Günaydın hanımlarr
İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bende bel ağrısı çok oluyor , birde sağ tarafımda göğsümün altında kaburga kemiğimin bitiminde çok ağrım oluyo oda aynı şekilde sırtıma vuruyo bel ağrısı sırt ağrısı karnımda oluşan ağrı derken halim dermanım kalmıyo, çabuk yoruluyorum , birde çok fazla geriliyorum , sanki ellerimden ve bacaklarımdan karşılıklı beni çekiyolar akşamları özellikle çok oluyo bu yatakda yatacak pozisyon bulamıyorum, artık bir müddet sonra netarafımda sızıp kalıyosam bilmiyorum, geceleri enn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bütün uyku düzenim alt üst oluyo, tuvaletten nefret ediyorumm

, bide evimde afedersiniz ama klozet yok yer tuvaleti var 2 dk oturup kalkana kadar karnım bacaklarım patlıyo akannehir , sizin anlıyacağınız hiç rahat değilim , ama özellikle bu belimle göğüs altında olan bu ağrı beni fazlasıyla rahatsız ediyo, çalıştığım için fazla dinlenme şansımda olmuyo boshayallersmile , göğsümün altındaki ağrı için bebek sıkıştırıyodur falan diyolar ne alaka anlamadım yani orası ağrırken benim kız aşağıda tepiniyo oluyo kaydirigubbakcemile3 ben pek alaka kuramadım , neyseki pazartesi konturolüm var doktora sorucam neymiş bu diye , bu böyle giderse doğuma kadar işim çookkk zor benimmm :1no2: