birşey olmadı şükür...
Hadi güle güle çok yorma kendini Şeniz

daha dur be kuzum yeni çıktın izne.
aslında yorulmuyorum
benimki tembellikten
okul açıldı
işte 1 ay sonra izne çıkıcam
o havadayım kalk giyin git zor gelio niyeyse.
üşengeçlikten.
evde dinlenemk daah cazip gelio şuan bana.
sabredicez
aam kendime iyi hissetmesem heemn alırım rapor zaten.

evet ya bence randevunda konuş doktorunla.
ama doktorların böle işleri kongreleri yok toplantıalrı çıkıyo
olabilir yani.
şans işi biraz
benim doktor da gşdio
ama randevualrını ona göre ayarlıyo sanırım.

kız gercekten sıkıldım insan alışık olmayınca,birde burda kimsem yok,olanlarda zaten işe gidiyolar,bi ankara ya gitsem hiç sıkılmam çok güzel geçer de ,işte eşimin izne ayrılmasını bekliyorum..hadi sana iyi dersler...

Son düzenleme:
daha dur be kuzum yeni çıktın izne.
aslında yorulmuyorum
benimki tembellikten
okul açıldı
işte 1 ay sonra izne çıkıcam
o havadayım kalk giyin git zor gelio niyeyse.
üşengeçlikten.
evde dinlenemk daah cazip gelio şuan bana.
sabredicez
aam kendime iyi hissetmesem heemn alırım rapor zaten.

evet ya bence randevunda konuş doktorunla.
ama doktorların böle işleri kongreleri yok toplantıalrı çıkıyo
olabilir yani.
şans işi biraz
benim doktor da gşdio
ama randevualrını ona göre ayarlıyo sanırım.
konuscam zaten ama bu 11 gun napcam ben bskaa dr a mı gitsem 1 bucuk ay olcak 11ekimde gidersem :sinifsinif:
dogru diosun canım her işte bir hayır wardır ama osledim minigimi napim bana da yazık :çok üzgünüm:

Malesef düştüm denizim korktuğun gelir ya başına öyle oldu içimden düşünürken kendimi yerde buldum...

Sağolun kızlar.

Mavrulam nasıl düştün kız.Dikkat !! amann bebişine iyi bak.Neyse ki bir şey olmamış canım geçmiş olsun.

canım cok dikkat et kendine yaa bende bi banyodan bi de camlardan korkuyorum camlarım leş gibi oldu silmeye korkuyorum zaten eşimde silmeme izin wermiyo haftasonu da haftayada misafirlerim war ya bi kadın almak zorunda kalcam ya da rezil olcam arkamdan konuscaklar laelaelaelaelae

canım cok dikkat et kendine yaa bende bi banyodan bi de camlardan korkuyorum camlarım leş gibi oldu silmeye korkuyorum zaten eşimde silmeme izin wermiyo haftasonu da haftayada misafirlerim war ya bi kadın almak zorunda kalcam ya da rezil olcam arkamdan konuscaklar laelaelaelaelae

bu randevu işi sinir bozucu lmuş hangi hastaneyi senin gittiğin...
ayyy camlar dan uzak durun... boşver görmez kimse çek tülleri hamilesin sen yada yarım gün bi kadın al.... benim evim çok büyük değil 15günde bir kadın geliyor yarım gün hallediyor...

bu randevu işi sinir bozucu lmuş hangi hastaneyi senin gittiğin...
ayyy camlar dan uzak durun... boşver görmez kimse çek tülleri hamilesin sen yada yarım gün bi kadın al.... benim evim çok büyük değil 15günde bir kadın geliyor yarım gün hallediyor...
çamlıca medicana.. benim ew buyuk ama yapcak bişey yok simdiye kadar 1 kere aldım kadın gerek kalmamıstı ama artık ayda 1 falan alırım gunluk işleri yapıorumda camlarda warsın ayda1 silinsin napim pasaklımıyım neyim :kedi:
yasmin bence git başka doktora yada yakın bi polikliniğe ben olsam dayanamaz giderdim.
walla dayanamayıp gitcem gibi gorunuyo zatten esimde cok sinirlendi dr değiştirsek mi dio :1: gulerek
dedimki esime ewe bi ultrason aleti mi alsak aa dur bakim (bizim bi dr arkadas war) onu arim de bişeler ayarlayabilrmi dio :roflol:

çamlıca medicana.. benim ew buyuk ama yapcak bişey yok simdiye kadar 1 kere aldım kadın gerek kalmamıstı ama artık ayda 1 falan alırım gunluk işleri yapıorumda camlarda warsın ayda1 silinsin napim pasaklımıyım neyim :kedi:
walla dayanamayıp gitcem gibi gorunuyo zatten esimde cok sinirlendi dr değiştirsek mi dio :1: gulerek
dedimki esime ewe bi ultrason aleti mi alsak aa dur bakim (bizim bi dr arkadas war) onu arim de bişeler ayarlayabilrmi dio :roflol:

ben çalıştığım için çok zor oluyordu hamileliğimden öncede alıyordum valla bi hatasonum var eşimle iki kere temizlik yaptık adamın alnından burnundan terler damladı ve ben süpürmüştüm o silmişti sadece silmeyle pes etti ve bu böyle olmicak çok zormuş en iyisi sen bi kadın yarla dedi kaydirigubbakcemile3 içimden yaaa nasılmış dedim ohhh o gün bu gündür kadın geliyo...

Sağolun kızlar.

Mavrulam nasıl düştün kız.Dikkat !! amann bebişine iyi bak.Neyse ki bir şey olmamış canım geçmiş olsun.

Ay bende anlamadım bir baktım ki popomun üzerinde yerdeyim :kedi:

Canım dersin ki ay daha yeni sildim camları yağmur yağdı mahvetti hepsini sırnaşık şey

ben çalıştığım için çok zor oluyordu hamileliğimden öncede alıyordum valla bi hatasonum var eşimle iki kere temizlik yaptık adamın alnından burnundan terler damladı ve ben süpürmüştüm o silmişti sadece silmeyle pes etti ve bu böyle olmicak çok zormuş en iyisi sen bi kadın yarla dedi kaydirigubbakcemile3 içimden yaaa nasılmış dedim ohhh o gün bu gündür kadın geliyo...
yaa anlasınlar bizi bi kerecik yarımyamalak temizlik yapmakla pes ediolarsa biz napalım.. ama cok iyi olmus bak sende kurtulmus oldun :1:

Hanımlar limango üyeliğiniz var mı bilmiyorum ama La Perla nın kampanyası var harika yazlıklar, şapkalı elbiseler 20 lira, özellikle kız bebeklerine çoook güzeller!!

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 30
selam kizlar
iki gundur kayinvalidemle carsi pazar gezmekten yorgun dustuk
bugun evimdeyim cok sukur:)
cok guzel ciciler aldik amaaaahihoyyyt
pazar gunude mobilyamizi almaya gidicez insallah
sizler nasilsiniz bakalim?
insallah herkes iyidir
ben sali sabahi dra gittim kizimizi gorduk:asigim: