Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sükür canim iyiyim..günes gördüm ya bugün gökyüzünde,keyfim yerinde sükür kaydirigubbakcemile2Günaydın :hulya:
Bende öyleyim gece tuvalete kalktığımda da öyle...
Bu gece zaten kaç kez kramp girdi bilmiyorum akannehir
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bayanssulusmile
gunayddın canım hosgeldin.. olumunekankayizsmile biz oglusumla iyiyiz siz nasılsınız bakalım.. bu arada ''fit anne'' kısmını ustume alınamıyorum kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar.yine bakıma girmiş site.çok hor kullanılıyor anlaşılan:)
biz dün gittik doktora hersey yolunda cok şükür.kilosu 1120 gr olmuş prensesimin..1 ay sonraya gun verdi doktor...artık kızz diyebilirim dayanamadım yine sordum doktora kızmı diye 'kız,kız'dedi....![]()
acaba simdiden catlayan warmı yoksa son ay mı daha dikkat etmek lazım catlamamak icin CADIARZUcok sükür canim iyiyim..günes gördüm ya bugün gökyüzünde,keyfim yerinde sükür kaydirigubbakcemile2
alin alin,massallah hepimiz bomba gibi hatunlariz..sarkmadik,patlamadik..aksine massallah herkese cok yakisti hamilelik :CüvCüv:
Günaydın gızzlar.Bici bici yaptık , yağlandık, kremlendik kızımla, kahvaltı yapeceğüz.Sonrada kuaför genel bakım : )
Ezo maşaallah canım seninle aramızda 1 gün var.Ben 27+1 de gittiğimde 1050 gramdı kızım.
ooh miss gibi olmussunuz hadii afiyet olsun size.. opuyorumnanaktan yediklerin bebeğine yarasın inşallah![]()
kaydirigubbakcemile3 löp löp yağ olsun inşaallah.
gunaydın kızlar.yine bakıma girmiş site.çok hor kullanılıyor anlaşılan:)
biz dün gittik doktora hersey yolunda cok şükür.kilosu 1120 gr olmuş prensesimin..1 ay sonraya gun verdi doktor...artık kızz diyebilirim dayanamadım yine sordum doktora kızmı diye 'kız,kız'dedi....![]()
acaba simdiden catlayan warmı yoksa son ay mı daha dikkat etmek lazım catlamamak icin CADIARZU
dogru diosun ben duzenli yaglanamıorum yaa useniyorum sanırım.. aktardan bi karısım almıstım o yagın kokusunu esim begenmedi onu bıraktım simdi jhonson' un 10 kata kadar fazla nemlendiren yagından aldım acaba krem mi alsam ki bilmiyorumkismile cogu kisi eger catlıcaksan naparsan yap catlarsın dio ne bilim ben -tatlicadiarzu-vardi sanirimCADIARZU
dikkat etmek gerek,ne zaman ne olacagi belli olmaz:1no2:
hosgeldiniz canım..opuyorumnanaktan aynı seyler benimde aklıma gelmiyor degil.. ama bence bebişlerimizi kucagımıza alınca onun hazzı cok farklı olacagı için belki bu sekilde dusunmeyizCADIARZUgünaydıııın kızlaaaar
oğlum ve ben geldik buradayız.
dün gece yine bölük pörçük uyuduk ama olsun keyfimiz yerinde .
kızlar ben bir şey düşünmeye başladım; şimdi doğum için heyecanlanıyorum , bebeğimi kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da yavrumdan ayrılmak istemiyorum. O nun hareketlerini içimde hissedemeyecek olmak üzüyor beni. :çok üzgünüm: BU hamileliğin en keyifli en muhteşem şeyiydi. bu anlamda da bitmesin istiyorum . nasıl olacak !
(neler konuşulmuş neler kaçırmışım hızlıca bir bakayım bari.)
acaba simdiden catlayan warmı yoksa son ay mı daha dikkat etmek lazım catlamamak icin CADIARZU
dogru diosun ben duzenli yaglanamıorum yaa useniyorum sanırım.. aktardan bi karısım almıstım o yagın kokusunu esim begenmedi onu bıraktım simdi jhonson' un 10 kata kadar fazla nemlendiren yagından aldım acaba krem mi alsam ki bilmiyorumkismile cogu kisi eger catlıcaksan naparsan yap catlarsın dio ne bilim ben -tatlicadiarzu-
masallah canım bebek odası da hazır oldugunda butun hazırlık tamam yani.. ben bole hazırlıklarını bitirenleri gordukce tedirgin oluyorum ben cok mu agırdan alıyorum die bilmiyorumkismileherkese günaydın kızlar benim bebişin herşeyi tamam gibi bir tek odası kaldı onunda dün siparisini verdik nihayet ama 15 20 günü bulurmuş yapılması düz beyaz bir odası olucak bebişin simdi geriye sadece duvar kağıdı odasının halısı birde bebek arabası kaldı alıncak olan dünya kadar eşyası oldu her aşağıya inmemde alıyorm dayanamıyorum batırdı benim oğlum daha doğmadan beni annesi ona çalışcak artık feda olsun oğluma allaha şükür hamileliğimde cok büyük sıkıntılarım olmadı öyle ağrıydı kramptı felan şuana kadar hiç yaşamadım yürümemdede bi engel yok didik didik dolanıyorum vallahi çarşılarda ne bünye varmış bende diyorum bazende inşallah sonuna kadarda böyle devam eder
mavrulam , bendede bacak ağrısı oluyo arada , kalçama vuruyo ağrı , ben dayak yemekden beter oluyorum , ama bazende hiç bişey yokmuş gibi , ayy çok acayip bişey tarifsiz yani , anca yaşayan anlar bu durumu sizler gibi , Allah hepimize kolaylık versin diyorum , hayırlısıyla bi doğursaydık bu bebekleri inşallah :ecrin_bebek:
ben sunu farkettim ondan beri cok kramp girmiyo..yatarken bacaklarımı uzatıp kasarsam kramp giriyo bazen tam uzatıyorum hafif agrı basladıgı gibi geri cekiyorum bayagıdır kramp girmedi cok sukur :Saruboceq:
bende bi karısım yaptırmıstım ama dediğim gibi esim kokusunu begenmedi kullanamadım ama jhonson'un yagını dustan sonra kullanınca cok gusel nemlendirio aklıma geldikce kullanıyorum işte bi duzene sokmak lazım su tembellik olmasaasempatiksalakcinniaaaa aşkolsun kızlar beni unutmayın lütfen ! hali hazırda tüm bacakları çatlamış hamiş bir hatununm ben :)
canım evet ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyor. Ama nasıl olsa çatlayacak deyip de hiç bir şey yapmamak da bana anlamsız geliyor. Cildin kurumasına izin vermemek lazım, nemlendirici ne sürersek faydası var bence.
ben Mustela kullanıyorsum ama şimdi aktardan karışım yaptırdım (katı kakao yağı, susam yağı, buğday ve havuç yağı) onu kullanmaya başlayacağım . Bakalım ne olacak. akannehir
Ay hiç sorma ben birz yemeği de falza kaçırayım çok fena oluyorum
Aynen bende gerilince oluyor canım...
Bazen fark edip hemen düzeliyorum ama he r zaman fark edemiyorum...
Ve oğlum 3 gündür aşağaya çok baskı yapıyor bu da acayip rahatsız edici...