2010 Aralık Anneleri

ayaklarını mı asagıda hissediyosun basını mı .. ayaklar asagıda olunca cok acı weriyo ben hala basının asagıya dondugunu hissetmiyorum onun da daha farklı bi baskısı olur heralde CADIARZU

Ayak olması lazım çünkü vuruyor geçiyor...
Dün akşam uzanırken öyle bir vurdu ki zıpladım resmen afedersin de tuvalaete sıkışmış gibi oluyor eyvahedigeldismile
Başının baskısı daha fena olur kesin

masallah canım bebek odası da hazır oldugunda butun hazırlık tamam yani.. ben bole hazırlıklarını bitirenleri gordukce tedirgin oluyorum ben cok mu agırdan alıyorum die bilmiyorumkismile[/QUOTE

alırsın canım sende zaten odasının gelmesi bu ayın sonunu bulur eşyalarını yıkadım yerleştirdim derken doğumumada 5 6 hafta kalıyo son haftalarınıda dinlenerek geçirmek istiyorum bide heves oluyo ne bilim hani bebeğime biseyler olur korkusuyla almıyorum demiş ya bazıları allah korusun bisey olduktan sonra doğduktan sonrada olabilir insan aklına böyle seyler getirmemeli hep güzel hep pozitif düşünmek gerekli

geçmiş olsun burckan RABBİM yarıdmcın olsun inşaALLAH hayırlsıyla atlatırsın bugünü
Saol bitanesi

geçmiş olsun canım sana da.. gebe olduğun için tansiyonun aslında normal gibi küçüğün düşük işte gereğinden biraz fazla.. nabzın yüksekmiş ama.. rapor alabilirsen biraz dinlensen iyi olur tatlım.. senin miyomlarında vardı yanlış hatırlamıyorsam.. ben ilk doğumu senden bekliyordum ya yine de 35'i doldurmadan olmaz inşallah...
Ay cnm sorma miyomlarımda var doğrusun bu nedenle erken doğumuda tetikliyor bakalım hakkımıza hayırlısı

çok geçmiş olsun tatlım nazar değmişdir..dikkat et kendine biraz dinlenmek iyi gelebilir bence de

Evetttt :( nazar değdi :(
Günaydın kızlar.Mavrulam ve Burxhan geçmiş olsun kızlar.
Mavrulam tek banyoya girme evde kimse yokken.Ayrıca şu banyolar için kaydırmazlar varya onlardan alabilirsin işe yarıyor.
Çok saolsSIN cnm bnim

canım Allah yardımcın olsun. ah o toplantıların azıcık faydası olsa bize, ya da patronlar azıcık kıymet bilse....
açtırma canım klimayı. öncelik sende bence. çok istiyolarsa derecesini ayarlayın ya da ne bileyim yukarı falan verin sırtına gelmesin. gelmeyeyim oraya..
Keşke cnm ya zar zor toplantıdan çıktım müdür durumumu görüncre ister istemez izin vermek zorunda kaldı. Klima maalesef merkezi sistem ben maslaktaki o byüük plazalardayım hepsinde aynı sistem mevcuttur keşke elimden bişey gelsede kapattırsam

Burxkan geçmiş olsun canım, aman dikkat et canım yaa:olmaz:
Canm çok saol

burxkan canım sanada geçmiş olsun...
cok saol b,ttanem

burxkaaaaan canım çok geçmiş olsun , toplantını atlat hala deva ediyorsa eve git dinlen canım . dikkat et kendine.
Toplantıdan hemen doktora gittim cnm ya

toprağım geçmiş olsun klimadan uzak dur bi şekilde çok sağlıksız toplantı bitincede hemen dinlen eve gidip uzan bi güzel.

sorma topraĞIM Dinlenmeye calışıyom cnm ya

slm güzel anneler,
mavrulam buraaxkan geçmiş olsun kızlar..artık ev işi fazla yapmamak lazım,dikkat etmek gerekiyor vallla..
cnm benım cok saol
burxkan send e grip mi oldun kuzum
herkes yavaştan hastalanmaya başladı
offff inşallah hastalıksız geçirirzi bu kışı[/B][/COLOR]

Ah cnm havalarda bi ayarını tutturamadı sıcak soğuk ince kalın giysiler dengemızı şaştık
Grip değilim cnm ya

bende bi karısım yaptırmıstım ama dediğim gibi esim kokusunu begenmedi kullanamadım ama jhonson'un yagını dustan sonra kullanınca cok gusel nemlendirio aklıma geldikce kullanıyorum işte bi duzene sokmak lazım su tembellik olmasaasempatiksalakcinni

o karışım yağları sürmek kremleri sürmekten daha beter bir işkence zaten. Jhonson ın yağını bende kullanıyorum ara ara. en güzel nemlendrici o aslında.
evet canım bu koca göbeklerle sürmek daha zorlaşıyor, bende çoğunlukla üşeniyorum. kocişe veriyorum o görevi çoğunlukla , o da çalışsın biraz deimi kaydirigubbakcemile3

ayaklarını mı asagıda hissediyosun basını mı .. ayaklar asagıda olunca cok acı weriyo ben hala basının asagıya dondugunu hissetmiyorum onun da daha farklı bi baskısı olur heralde CADIARZU

ya döndüğünü hissediyor musunuz ? benim son kontrolümde bebeişim dik duruyordu, ayakları aşağıda. tekmeler genelde aşağıdan geliyor ama acaba döndü mü diye merak ediyorum. anlaya mıyorum.

Ayak olması lazım çünkü vuruyor geçiyor...
Dün akşam uzanırken öyle bir vurdu ki zıpladım resmen afedersin de tuvalaete sıkışmış gibi oluyor eyvahedigeldismile
Başının baskısı daha fena olur kesin
benim uzun sure ayakları asagıdaydı acısını bilirim delinip cıkcakmıs gibi oluyo.. dr idrar kacırma falan olabilir baskıdan dedi korkma ole bişey olursaa.s

alırsın canım sende zaten odasının gelmesi bu ayın sonunu bulur eşyalarını yıkadım yerleştirdim derken doğumumada 5 6 hafta kalıyo son haftalarınıda dinlenerek geçirmek istiyorum bide heves oluyo ne bilim hani bebeğime biseyler olur korkusuyla almıyorum demiş ya bazıları allah korusun bisey olduktan sonra doğduktan sonrada olabilir insan aklına böyle seyler getirmemeli hep güzel hep pozitif düşünmek gerekli
ben zaten oda almıcam sepet alcam onada baktım karar verdim ama ufak tefek coook eksigim war hastane cantam bile hazır diil bari onu hazırlasam sempatiksalakcinni şimdi sizin aldıklarınızdan fikir sahibi olup liste yapıyorum haftaya cıkarım heralde alıswerise bilmiyorumkismile

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur

o karışım yağları sürmek kremleri sürmekten daha beter bir işkence zaten. Jhonson ın yağını bende kullanıyorum ara ara. en güzel nemlendrici o aslında.
evet canım bu koca göbeklerle sürmek daha zorlaşıyor, bende çoğunlukla üşeniyorum. kocişe veriyorum o görevi çoğunlukla , o da çalışsın biraz deimi kaydirigubbakcemile3

ya döndüğünü hissediyor musunuz ? benim son kontrolümde bebeişim dik duruyordu, ayakları aşağıda. tekmeler genelde aşağıdan geliyor ama acaba döndü mü diye merak ediyorum. anlaya mıyorum.
benim hep ayaklar asagıdaydı tekmelerinden anlıodum zaten ama suan nasıl oldugunu soleyemem cunku dortdonuyo karnımda.. sekilden sekile giriyo göbegim :1:

ya ben bebeğin başı nerde kıçı nerde bir türlü anlamıyorum sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bazen kasıklarıma vuruyo tepiyo sanırım ozaman diyorum demekki başı yukarda , bazende karnımın tam ortasında taşş gibi bir sertlik oluyo hatta karnımda kabarıyo çok hoşuma gidiyo kafasımı yoksa poposumu bilmiyorum ama elimi koyduğum zaman sanki ona dokunuyomuşum gibi hissediyorum hep bekliyorum bidaha yapsa onun vücudunu hissetsem diye ama bidaha yapmıyo boshayallersmile

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur
canım cok gecmiş olsun sanırım salgın bende 3 4 gun once aynı olmustum hatta en son dıskımdan kan bile gelmisti.. bol bol su iç muz ye midende kotuyse haslanmıs patatess peynir ye.. mayalı seyler yememeye calıs daha kotu yapar Allah acil şifalar wersin canım olumunekankayizsmile

canım çok çok geçmiş olsun. sen dinlen. ve olumlu güzel şeyler düşün. gördüklerine duydullarına takılma. herşey sonunda çok güzel olcak. sen toparlanmaya bak canım :çok üzgünüm:

ben sunu farkettim ondan beri cok kramp girmiyo..yatarken bacaklarımı uzatıp kasarsam kramp giriyo bazen tam uzatıyorum hafif agrı basladıgı gibi geri cekiyorum bayagıdır kramp girmedi cok sukur :Saruboceq:

canım benimde kramplarım çok oluyo bu aralar ve uykudan kaldırır derecede heppp sositososito sanırım uykuda gerindiğimden oluyor ama ağrıyla uyanmak çok can sıkıcı sanki canımı çıkarıyorlar bilmiyorumkismile hayırlısıyla oğluşumu bi kucağıma alsam bunların hepsinş unutucam inş.aklinialirimsmile

benim uzun sure ayakları asagıdaydı acısını bilirim delinip cıkcakmıs gibi oluyo.. dr idrar kacırma falan olabilir baskıdan dedi korkma ole bişey olursaa.s

Çalışmasam düşünmeyeceğim de çalışyıorum sempatiksalakcinni
Evet bazen sanki kaçacak gibi oluyor ama ne yapalım katlanacağız artık

Ay neler olmuyoş ya çok çok geçmiş olsun canım...
Dinlen sen inşallah en kısa zamanda düzelirsin

burxkan cım çok geçmiş olsun gerçekden sıkıntılı durumdasın, birde üstüne işe gitmek çok zor, Allah kolaylık versin ....

benim hep ayaklar asagıdaydı tekmelerinden anlıodum zaten ama suan nasıl oldugunu soleyemem cunku dortdonuyo karnımda.. sekilden sekile giriyo göbegim :1:

ya ben bebeğin başı nerde kıçı nerde bir türlü anlamıyorum sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bazen kasıklarıma vuruyo tepiyo sanırım ozaman diyorum demekki başı yukarda , bazende karnımın tam ortasında taşş gibi bir sertlik oluyo hatta karnımda kabarıyo çok hoşuma gidiyo kafasımı yoksa poposumu bilmiyorum ama elimi koyduğum zaman sanki ona dokunuyomuşum gibi hissediyorum hep bekliyorum bidaha yapsa onun vücudunu hissetsem diye ama bidaha yapmıyo boshayallersmile

ben de de aynı şekiller oluyo kızlar çok hoşuma gidiyo ama kereta inatçı benim hoşuma gittikçe o devam etmiyor canı isterse..
demekki bebeklerimiz dönüyor ! ne güzel :) hep aynı şekilde durması canımı sıkıyor zaten . 6 ekimde kontrolüm var bakalım ne yapıyor nasıl duruyor öğreneceğiz.

dogru diosun ben duzenli yaglanamıorum yaa useniyorum sanırım.. aktardan bi karısım almıstım o yagın kokusunu esim begenmedi onu bıraktım simdi jhonson' un 10 kata kadar fazla nemlendiren yagından aldım acaba krem mi alsam ki bilmiyorumkismile cogu kisi eger catlıcaksan naparsan yap catlarsın dio ne bilim ben -tatlicadiarzu-

merhabalar..olumunekankayizsmile canım ben eczaneden Mustela.nın karın ve göğüs bölgesi için kremini almıştım birkaç ay önce ayrıca o zaman kampanyası vardı 1 adet karın bölgesi kremi alana bir tanesi bedavaydı fiyatı da öyle piyasadakiler gibi pahalı değil.Şahsen ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Nemlendirmesi ve yumuşacık yapması da cabası tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2

cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin allah acil şifalar versin canım

dogru diosun ben duzenli yaglanamıorum yaa useniyorum sanırım.. aktardan bi karısım almıstım o yagın kokusunu esim begenmedi onu bıraktım simdi jhonson' un 10 kata kadar fazla nemlendiren yagından aldım acaba krem mi alsam ki bilmiyorumkismile cogu kisi eger catlıcaksan naparsan yap catlarsın dio ne bilim ben -tatlicadiarzu-
canim benimde elimde bi sürü krem,yag karisimlari var,hepsinide kullaniyorum valla..
krem alacaksanda yaginida sürersin yine..
ya tutarsa,birinden biri daha etkilidir belki sempatiksalakcinni
ama dedigin gibi genetiginde varsa istersen yad dolu kovada yat 9 ay yine catliyorsun..
amac en aza indirmek...sür sen yani,ihmal etme fistigimm yerimseniben

günaydıııın kızlaaaar

oğlum ve ben geldik buradayız.

dün gece yine bölük pörçük uyuduk ama olsun keyfimiz yerinde .

kızlar ben bir şey düşünmeye başladım; şimdi doğum için heyecanlanıyorum , bebeğimi kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da yavrumdan ayrılmak istemiyorum. O nun hareketlerini içimde hissedemeyecek olmak üzüyor beni. :çok üzgünüm: BU hamileliğin en keyifli en muhteşem şeyiydi. bu anlamda da bitmesin istiyorum . nasıl olacak !

(neler konuşulmuş neler kaçırmışım hızlıca bir bakayım bari.)
ayni seyi gecen bende yazmistim canim..
daha bu sabah hareketlerini videoya alirken gözlerim doldu..
sag salim gelsinler elbet ama ben sahsen cok özlücem o minik patilerini,totosun,kafasini hissetmeyi :gitme:

herkese günaydın kızlar benim bebişin herşeyi tamam gibi bir tek odası kaldı onunda dün siparisini verdik nihayet ama 15 20 günü bulurmuş yapılması düz beyaz bir odası olucak bebişin simdi geriye sadece duvar kağıdı odasının halısı birde bebek arabası kaldı alıncak olan dünya kadar eşyası oldu her aşağıya inmemde alıyorm dayanamıyorum batırdı benim oğlum daha doğmadan beni annesi ona çalışcak artık feda olsun oğluma allaha şükür hamileliğimde cok büyük sıkıntılarım olmadı öyle ağrıydı kramptı felan şuana kadar hiç yaşamadım yürümemdede bi engel yok didik didik dolanıyorum vallahi çarşılarda ne bünye varmış bende diyorum bazende inşallah sonuna kadarda böyle devam eder
hayirli olsun canim,bence tam zamaninda herseyin tamam olacak..:lepi:
düz beyaz olmasi cok avantaj,ilerde minik eklemelerle genc odasina dödnüstürme sansin daha yüksek..
sanada massallah tatlim,hep böyle ol insallah..
bende bi saniye durmuyorum bakalim insallah dogumda kolay olur bunca harekete sempatiksalakcinni

merhabalar..olumunekankayizsmile canım ben eczaneden Mustela.nın karın ve göğüs bölgesi için kremini almıştım birkaç ay önce ayrıca o zaman kampanyası vardı 1 adet karın bölgesi kremi alana bir tanesi bedavaydı fiyatı da öyle piyasadakiler gibi pahalı değil.Şahsen ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Nemlendirmesi ve yumuşacık yapması da cabası tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2
yagım biitince bide onu Alır denerim canım denemekte fayda war sempatiksalakcinni neyse oturdukca ayrılamıyorum kalkiyim de işlere başliyim size hoşsohbetler:3:

Back
X