2010 Aralık Anneleri

selam kizlar
iki gundur kayinvalidemle carsi pazar gezmekten yorgun dustuk
bugun evimdeyim cok sukur:)
cok guzel ciciler aldik amaaaahihoyyyt
pazar gunude mobilyamizi almaya gidicez insallah
sizler nasilsiniz bakalim?
insallah herkes iyidir
ben sali sabahi dra gittim kizimizi gorduk:asigim:
doktor minyon yuzlu ama dolgun dudakli bi kiziniz var dedi:asigim:
babasina benziyo agzi resmensırnaşık şey
cok sukur hersey yolunda hafta sonuda seke yuklemesi yapilcak

Ay maşallah canım tatlı kızınaaaa, güle güle kullansın cicilerini de!! Narnisan a ulaşamadım bir türlü, gelecek mi acaba merak ettimbilmiyorumkismile

kız ya onlar gelene kadar bikac gun hiç yagmur yagmazsa kaydirigubbakcemile3 o zamanda aa sizin orda yagmadı mı burda 5 dk yagdı ama camlarımda mahfoldu yaaa :roflol:

ay siz ne dolaplar çeviriyosunuz bakayımkaydirigubbakcemile3 aman hamile kadının evine gelip cama bakan misafir baksın boşver:delphin:

selam kizlar
insallah herkes iyidir

Ohhh ne güzel güzelce yapılmış alışverişler....
Babasına benziyor he kız senden bişi almamış mı lülülülülülü

kız ya onlar gelene kadar bikac gun hiç yagmur yagmazsa kaydirigubbakcemile3 o zamanda aa sizin orda yagmadı mı burda 5 dk yagdı ama camlarımda mahfoldu yaaa :roflol:

Aynen aynen sempatiksalakcinni

selam kizlar
insallah herkes iyidir
hosgeldin canım ne gusel gormussun melegini opuyorumnanaktannasıl kilosu falan.. seker yuklemendede problem cıkmaz insallah..

ay siz ne dolaplar çeviriyosunuz bakayımkaydirigubbakcemile3 aman hamile kadının evine gelip cama bakan misafir baksın boşver:delphin:
:roflol: sorma canım ama herkes arkadan insan gulmenin peşinde haftasonu kw tarafından akrabalar gelcek onlar kesin bişeyler ara gulmek için.. ama haftaiçi bizim akrabalar gelcek onlar eminim bana ogun servis bile yaptırmııcaklar hatta hepimiz bi çeşit yapar getiririz sen sadece cay demle diolar bana.. yaa insanın kendi adamı gibi warmı bee olumunekankayizsmile

hapşuruk gözün aydın canım,inşallah şeker de de bi şey çıkmaz,demek babsına benzio ,ne güzel göstermiş kendini maşşalh:nazar:ay ben kızımı kimseye benzetemiyom ya bakalım bizimki kime benzicek?

Plan yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

Sizi gidiler siziiiaklinialirimsmile

:roflol: sorma canım ama herkes arkadan insan gulmenin peşinde haftasonu kw tarafından akrabalar gelcek onlar kesin bişeyler ara gulmek için.. ama haftaiçi bizim akrabalar gelcek onlar eminim bana ogun servis bile yaptırmııcaklar hatta hepimiz bi çeşit yapar getiririz sen sadece cay demle diolar bana.. yaa insanın kendi adamı gibi warmı bee olumunekankayizsmile

Doğru söylüyorsun yaa, insanın kendi adamı gibi yokboshayallersmile Herkes kendine gülsün :umursamaz:

Hanımlar limango üyeliğiniz var mı bilmiyorum ama La Perla nın kampanyası var harika yazlıklar, şapkalı elbiseler 20 lira, özellikle kız bebeklerine çoook güzeller!!

olmazmı her sbah markafoni limango trendyol geziyorum ben sabah sabah bitmeden ne var ne yok bakıyorum.... güzel şeyler çıkıyo....

selam kizlar
insallah herkes iyidir

gözün aydın ne güzel görmşsün kızını.... cicilerinizde hayırlı olsun güle güle kullanın... umarım şeker sonucun iyi çıkar....

olmazmı her sbah markafoni limango trendyol geziyorum ben sabah sabah bitmeden ne var ne yok bakıyorum.... güzel şeyler çıkıyo....

gözün aydın ne güzel görmşsün kızını.... cicilerinizde hayırlı olsun güle güle kullanın... umarım şeker sonucun iyi çıkar....

Sende bendenmişsinkaydirigubbakcemile3 trendyol u sevemedim bir türlü ama markafoni ve limango benimde uğrak yerim:lepi:

demek o markafoni de tükendi yazısını çıkaranlardansın:olmaz:bende kim bitiriyo bunları diyodum,ben akşama doğru bakıom hep bitiyor beğendiklerim..

demek o markafoni de tükendi yazısını çıkaranlardansın:olmaz:bende kim bitiriyo bunları diyodum,ben akşama doğru bakıom hep bitiyor beğendiklerim..

hehehe oldu bitirdiğim bir kaç parça :lepi: daha dünde şemsiye aldım şu twigy şemsiyelerden bi tane leopar desenli bi tane siyah çok hoşuma gitti fırfırlı fırfırlı bakın sizde....

Ay maşallah canım tatlı kızınaaaa, güle güle kullansın cicilerini de!! Narnisan a ulaşamadım bir türlü, gelecek mi acaba merak ettimbilmiyorumkismile
saol canim bende narnisanin numarasi
yok yalniz
gelir heralde sen aradinmiki?
msgmi attin yoksa?

Ohhh ne güzel güzelce yapılmış alışverişler....
Babasına benziyor he kız senden bişi almamış mı lülülülülülü

Aynen aynen sempatiksalakcinni
tesekkur ederiz mavrulam
ben hep agzi sana benzesin askim derdim
walla benziyodakaydirigubbakcemile3
huyuda babasina benzesin diyorum
insallah huyuda benzer:asigim:

hosgeldin canım ne gusel gormussun melegini opuyorumnanaktannasıl kilosu falan.. seker yuklemendede problem cıkmaz insallah..

kilosu iki gun onde gidiyomus canim
960gr olmus
seker yuklemeside insallah cts haber verirm yine

hapşuruk gözün aydın canım,inşallah şeker de de bi şey çıkmaz,demek babsına benzio ,ne güzel göstermiş kendini maşşalh:nazar:ay ben kızımı kimseye benzetemiyom ya bakalım bizimki kime benzicek?
ilk kizlar genelde babaya benzermis canimfisfisfis

saol nerdilcim
koydum zaten ciclerin bi kismini:1rolleyes:

tesekkur ederiz mavrulam

Rabbim dilediğin gibi bir evlat versin sana inşallah canım Şeniz
Benimki eşime benzerse dudakları koca dudak olacak :1:

tesekkur ederiz mavrulam

kilosu iki gun onde gidiyomus canim
960gr olmus
seker yuklemeside insallah cts haber verirm yine

ilk kizlar genelde babaya benzermis canimfisfisfis

saol nerdilcim
koydum zaten ciclerin bi kismini:1rolleyes:

benim oğlumda babasına benziyo kocaman iri iri gözleri var göz kapaklarından belli benimkie inşallah babasına benzer kendiside huyuda opuyorumnanaktan

maşallah kilosunada benimkide 2 hafta önce aynıydı 940gr :içelim:

hemen cicilerede bakim.... hihoyyyt

b izim bebiş banada babayada benzerse iri iri gozlu ve kofte dudaklı minik burunlu olur yani yuzunun tamamını goz ve dudak olusturur :roflol:

Back
X